Προς το περιεχόμενο

vpnmaster

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  35
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με vpnmaster

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. vpnmaster

  Smart Home

  Ε κοίτα ανάλογα το budget. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις για ένα καλύτερο ρούτερ, κλείνεις το wifi του OTE και βάζεις πανω του το Access point. Αυτό με το reboot δεν το έπιασα. Αν κάποια συσκευή δυσλειτουργει τότε κανείς ρεσταρτ τη συσκευή όχι όλο το Access point. Μια συμβουλή μόνο. Αν στο οικοσύστημα του αυτοματισμού έχεις μια τέτοια συσκευή, πέταξε τη και βάλε μια καλύτερη. Το home automation είναι για να το απολαμβάνουμε και όχι για συνεχόμενα reboot.
 2. vpnmaster

  Smart Home

  Τίποτα δεν είναι. Ένα Unifi τα έχει για πρωινό. Δεν θέλεις νέο router αλλά ένα - δύο καλά access points. 76 smart συσκευές σε ένα Unifi AC LR και όλα ρολόι.
 3. vpnmaster

  Smart Home

  Το remote του ήταν αυτό, έτσι; Δοκίμασε να στείλεις από τα services την παρακάτω εντολή, είναι το power button JgBIAAABKJQSEhI3EhISNxI3EjcSNxISEjcSEhI3EhISEhISEhISNxI3EjcSNxI3EjcSEhISEhISEhISEhISEhISEjcSNxI3EgAFFwABKEoSAA0F Αν δε δουλέψει φοβάμαι ότι δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για το συγκεκριμένο remote.
 4. vpnmaster

  Smart Home

  To led στο broadlink ανάβει κανονικά ε;
 5. vpnmaster

  Smart Home

  Βάλε device_code: 9999. Θα στο κατεβάσει αυτόματα. Δοκίμασέ το και πες μου.
 6. vpnmaster

  Smart Home

  https://shop.shelly.cloud/shelly-plug-s-wifi-smart-home-automation#62 https://shop.shelly.cloud/shelly-plug-wifi-smart-home-automation#71 Με την Public Ip σου μπορείς να μπεις;
 7. vpnmaster

  Smart Home

  Αν το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να μπεις απ' έξω και έχεις Wind τσέκαρε τις ρυθμίσεις του router σου. Σε πολλούς πελάτες μας η Wind έκανα update το router τους και τους γύρισε σε default ρυθμίσεις.
 8. vpnmaster

  Smart Home

  Καλημέρα, μοντέλο;
 9. vpnmaster

  Smart Home

  Είναι σπαστικό και είναι κριτήριο για εμένα στην αγορά μιας έξυπνης λάμπας. Το ίδιο συμβαίνει με ΙΚΕΑ και Philips Hue. Από όσες έχω εγκαταστήσει μόνο οι LIFX ντιμάρονται αρκετά χαμηλά.
 10. vpnmaster

  Smart Home

  Με οποιοδήποτε binary_sensor θα έχεις ένδειξη ότι το κλιματιστικό είναι ανοιχτό από το remote. Δηλαδή το state του climate entity θα γίνεται on. Δυστυχώς όμως στο UI δε θα το βλέπεις ως on διότι η επίσημη κάρτα του ΗΑ μπορεί να εμφανίσει μόνο τις εξής καταστάσεις: OFF, HEAT, COOL, HEAT_COOL, AUTO, DRY και FAN_ONLY. Αυτό το πρόβλημα λύνεται με κάποια από της custom κάρτες όπως το https://github.com/nervetattoo/simple-thermostat
 11. vpnmaster

  Smart Home

  Όταν ορίσεις στο SmartIR έναν αισθητήρα θερμοκρασίας θα σου δείχνει με μεγάλα τη θερμοκρασία του δωματίου και με μικρά τη θερμοκρασία που είναι ρυθμισμένο. Όπως και στο demo.
 12. vpnmaster

  Smart Home

  Και εγώ δεν έχω πρίζα αλλά έχει χώρο εσωτερικά στην μονάδα που γίνεται η συνδεσμολογία του ρεύματος και κατάφερα να χωρέσω ένα shelly 1.5. Σχετικά με την εμφάνιση θερμοκρασίας τελευταία άλλαξα σε rm4 με τον αισθητήρα θερμοκρασίας στο καλώδιο τροφοδοσίας. Παίζει πολύ καλά και είναι όλα μαζεμένα. Σε κάποια δωμάτια έχω τους aqara (zigbee) που επίσης είναι μια χαρά. Πάντως επειδή όλοι με ρωτάνε περί τηλεκοντρόλ και τι γίνεται αν κάποιος ενεργοποιήσει το κλιματιστικό με αυτό, η απάντησή μου είναι πάντα "κρύψτε τα".
 13. vpnmaster

  Smart Home

  Απ΄ότι βλέπω έχεις πρόβλημα με όλα τα custom components. Πρώτα θα σου πρότεινα να δεις τι συμβαίνει στη γραμμή 30 του configuration.yaml
 14. vpnmaster

  Smart Home

  Κάτι στα logs που να δείχνει ότι είναι πρόβλημα στο SmartIR? Θέλεις να ανοίξεις ένα issue στο github, ακόμη και στα ελληνικά, για να μην γεμίζουμε το θέμα;
 15. vpnmaster

  Smart Home

  Από ποια έκδοση αναβάθμισες;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.