Προς το περιεχόμενο

lagermon

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  68
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

79 Excellent

Σχετικά με lagermon

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 1. Φυσικά να αρχίσει να δίνει μισθό να ζούμε κάνοντας reviews. Μια χαρά είναι οι ανταμοιβές. Στο κάτω κάτω για να είναι αντιπροσωπευτικές πρέπει να είναι και λίγο αυθόρμητες.
 2. Η απλά θέλει να πει ότι πολλοί χρήστες μεταπηδούν από το android στο iphone. Ότι δηλαδή οι αγοραστές μεταπηδούν από android σε iphone και δεν είναι μόνο παλιοί κάτοχοι που ξαναγόρασαν iphone. Φυσικά το 30% μοιάζει μεγάλο ποσοστό αλλά όπως είπα και πάνω μιλάμε για 15 εκατομμύρια χρήστες android από το 1.4 δις
 3. Το Android έχει 1,4 δις χρήστες. Σε ένα τρίμηνο σύμφωνα με τον Cook πήγαν 15 εκατομμύρια σε iPhone. Τρομερή απώλεια. Μείον πόσοι μεταπηδησαν από iPhone σε Android.
 4. Παιδιά υπάρχει ένα μαγικό κουμπί που απενεργοποιεί το google photos και κάθε υπηρεσία που παραβιάζει το privacy σας. Επίσης από τα τηλέφωνα μπορεί να παραβιαστεί η ιδιωτικότητα οπότε καλύτερα να τα λέτε από κοντά. Ακόμα δορυφόροι μπορεί να βλέπουν μέσα στο σπίτι σας για αυτό κλείστε τις κουρτίνες. Τέλος κατα την γνώμη μου η καλύτερη προστασία της ιδιωτικότητας. είναι να προσέχεις τι ανεβάζεις γενικά.
 5. Συμφωνώ όπως με το multi window που υποστηρίζεται από 10 εφαρμογές της samsung το πολύ. Μόλις το υποστηρίξη το android θα είναι τέλειο.
 6. Αν η samsung δεν υπήρχε στην κατασκευή smartphone όπως εύχεστε κάποιοι τότε τα μισά χαραχτηριστικά του iphone δεν θα τα είχατε. Όπως και αν η apple εξαφανιζόταν όπως εύχονται οι άλλοι θα συνέβαινε το ίδιο. Για αυτό να χαίρεστε που υπάρχουν όλοι αυτοί οι κατασκευαστές. ο καθένας κάτι προσφέρει
 7. Όλοι εσείς που ξοδευετε άπειρο χρονο να υποστηριζετε την apple πηρατε κάνα μερίδιο απο τα κέρδη η απο χόμπι το κάνετε;
 8. Μπήκαν κάποιοι και κατακρίνουν μία εφαρμογή που ούτε καν την έχουν δοκιμάσει. Κάτι μου λέει πως πάνω σε αυτή την λογική του inbox θα κινηθούν από εδώ και πέρα όλα τα email. Μπορεί να δημιουργηθούν καλύτερα ή χειρότερα αλλά όλα θα κινούνται στην ίδια λογική.
 9. Σωστά!! Όσο καλή εφαρμογή και αν είναι (μπορεί να μην είναι) δεν μπορείς να την αλλάξεις τελείως στα καλά καθούμενα.
 10. Επιτέλους ανάσταση. Νιώθω Εθνική υπερηφάνεια. Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή...... Πάντως πέρα από την πλάκα πολύ χρήσιμο ελπίζω να δουλεύει λίγο καλά!
 11. πάντως προσωπικά σε σχέση με πέρσι (iphone 5s και 5c) όπου πούλησε 9 εκατομμύρια η αύξηση δεν φαίνεται συνταρακτική, τουλάχιστον για τον θόρυβο που δημιούργησε με την οθόνη κτλ. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι η σύγκριση με πέρσι γίνεται με ένα από τα δύο μοντέλα να πηγαίνει άπατο (5C), άρα έχουμε ουσιαστικά το 5s με δύο φετινά 6 και 6plus. Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσει και η samsung να ανακοινώνει ενωμένες πωλήσεις του galaxy s και galaxy note έστω και ασ μην τα ανακοινώνει την ίδια περίοδο.
 12. Άκυρο το διάγραμμα. Δεν μπορείς να μετράς στον ένα κινητό 3 μέρες και στο άλλο 1 και 2 μήνες. Έτσι και αλλιώς όλοι ξέρουν πως οι μεγαλύτερες πωλήσεις ανα μέρα γίνονται τις πρώτες 2-3-4 μέρες και τις υπόλοιπες μειώνονται. Άρα πρέπει να συγκρίνουμε στο ίδιο χρονικό διάστημα τις πωλήσεις ανα μέρα
 13. Δηλαδή η google δεν είχε το wallet διαθέσιμο (τουλάχιστον στην αμερική) από την πρώτη μέρα για πληρωμές μέσω του κινητού. Ξαφνικά σήμερα ανακαλύφθηκαν οι πληρωμές μέσω κινητού. Εδώ μέχρι και η visa και mastercard έχουν βγάλει ανέπαφες πληρωμές μέσω smartphone. Αλλά ξέχασα... καινοτομία της apple.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.