Προς το περιεχόμενο

manval

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  140
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

143 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ manval

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 31 Αυγούστου

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Website URL
  https://blog.mvtech.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Crete

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Δε το καταλαβαίνω αυτό με το Bill... εγώ χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο έχω δουλεία εδώ και 23 χρόνια ως ΙΤ. Φαντάζεσαι να είχε φτιάξει τα προγράμματα του χωρίς να χαλάνε... θα ήμουν "βοσκός" τώρα. Αρκετοί από εσάς εδώ μέσα (στο forum) θα έπρεπε να τον είχατε εικόνισμα και να τον προσκυνάτε!
 2. Φαντάζομαι στα "φαλιρισμένα" ελληνικά ναυπηγεία. Δε νομίζω τα ναυπηγεία της Νότιας Κορέας να έχουν ΝΤ! Και χαλάσει ή χρειαστεί κάποια ρύθμιση ποιον τεχνικό φωνάζουν ... τον ίδιο τον Bill Gates? Γιατί και εγώ που τα δούλεψα πριν 20 χρόνια ΔΕΝ θυμάμαι και πολλά πράματα!
 3. Μην συγκρίνετε MacBook με Windows Laptop... είναι σαν να συγκρίνετε αυτοκίνητο με τρένο, και τα δύο ρόδες έχουν... αλλά!
 4. Τώρα που ξεκινά το ποδόσφαιρο θα "φάει πόρτα" ακόμα και αν το πάνε στα 8Κ!
 5. Τώρα... μπορείτε να "υποθέσετε" ποιος διέδωσε τον κορονοϊό στην ανθρωπότητα! 🥺
 6. Που σκοπεύουν να τα πουλήσουν? Στο πεντάγωνο και στην Μοσάντ?
 7. Στην Κρήτη ο λόγος που πολλές τουριστικές περιοχές δεν έχουν VDSL (και έχουν κάτι χωριουδάκια) δεν είναι "τεχνικός". Τα ξενοδοχεία πληρώνουν τρελά ποσά για μισθωμένα κυκλώματα είτε με οπτικές ίνες (σκάβουν 2 έως 10 χιλιόμετρα για να συνδέσουν το ποιο κοντινό βρόχο ή ΚΑΦΑΟ με το ξενοδοχείο) είτε μέσα 4G (LMDS). Αν αυτές οι περιοχές είχαν VDSL θα αγόραζαν 2-5 50άρες και θα έκαναν την δουλεία τους. Ήμουν ΙΤ για 18 χρόνια σε μεγάλους τουριστικούς ομίλους και ξενοδοχεία και τα ξέρω "από πρώτο χέρι"!
 8. Κανονικά στα router θα έπρεπε να συγχρονίζει - κλειδώνει στα 5120 kbps για την 50άρα για να δώσει το speedtest 50Mbps, γιατί ως γνωστών 1Μb είναι 1024 Kb (όχι 1000 Kb). Σε μένα παρόλο που Attainable Rate είναι στα 114147 Kbps δεν μου δίνει 5120 Kbps, αλλά έτσι ήταν εξ' αρχής. Τώρα, στο Περιστέρι μπορεί να υπάρχει πολλή περισσότερο διαθέσιμο συνολικό bandwidth από την καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) προς τα κεντρικά του ΟΤΕ, που είναι τα DSLAMs, και για αυτό στο κλειδώνουν σε +10% παραπάνω. Το καλό με εσένα είναι ότι έχεις και πολλή μικρό ping (9ms)... αλλά βέβαια άλλο εσύ που είσαι στο Περιστέρι (περίπου 13 χλμ από τα κεντρικά του ΟΤΕ στο Μαρούσι) αλλά εγώ που είμαι 20 χιλμ έξω από το Ηράκλειο! VDSL στο Ηράκλειο υπάρχει εκτός της πόλης. Στην πόλη μέσα και στα κοντινά περίχωρα υπάρχει μόνο ADSL σε άθλιες ταχύτητες. Υπήρχε πριν μερικά χρόνια ένα πρόγραμμα επιδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μπει γρήγορο internet εκτός πόλεων και είχαν τραβήξει οπτικές ίνες σε χωρία! Υπάρχουν χωρία στην περιοχή του Μαλεβιζίου (δυτικά του Ηρακλείου) που έχουν VDSL και οι τουριστικές περιοχές της Χερσονήσου και Μαλιών δεν έχουν!
 9. Εμένα μου ενεργοποίησαν δωρεάν το πακέτο Cinema (δεν το είχα)... και κάθομαι και βλέπω Cinema Disney 😠! Εχω 50άρα Vodafone (δυτικά του Ηρακλείου) εδώ και 2 χρόνια και κάτω από τα 46 δεν έχει πέσει ποτέ. Έχω την εντύπωση ότι η ποιότητα έχει διακυμάνσεις πολλή ανά περιοχή και ανάλογα το τι φόρτο έχουν τα DSLAM.
 10. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα στην εταιρεία μου μιας και οι υπάλληλοι δουλεύουν πλέων όλοι από το σπίτι. Χρειάστηκα 4 ισχυρά laptops για developers και επειδή δεν έβρισκα αυτά που ήθελα τους αγόρασα gaming laptops! Από μεγάλη εταιρεία που προμηθεύομαι laptops μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα στις εισαγωγές και αναγκαστικά "σπρώχνουν" ότι στοκ έχουν... οπότε ότι πουλήθηκε στην Ελλάδα ήταν στις Ελληνικές αποθήκες!
 11. Έχω S9 και μπορώ να μεταφέρω από το κινητό στον υπολογιστή μου (μέσω του App 'Your Phone') φωτογραφίες χωρίς καλώδιο. Και επίσης δουλεύω όλες τις άλλες υπηρεσίες Message, Phone screen, Calls χωρίς καλώδιο. Το μόνο που δεν έχω είναι το drag and drop.
 12. Εδώ και πολλά χρόνια σε φίλους μου που έχουν παιδία τους λέω και χρησιμοποιούν το OpenDNS Family Shield (free) https://www.opendns.com/home-internet-security/. Πολλή καλό και πολλή αξιόπιστο (by Cisco). Υπάρχει και το OpenDNS Home που είναι free και έχεις Customizable content filtering https://support.opendns.com/hc/en-us/articles/227988047-Web-Content-Filtering-and-Security
 13. Το ότι όμως το πετρέλαιο κίνησης είναι 20% κάτω και με το να είναι άδειοι οι δρόμοι και οι πλατείες δεν χάνουν χρόνο στην κίνηση και παρκάρουν όπου θέλουν, δεν το υπολόγισες!
×
×
 • Δημιουργία νέου...