Προς το περιεχόμενο

Jage

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  62
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

14 Good

Σχετικά με Jage

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 1. Μάλλον και γω κάτι τέτοιο θα κάνω, γιατι τον έχω βολευτεί. Πως κάνουμε νέο προφιλ?
 2. αυτό λόγω ασυμβατότητας παλιού hw με νέο sw ή έχουν κάνει πλέον μάπα τον ff ?
 3. Καλησπέρα. Έχω mozilla 38.0.5 , win7, με ένα 2πυρηνάκι και 2 Gb ram. το task του ff τρώει από μόνο του ακόμα και 1.3GB κάποιες φορές. ειδικά αν ανοίξω καμιά καρτέλα fb, youtube, εκεί αρχίζει ο κακός χαμός. (μαυρίζει η σελίδα με scroll down, κλπ.) Συνήθως κράσαρε το flash player, πλέον δεν το κάνει, αλλά ram συνεχίζει να τρώει. Επίσης βλέπω αυξημένη cpu usage. Έχω κάνει refresh και οι μόνη επέκταση που του έχω είναι το abp. Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι ?
 4. Jage

  Ήχος γιοκ !

  Format ξανά και το 1ο πράγμα που έκανα install ήταν οι drivers κάρτας ήχου από το site της μητρικής. Αποφάσισε οτι τώρα θέλει να παίξει... Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλή χρονιά.
 5. Jage

  Ήχος γιοκ !

  Να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Έκανα boot με Linux Mint και ήχος έπαιζε κανονικά από την onboard κάρτα. Άρα δεν είναι καμμένη. Άρα όντως κάτι παίζει με τα windows. Έχω παραλείψει να σημειώσω πως τώρα το λειτουργικό τρέχει σε ssd δίσκο. (άσχετο?) Enable-disable έχει μόνο για την ψηφιακή έξοδο, το δοκίμασα αυτό που λες.
 6. Jage

  Ήχος γιοκ !

  Πουθενά κάρτα ήχου. Μάλλον τα παράτησε...
 7. Jage

  Ήχος γιοκ !

  Κατέβαζα αυτούς http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false(win7) αλλά για να προτείνεις τους άλλους, κάτι θα ξέρεις. Το καλό πράγμα αργεί λεει... (κατεβαίνει με κάτι λιγότερο απο 20KB/s )
 8. Jage

  Ήχος γιοκ !

  32 bit και οι drivers είναι από το site της μητρικής (asrock...)
 9. Jage

  Ήχος γιοκ !

  Ναι Realtek είναι. Δεν πέρασα κάποιο προγραμμα/utility αλλά drivers.
 10. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έκανα format στο pc και πλέον δεν έχω αναλογικό ήχο, παρά μόνο ψηφιακό. Δεν δείχνει πουθενά την συσκευή. Άλλες φορές μετά από format και win7, είχα κανονικά ήχο. Πέρασα και drivers της κάρτας ήχου, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
 11. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με τον "τεχνικό" ? Δουλειά δεν έγινε, παρά ζημιά. Btw, τα slot της μνήμης ακόμα δεν παίζουν. Όσο για τα αρχεία, δοκίμασα με recuva να επαναφέρω τίποτα αλλά γίνεται χαμός...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.