Προς το περιεχόμενο

JohnHacked

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  397
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από JohnHacked

 1. JohnHacked

  Xbox 360 Slim 250gb RGH

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/01/2021 02:04 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται Xbox 360 Slim RGH 250gb (με καλούδια στον δίσκο) και τροφοδοτικό ΜΟΝΟ! Δεν στέλνω. Παραλαβή ΜΟΝΟ απο μετρό Αιγάλεω. ΥΓ: Για RGH, CFW και επισκευές pm!

  50 €

 2. JohnHacked

  Xiaomi Mi Curved 34"

  Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Εγώ ικανοποιημένος είμαι που έχω το one πάνω για τα δικά μου δεδομένα. Θα βάλω και τον υπολογιστή μου εκεί και τέλος.
 3. JohnHacked

  Xiaomi Mi Curved 34"

  Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος του συγκεκριμένου Monitor απο χθες και γω. Θα την χρησιμοποιώ μονο για Xbox One, PS4 και μετέπειτα για Xbox series x. Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι πως στο Gaming μου φαίνονται λίγο θολά τα χρώματα. Εχει συμβεί σε κάποιον; Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση; Σας ευχαριστώ πολύ.
 4. JohnHacked

  ZTE H288A (Nova)

  Το ίδιο. Αιγάλεω μένω και παίρνω απο καμπίνα της wind. Σήμερα ήρθε ο τεχνικός έκανε το Update αλλα τηλέφωνο δεν έχω ακόμα και θα πρέπει να περιμένω..
 5. JohnHacked

  ZTE H288A (Nova)

  Άντε πες μου εσύ. Δεν με νοιάζει το ίντερνετ τόσο αλλά το ότι είμαι 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο και αν δεν έρθει αύριο ο τεχνικός θα πάει από Δευτέρα που σημαίνει 5 μέρες χωρίς τηλέφωνο. Και όλα αυτά για μια ρημαδα αναβάθμιση αν είναι δυνατόν.
 6. JohnHacked

  ZTE H288A (Nova)

  Και άντε να περιμένω τον τεχνικό τώρα ... Από καμπινα Wind παίρνω πάντως.
 7. JohnHacked

  ZTE H288A (Nova)

  Παιδιά καλησπέρα. Εν τέλη άλλαξα το 267 με το συγκεκριμένο ρούτερ και απο το πρωί δεν έχει συγχρονίσει ούτε μια φορά. Βρήκα και ενα άλλο από ένα φίλο μου και κάνει ακριβώς το ίδιο. Μίλησα με την Nova και είπαν πως θα στείλουν τεχνικό γιατί μπορεί να χρειαστεί αναβάθμιση το ρούτερ το οποίο πρωτη φορά το ακούω. Εχεί συμβεί σε κανέναν σας κάτι παρόμοιο; Δεν έχω ούτε τηλέφωνο και παλεύω από το πρωί!!!!
 8. JohnHacked

  ZXHN H267N απο NOVA

  Μακάρι να ειναι έτσι φίλε μου...
 9. JohnHacked

  ZXHN H267N απο NOVA

  Ναι πρέπει να το βγάλουν ως ελαττωματικό για να μπορέσω να πάρω άλλο. Δε δέχονται ούτε με πληρωμή...
 10. JohnHacked

  ZXHN H267N απο NOVA

  Και γω εχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο ρούτερ αλλα είμαι εκτός εγγύησης. Το 288 δε μου το δίνουν ούτε με πληρωμή! Μόνο να το πάω στο κατάστημα για έλεγχο και αν κριθεί ότι έχει πρόβλημα θα μου το αλλάξουν. Το wifi μου ειναι άθλιο. Να δοκιμάσω μπας και είμαι τυχερός και μου δώσουν το 288;
 11. Εμεις αλλάξαμε τα συρματόσχοινα πριν 2 εβδομάδες με κόστος 850€
 12. Ακριβώς για αυτό σε ρώτησα και γω. Πολύ μικρή η διαφορά. Πάντως εμεις μετά την αναβάθμιση δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Μέχρι και μουσική εχουν βάλει 😛
 13. Εμείς που το αναβαθμίσαμε πριν 2 χρόνια αλλάξαμε μόνο τον κεντρικό πίνακα και βάλαμε Inverter με σύστημα απεγκλωβισμού κόστος 3500€ . Πόσο θα ανέβει το κόστος με το σύστημα απεγκλωβισμού ρωτήσατε;
 14. JohnHacked

  PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

  Καλησπέρα παιδιά. Φίλος μου έφερε PS4 Slim με το εξής πρόβλημα. Στο προφιλ που έχει με PSN συνδρομή ότι παιχνίδι και να βάλω του βγάζει error code NP-36006-5. Αν βγω απο το προφιλ του και μπω σε άλλο τα παιχνίδια τρέχουν κανονικά. Καμια ιδέα;
 15. Αρα αναμένουμε απο τον Μπαμπίνο νέα.
 16. Και γω άνετα όμως!!!!
 17. Συμφωνώ καθώς δούλεψα σε Service και ισχύει. Δίσκος που ήταν 99% πήγαινε για αλλαγή. Για τον υπολογιστή καλός ειναι για κονσόλα ΟΧΙ.
 18. Η ρουφιάνα η κεραμεική είναι πολύ καλή και κάνει δουλειά και στα 4άρια.
 19. Αν δεν έχεις εμπειρία παίρνεις το PS3 στο χέρι.
 20. Για τον Mr_Terror πήγαινε η ερώτηση.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.