Προς το περιεχόμενο

Johnny6RED

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  47
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  94%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Johnny6RED

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 26 Μαΐου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Χανιά Κρήτης

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.377 προβολές προφίλ
 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/09/2020 09:54 πμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΝΕΟ

  Είναι σε κατάσταση καινούργιου, καθαρό και αποστειρωμένο. Προέρχεται από ένα Dell Inspiron 15 5558. Πρέπει να είναι συμβατό με: Dell Inspiron 15 5551 5552 5555 5558 5559, 17 5758 5755 5759 και άλλα μοντέλα. Στέλνω πανελλαδικά. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον αγοραστή.

  15,00 €

 2. Johnny6RED

  Motherboard Samsung Gear S3 Classic

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/09/2020 09:54 πμ

  • ΖΗΤΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Ζητείται αυτή η μητρική (μοντέλο SM-R770) για το Samsung Gear S3 Classic για άμεση αγορά.

  40,00 €

 3. Μόλις τσίμπησα ένα usb-c. Προχώρησε κανονικά η συναλλαγή. Για να δούμε.
 4. Αν θες root/custom roms τότε μονόδρομος το note 9 pro. Αλλιώς θα σου πρότεινα το Nova 5T γιατί σαν πακέτο είναι καλύτερο πιστευώ.
 5. Johnny6RED

  Κινητό μέχρι 250€

  Άποψή μου ότι Mi 9 Lite/9T/A3 έχουν κάνει τον κύκλο τους και πληρώνεις 80€ έξτρα σε σχέση με ένα εξάμηνο πριν. Βέβαια όλα τους είναι πολύ καλά κινητά και αφού πιάνουν οριακά το budget τους αξίζει να τα κοιτάξεις. Να συμπληρώσω σαν επιλογές τα Note 8 Pro και Nova 5T. Τώρα για τα 2 που ρωτάς, γνωρίζω μόνο ότι έιχαν θέματα με Wifi, με πηγές να λένε ότι διορθώθηκαν πια, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις. Note 9 Pro είναι ότι και το 9S, αλλά έχει NFC, 30W fast charging(έναντι 18W) και καλύτερη κάμερα. Επίσης επειδή τα είδα πρόσφατα από κοντά σε γνωστό ελληνικό κατάστημα, μου φάνηκαν πολύ μεγάλα.
 6. Last Update: Τελικά έβαλα VDSL 30 να τελειώνει η υπόθεση. Χθες έκανα την αίτηση και μετά από 1 ώρα έτρεχα στις νέες ταχύτητες. Μια αποσύνδεση είχα σήμερα(στις 2.15 το μεσημέρι) και ακολουθούν τα στατιστικά της γραμμής από το Speedport W 724V Type Ci ver 037(ξέρω καρκίνος και αυτό): Uptime του ρούτερ περίπου 22 ώρες(τα fec/crc/hec errors φαίνεται να είναι προσθετικά του συνολικού Uptime της συσκευής και όχι της σύνδεσης):
 7. Μετά από πολλές δοκιμές η τηλεφωνική γραμμή του άλλου διαμερίσματος που περνάει μέσα από το δικό μου, δεν επηρεάζει κάτι. Γενικότερα αυτές τις μέρες ήμουν σχετικά καλά. Σήμερα όμως μου έκανε ένα κουλό. Ενώ το SNR down είναι σταθερό(αυτό είναι μια χαρά από τότε που αποσύνδεσα τα δευτερεύουσα πριζάκια και έβαλα το ρούτερ στο κεντρικό) το SNR up παίζει πολύ +-4db! Με αποτέλεσμα να δημιουργεί μόνο CRC Up Errors και αποσυνδέσεις.. Καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει;
 8. Ανακάλυψα κάτι πολύ περίεργο. Μου είπε σήμερα η κοπέλα από το διπλανό διαμέρισμα ότι δεν είχε ούτε τηλέφωνο, έτσι ξανακοίταξα πάλι το κουτί στο κεντρικό πριζάκι και είδα ότι το καλώδιο που έρχεται από τον κατανεμητή έχει μέσα 3-4 ζέυγη καλωδίων. Τα δύο ήταν συνδεδεμένα στις πρίζες του διαμερίσματός μου, ένα στην κεντρική και ένα στην δευτερεύουσα το οποίο και αποσύνδεσα και ένα τρίτο σε ένα παρόμοιο καλώδιο με αυτό το χοντρό που περιέχει τα ζεύγη που δεν έχω ιδέα που πήγαινε και επίσης είχα αποσυνδέσει. Οπότε με λίγα λόγια ένα ζεύγος καλωδίων ήταν για άλλη τηλεφωνική γραμμή(της κοπέλας από δίπλα); WTF? Αυτό λογικά δημιουργεί προβλήματα ε;
 9. Βρήκα την κεντρική πρίζα στο σπίτι, 2 ήταν όλες και όλες, και αποσύνδεσα την δευτερεύουσα, αφήνοντας μόνο την κεντρική συνδεδεμένη(2 καλώδιακια δε πρέπει να έχει η πρίζα πάνω; ). Έβαλα το router εκεί μόνο του, χωρίς φιλτράκι και έχω τα παρακάτω: Η κατάσταση ήδη φαίνεται καλύτερη(λιγότερο θόρυβο η γραμμή, το SNR φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί στις τιμές που φαίνονται και δεν έχει σφάλματα, το up είναι από τα υψηλότερα που έχω πιάσει, αφού συνήθως παίζει κάτω από 700) αλλά θα πρέπει να περιμένω τί θα συμβεί το μεσημέρι. Δοκιμές στο κατανεμητή/χωνευτή μπορώ να κάνω; Θα χρειαστώ κάποιο εργαλείο; Η περιοχή έχει πολύ υγρασία, αλλά τις ώρες που γίνεται χαμός η υγρασία είναι στο ελάχιστό της. Το τηλεφωνικό καλώδιο έρχεται στο σπίτι από μια κολόνα απέναντι από τον δρόμο και με μια ματιά δε μου φαίνεται και σε καλή κατάσταση. Αν το πρόβλημα βρίσκεται εκεί, τότε αν το επισημάνω στον ΟΤΕ, θα κάνει τίποτα ο τεχνικός του ΟΤΕ ή θα χρειαστεί να πληρώσω ηλεκτρικό(δε ξέρω αν του επιτρέπεται να αγγίξει); EDIT: 3 το μεσημέρι και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, συνήθως εδώ και τρεις ώρες δε θα έπρεπε να είχα Ίντερνετ πάνω από 5λεπτο. Τα τωρινά στατιστικά (uptime 12 ώρες): Το SNR φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί στις τιμές που φαίνονται. EDIT 2: Σχεδόν uptime 24 ώρες χωρίς αποσυνδέσεις και αστάθεια. Το SNR είναι φυσιολογικό τώρα; Είμαι σε προφίλ τελικά; Τί προφίλ; Αφού τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα αποσυνδέσεων ήταν στην καλωδίωση του σπιτιού, αν τελικά είμαι σε προφίλ, να ζητήσω μείωση του SNR να κλειδώνω στα 10000-12000; Ευχαριστώ για τη βοήθεια και να' στε καλά όλοι οι φορουμίτες που με τα ποστ τους βοηθούν τον κόσμο.
 10. Καλημέρα σας, εδώ και περίπου δύο χρόνια αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με την σύνδεση Ίντερνετ(πάροχος ΟΤΕ). Την πρώτη φορά που ήρθαν οι τεχνικοί μου έβαλαν ένα προφίλ και το πρόβλημα είχε λυθεί (σχεδόν) για ένα εξάμηνο. Από αρχές Σεπτέμβρη όμως, μετά από απουσία μου λόγω καλοκαιρινών διακοπώς, αντιμετωπίζω πάλι τα ίδια και χειρότερα! Δήλωσα το πρόβλημα, ήρθαν πάλι τεχνικοί στο σπίτι, μέτρησαν την γραμμή στα 12000 που είναι και το μέγιστο της περιοχής όπως μου είπαν. Μου πρότειναν αλλαγή του modem είτε από τον ΟΤΕ, είτε με κάποιο εργοστασιακό. Επίσης μου είπαν ότι ακόμη καλύτερα να πάω σε VDSL(οι οπτικές ίνες μπήκαν στην περιοχή πριν μερικούς μήνες). Απέχω περίπου 1-2 χιλιόμετρα από την καμπίνα του ΟΤΕ και όταν η γραμμή ήταν μόλις ημερών κλείδωνα περίπου στα 12000. Τώρα για περίπου 2 μήνες κλείδωνα στα 2000-3000 και τον τελευταίο μήνα στα 9000-10000 που είναι και η ταχύτητα που κλειδώνω συνήθως αυτά τα 2 χρόνια. Όμως, έχω πολύ συχνές αποσυνδέσεις. Ειδικότερα από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 7-8 το βράδυ μπορεί να έχω και αποσύνδεση/5 λεπτο! Το modem είναι το ZTE H108NS με το τελευταίο firmware. Τα στατιστικά της σύνδεσης είναι συνήθως: Line Attenuation(Down/Up): 13.0-14.0db / 6.0-7.0db Data Rate(down/Up): 10581 kbps / 967 kbps To SNR Margin παίζει πάρα πολύ! Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η γραμμή για 3 ώρες με Down/Up 12.3db / 9.0db. Αλλά βλέπω και 9 / 10 ή 6 / 7 ή 3 / 5 ή ακόμη και αρνητικά στο Down όταν πέφτει η γραμμή. Τα Hec Down/Up είναι πάρα πολλά, τώρα στα 40223/0 (τις ώρες που γίνεται χαμός πάνε από 0 στα 50000 συνεχώς!) CRC Down/Up 1368/1 Εκτός από τα errors και το σκαμπανέβασμα του SNR Margin, τα στατιστικά της δεν είναι καλά; Γιατί τόσες αποσυνδέσεις; Μήπως τελικά φταίει το router; Θα βοηθήσει να το αλλάξω; Το σπίτι είναι καινούριο, καμιάς δεκαετίας. EDIT: Έκανα χαζομάρα και άνοιξα το θέμα σε λάθος κατηγορία(?)! Με συγχωρείτε mods!
 11. Το σύγκρινα με το Dolby Headphone της Xonar DX(ίδια δουλειά κάνει) και οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην! Πραγματικά ΠΟΛΥ καλό! Δε θα έλεγα πως αξίζει για ταινίες ή μουσική. Τέτοιες τεχνολογίες είναι φτιαγμένες για games πρωτίστως,
 12. Insomniacs, χτυπάτε τις 16αρες να φεύγουν. ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΦΕΡΑΝ!!!
 13. Εντάξει στη πλάκα ξέρουν όλοι.. Το παιδί θέλει δυνατό PC με λίγα λεφτά. Αν σκέφτεται για αναβάθμιση πάω πάσο, αλλιώς τον συμφέρει καλύτερα αυτό που πρότεινα.
 14. Γιατί είναι ποιο φθηνό, ποιο δυνατό και το 1155 θα κοπεί σε λίγο καιρό.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.