Προς το περιεχόμενο

legionarius

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  90
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

121 Excellent

Σχετικά με legionarius

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 1. Το να ρίξεις τις τιμές δεν συνεπάγεται απαραίτητα με αύξηση των πωλήσεων ή του κέρδους. Τα προϊόντα της αποτελούν status symbol και για αυτό πουλάνε ενώ είναι ακριβά. Ή, καλύτερα, πουλάνε επειδή είναι ακριβά.
 2. Γιατί τόσος πανικός με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των συσκευών μας; Την έχουμε μελετήσει τόσο πολύ τα τελευταία 20 χρόνια και δεν έχουμε βρει κάτι που να τη συνδέει με τον καρκίνο. Τα φωτόνια από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τις συσκευές μας πολύ απλά δεν έχουν αρκετή ενέργεια για να βλάψουν κάποιο κύτταρό μας. Για την ακρίβεια, είναι μικρότερη από την ενέργεια του ορατού φωτός. Μόνο όταν αυξηθεί αρκετά (υπεριώδης, ακτίνες Χ) είναι βλαβερή (καρκίνος του δέρματος κλπ). Παρόλα αυτά, τα μικροκύμματα ας πούμε, ναι, βλέπεις και νιώθεις την επίδρασή τους επειδή μεταφέρουν ενέργεια στα
 3. Απορώ πώς δεν ήταν ήδη. Σε εμάς τι ισχύει;
 4. Πρέπει να αγοράσεις μια ελάχιστη ποσότητα του προϊόντος που θες. Οπότε εκτός και αν έχεις σκοπό να τα πουλήσεις ή να τα αγοράσεις για πάρα πολλά άτομα, δεν έχει νόημα.
 5. Σίγουρα πάντως θα βολέψει στους αυτόματους υποτίτλους του YouTube.
 6. Τα εισιτήρια στην Ελλάδα είναι πάμφθηνα σε σχέση με Αυστραλία πχ αφού εκεί κάνουν $20. Βέβαια τα σινεμά μας σε σχέση με IMAX πχ είναι απαρχαιωμένα.
 7. Εμ ναι. Μα μακάρι να υπήρχε μια υπηρεσία η οποία να μπορούσε να ελέγχει τα πάντα στο ίντερνετ για να σταματά τρομοκρατικές ενέργειες. Που να είχε backdoors σε κάθε κρυπτογράφηση. Και ας μην είχαμε ιδιωτικότητα. Τουλάχιστον θα υπήρχε ασφάλεια στο ίντερνετ. Θα μπορούσαν να την ονομάσουν και National Security Agency.
 8. Προφανώς και θα χρησιμοποιηθεί για ανταλλαγή χρημάτων με γυμνές φωτογραφίες. Ξέρουν τους πελάτες τους εκεί στο snapchat.
 9. Απεριόριστο ίντερνετ και 300 mbps ταχύτητα; Και παίρνεις το ίντερνετ μαζί σου όπου θες; Για να σκεφτώ ποιούς δε συμφέρει...
 10. Εμ δεν είναι όλες οι εταιρείες ελληνικό δημόσιο να πληρώνουν για όλους και για τα πάντα ενώ δεν είναι απαραίτητο, ε; Δόξα τω Θεώ, πρόκειται για ανθρώπους με προφανώς ένα δυνατό βιογραφικό που εργάζονται σε ένα τομέα που δεν εχει κορεστεί.
 11. Μιλούσα για τα Ελληνικά δεδομένα, προφανώς. Και κυρίως για αυτούς που κάνουν οικονομίες μόνο και μόνο για να αγοράσουν το καλύτερο και πιο καινούργιο κινητό. Το έγραψα και στο προηγούμενο ποστ, ίσως να μην ήμουν σαφής. Το λέω τώρα.
 12. Καλά οποιονδήποτε πάει και δίνει 700 ευρώ για κινητό το χρόνο, κάθε χρόνο, έξυπνο δεν τον λες. Χαζό τον λες. Στην τελική κράτα το ενός-δύο χρόνων κινητό, πάρε κανα τάμπλετ αν θες πολύ μεγάλες οθόνες και κράτα και τα 400 σου ευρώ να τα κάνεις ό,τι άλλο θες.
 13. Εμένα πάλι μου θυμίζει Game of Thrones. http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Volantis
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.