Προς το περιεχόμενο

panos-

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  3.079
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

741 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ panos-

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  ΚΑΠΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

7.755 προβολές προφίλ
 1. Εγώ θέλω να σταθώ στο μικρό μέγεθος, επιτέλους ένα αξιόλογο μαζεμένο κινητό (σε Android) σε καλη τιμή. (άπατο θα πάει και αυτο, κάποιο τρόπο θα βρήκε η Google να το χαντακώσει όπως και τα υπόλοιπα)
 2. Θα σου κάνει κανονικά δουλειά.
 3. Θα πάρεις το σετ των 2 ντεκο. Το πρώτο θα μπει ως access point στο ρούτερ του γείτονα, και θα εκπέμπει ξεχωριστό wifi με το όνομα που θες. Το δεύτερο θα μπει στο σπίτι σου, αναμεταδίδοντας το πρώτο deco. Το ρούτερ του γείτονα δεν θα πειραχθει καθόλου, απλώς θα συνδεθεί πάνω του μια συσκευή (το deco). Με αυτόν τον τροπο, το ρούτερ ουσιαστικά θα κάνει πάλι όλη τη δουλειά, και τα deco θα φροντίσουν να μεταδίδεται το σήμα. Το θέμα είναι ότι με αυτό δεν υπάρχει λόγος, ένα repeater θα σου έκανε την ίδια δουλειά πιο οικονομικά. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να περασεις ethernet μέχρι τον χώρο σου και να βάλεις εκεί ένα απλό ρουτερ (πάλι σαν access point)
 4. Εννοείς να έχεις ανοιχτό και το wifi του ρούτερ; Ναι, θα γίνεται αν το deco λειτουργεί σαν access point και όχι ρούτερ.
 5. Όχι, απλά θα σε ενημερώσουν όταν έχουν ξανά απόθεμα
 6. panos-

  Samsung Galaxy A70 12 μηνών (Αλεξανδρούπολη)

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/06/2020 08:14 μμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το κινητό του τίτλου σε άριστη κατάσταση εκτός από τα σημαδακια στην θύρα φόρτισης (όπως φαίνονται στη φωτογραφία) Έχει εγγύηση μέχρι τον Ιούλιο του 2021 και δίνεται με φορεμένο tempered glass Spigen και την αυθεντική flip θήκη του (σε καλή κατάσταση) Στέλνω σε όλη την Ελλάδα με κατάθεση ή αντικαταβολή ή στην Αλεξανδρούπολη χερι-χερι. Η τιμή δεν είναι συζητήσιμη.

  170,00 €

 7. Μια λίγο χαζή (;) ερώτηση: Το δεύτερο από το σετ (όχι αυτό που θα συνδεθεί με το modem δηλαδή), έχει θύρες ethernet πάνω του. Αυτές χρησιμεύουν μόνο για ethernet backhaul ή μπορεί να δίνει και ίντερνετ ενσύρματα σε συσκευές;
 8. Κόβει το ρεύμα (σαν να κλείνεις τον διακόπτη από το πολυμπριζο πχ). Αν θέλεις να στείλεις σήμα με υπέρυθρες (σαν τηλεκοντρόλ δηλαδή) ψάχνεις κάτι σε ir blaster.
 9. panos-

  Spotify family

  Οι λογαριασμοί που θα κάνεις invite πρέπει να έχουν την ίδια διεύθυνση κατοικίας.
 10. Όχι δεν είναι υποχρεωτικό και δεν αλλάζει κάτι σε όσους θέλουν να μείνουν σε DSL.
 11. Αν ένας κάνει παράπονα ίσως να έχεις θέμα, συνήθως ζητούν όμως άδεια και στοιχεία από τον διαχειριστή.
 12. Πρέπει να συμφωνήσουν όλοι και το τέλος εγκατάστασης είναι ίδιο είτε βάλουν 15 είτε ένας, δεν μοιράζεται. απλά ο πρώτος θα αργήσει να συνδεθεί γιατί θα πρέπει πρώτα να συνδεθεί και να φτιαχτεί όλη η υποδομη στο κτήριο. Δεν πληρώνει επιπλέον, η επιχορήγηση (κουπόνι) επιδοτεί πλήρως τα τέλη.
 13. Όχι, μπορείς να το κάνεις χωρίς κουπόνι αλλά θα πρέπει να πληρώσεις το τέλος εγκαταστασης που είναι υψηλο. Επειδή θεωρείται αναβάθμιση μάλλον δεν θα πληρώσεις κάτι για να διακόψεις το παλιό συμβόλαιο.
 14. Η επιδότηση ισχύει όπου υπάρχει και FTTH (δηλαδή κάνεις έλεγχο διαθεσιμότητας στο sfbb και σου βγάζει επιλεξιμο) αλλά θα χρειαστεί να πάρεις άλλο κουπόνι για εκείνο το σπίτι.
 15. Αν θέλεις κάνε εγγραφή και πάρε το κουπόνι γιατί μπορεί όταν λειτουργήσει η καμπίνα σου να χάσεις την προθεσμία και να χάσεις την επιδότηση. Επιδοτείται πλήρως το τέλος εγκατάστασης και έχεις και κάποια έκπτωση στο πάγιο ανάλογα το πρόγραμμα και την εταιρία.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.