Προς το περιεχόμενο

petros8787

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με petros8787

  • Κατάταξη
    Member
  1. ναι το θεμα είναι οτι παιζει dual channel (το λέει άλλωστε και στο manual) 5) η μια samsung και η μια παλια kingstone δουλευουν σε dual channel 3)δεν δουλευουν σε dual channel οι δυο ιδιες samsung (δεν bootαρει καν) εδώ είναι το πρόβλημα οτι οι ίδιες samsung δεν δουλεύουν σε dual ενώ οι 2 διαφορετικές (samsung - kingstone) δουλεύουν σε dual!!!
  2. ισως δεν εγινα κατανοητος: 1)το pc φοραγε μια kingstone ddr-333 512 gb 2)αγορασα ενα kit ( 2 ΙΔΙΕΣ) samsung ddr-266 1 gb 3)δεν δουλευουν σε dual channel οι δυο ιδιες samsung (δεν bootαρει καν) 4)δεν δουλευουν σε single channel οι δυο ιδιες samsung (bootαρει αλλα crashαρει και επανεκινει 5) η μια samsung και η μια παλια kingstone δουλευουν σε dual channel 6) η samsung ειναι double side και η kingstone ειναι single side 7)αυτο με το boot reset και την μπαταρια δεν το πιασα παντως ειναι pc και οχι laptop ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia
  3. οταν βαζω τις samsung 1gb (ιδιες) δεν δουλεύει το dual και το pc δε ξεκινάει. οταν βάζω την μια kingstone 512 και τη μια samsung 1gb διαφορετικές frequencies (333 - 266 mhz) το pc δουλεύει!!! Sent from my iPhone using Insomnia
  4. γενικα με το bios δεν υπάρχει προβλημα για dual channel γιατι το υποστηρίζει, το επιβεβαίωσα δοκιμαζοντας την παλιά (kingstone ddr-333 512 MB) σε συνδυασμό με την μια από τις 2 samsung και δουλεύει οκ σε dual. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το πρόβλημα ωστε να το πάρω απόφαση και να το αφήσω!!! Sent from my iPhone using Insomnia
  5. καλησπέρα αγόρασα 2 X( SAMSUNG DDR-266 1GB) ram με σκοπό να τις βάλω σε ένα pc με μητρική ASUS P4S800D και να δουλεύουν σε dual channel. Όταν εγκατέστησα την πρώτη δούλεψε κανονικά συνδέοντας στο ομόχρωμο slot τη δεύτερη ram, το σύστημα δε λειτουργούσε (δούλευε δλδ έπαιρνε ρεύμα όμως δεν είχα εικόνα και γενικά πέραν του οτι η μητρική είχε ρεύμα δε λειτουργούσε τπτ).Δοκιμάζοντας να τις βάλω δίπλα δίπλα (σε ετερόχρωμα slots) έμπαινε στο OS αλλά δεν έκανε κανονική εκκίνηση αλλά έφτανε σε κάποιο σημείο και μετά έσβηνε και άναβε. Και οι δύο ραμ λειτουργούν γιατι τις δοκίμασα μόνες τους και είναι ο
  6. το ίδιο αντιμετώπισα κ εγώ πριν λίγες μέρες, τελικά τη βρήκα τη λύση στο site της hp έχει επίσης ένα μεγάλο κατάλογο από hp probook & elitebook που εμφανίζουν " erratic behaviour " στο πληκτρολόγιο για pavillion δεν είδα δες εδώ Site: [/link] στη δικιά μου περίπτωση έφταιγαν οι drivers του power assistant αλλά απ' ότι κατάλαβα, επειδή το έψαξα αρκετά μέχρι να βρω τη λύση για να φτάσουν στο σημείο να επιδιορθώσουν το πρόβλημα πρέπει να φάνε τρελό κράξιμο από αμερική όπου τους κράζουν χωρίς έλεος!!! δες και θα καταλάβεις [link=http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware/Probook-4530s-ke
  7. Βρήκα μία (ενδεχομένως) λύση στο πρόβλημα, τώρα περιμένω να δω αν θα ξαναπροκύψει κάτι, όμως επειδή είδα οτι πρόκειται για εκτεταμένο πρόβλημα σε πολλά μοντέλα της HP ενημερώνω για όποιον του τύχει. Το πρόβλημα είναι με τον driver του HP power assistant. Χρειάζεται απεγκατάσταση και κατέβασμα από Site: hp_poower_assistant της εφαρμογής που υποδεικνύει. Οπότε πριν αρχίσετε το άνοιγμα του laptop δείτε μήπως έχετε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα.Ελπίζω να βοηθήσει...
  8. καλησπέρα, έχω το hp 4530s 2 1/2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό μου δημιουργεί ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο μετά από κάποια ώρα ενώ βρίσκεται σε λειτουργία το πληκτρολόγιο αρχίζει να πληκτρολογεί κεφαλαία ενώ δεν είναι πατημένο το Caps ενώ αν το πατήσω γράφει με μικρά και τα σημεία στίξης είναι αλλού. Αν κάνω restart το πρόβλημα ξεπερνιέται όπως και μερικές φορές οπου δοκίμασα να πατήσω κάποια κουμπιά ξεμπλόκαρε στο άκυρο συγκεκριμένα [sHIFT (+) 4].Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον ή αν ξέρει από τι προέρχεται. Ευχαριστώ.
  9. ευχαριστώ πολύ φίλε poulinos τελικά τα κατάφερα και το συνέδεσα και το i phone! το πρόβλημα ήταν στην ip του router και την ip του tp-link την οποία δεν την είχα αλλάξει δηλαδή είχα : ip router : 192.168.10.254 ip tp link : 192.168.10.254 και άλλαξα την ip tp link ---> 192.168.10.253 αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής : γιατί πριν αλλάξω την ip του tp link έμπαινε το laptop (win 7) ενώ με το iphone έβρισκε δίκτυο αλλά δεν είχα πρόσβαση στο internet
  10. ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά δεν βγήκε άκρη 1. αρχικά έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων δικτύου στο iphone αλλά μπααα 2. έκανα upgrade το firmware στην τελευταία version αλλά μπαα 3. έκανα σετάρισμα με disabled το κλείδωμα και δεν μπαίνει ούτε το laptop 4. έκανα και σετάρισμα με wep κλείδωμα και πάλι δεν έμπαινε και το laptop αυτά από τις προσπάθειες που έκανα... αλλά μπααα
  11. καλησπέρα αγόρασα ενα TL-WA801ND το εγκατέστησα και το έβαλα να λειτουργεί σαν Universal Repeater, αλλά μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα ενώ στο laptop μου (με win 7) έχω δίκτυο κανονικά το i-phone 4 της αδερφής μου ενώ συνδέεται με το δίκτυο (δείχνει δηλαδή την ένδειξη της έντασης του σήματος και επιπλέον στις ρυθμίσεις βρίσκει το δίκτυο μας) δεν μπορεί να μπει στο internet. Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο ας βοηθήσει γιατί δεν ξέρω τι παίζει με τα i phone. Ευχαριστώ!
  12. petros8787

    openSUSE 12.1

    καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το SUSE σε laptop hp probook 4530s, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα π.χ κάμερες touchpad κλπ.?
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.