Προς το περιεχόμενο

Knight of Mercy

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  297
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

217 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Knight of Mercy

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 20/04/1963

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  London, UK

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Knight of Mercy

  Car Wrapping γνώμες

  Ποιό είναι το κριτήριο που επιβαλλει τη αλλαγή χρώματος στο υπουργείο, γνωρίζει κανείς? Με δεδομένο το πρόσκαιρο του χρώματος, αφού τόσο η μεμβράνη όσο και το αυτοκόλλητο αφαιρουνται σχετικά εύκολα και γρήγορα, με την Αδεια Κυκλοφορίας τι γίνεται?
 2. Πριν αρχίζεις να ξεβιδώνεις και τις δύο, κοίτα να βρείς στο διαδίκτυο τα Service Manuals για κάθε μία. Συνήθως στις τελευταίες σελίδες αναγράφουν τους κωδικούς των εξαρτημ΄των και προφανώς και των panels. Αν δείς ίδιους κωδικούς τότε προχωράς με βεβαιότητα 100% προφανώς. Αν δείς διαφορετικούς, πράγμα όχι και τόσο απίθανο, κοιτάς τις διαφορές στο διαδίκτυο γιατί ίσως να μην έχουν τελικά. Τα 600.00€ πάντως ακούγονται πολλά (search it)
 3. Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Παρέλαβα εχθές (Priority line) και ενημερώθηκα απο την υπάλληλο των ΕΛΤΑ. Δύο διαδικτυακά έχουν EU ή Priority Lines, όσα δεν έχουν ακόμα θα ακολουθήσουν άμεσα προφανώς. Επίσης όσα έχουν πρόβλεψη Priority είναι και πιό τσιμπημένα στις τιμές.
 4. Είχα ακούσει καλά λόγια για την iRepair, αν και ουδέποτε τη χρησιμοποίησα.
 5. Φίλε μου, Απ ' όσα διάβασα ίσως το τηλέφωνο να λειτουργεί και εσύ να μην το αντιλαμβάνεσαι λόγω "μαύρης οθόνης". Αν τελικά λειτουργεί και το συνδέσεις με το PC μέσω του καλωδίου, ανοίξεις το iTunes πρέπει να το αναγνωρίσει. Το έχω σε φόρτιση μια μέρα αλλά δείχνει μαύρη οθόνη, δε μαρτυρά ότι το κινητό δε φορτίζει αλλά ότι δεν έχεις ένδειξη. Αν δε το βλέπει ούτε η εφαρμογή τότε μην ασχολείσαι καθόλου.
 6. Έτοιμος είμαι να αγοράσω EPSON Ink Tank γιατί βαρέθηκα τα cartidges. Αλλά σε κανένα κατάστημα κανείς από τους πωλητές δεν ανέφερε "υποχρέωση" του χρήστη εκτός της αγοράς των μελανιών σε μπουκαλάκι. Δηλ. το reset έχει χρέωση και ποια είναι αυτή? Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε κάποιου είδους αναλώσιμο, αλλά και αυτό όφειλαν να μου το πούνε. Υπόχρεος
 7. Πρώτον δεν έχει πάθει ζημιά μόνο η οθόνη. Το τηλέφωνο έχει πάθει σοβαρή ζημιά. Φαίνεται ότι είναι ασύμφορη η επισκευή του, παρ' όλα αυτά προσφορά μπορείς να πάρεις και αποφασίζεις ανάλογα. Και μόνο η οθόνη να είναι, πας για πάνω από 100€ σε σοβαρά μαγαζιά για ΟΕΜ οθόνη και εργασία. Εντάξει η μαύρη οθόνη, μπορεί να έχει ζημιά η πλακέτα ή να έχει ξεκουμπώσει κάποιο flex. Αν το συνδέσεις με iTunes το βλέπει?
 8. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα την αιτιολόγηση. Ποια μνήμη αφαίρεσαν στα πλαίσια ποιας διάγνωσης?
 9. Η βαθμίδα είναι συνήθως απενεργοποιημένη, τουλάχιστον ήταν στα παλιά κουτιά του ΟΤΕ
 10. "Κάποιος" προφανώς δήλωσε τα στοιχεία σου. Το κινητό το χρειάζεται για να παραλάβει το pin της κάρτας με SMS, γιαυτό και έβαλε το δικό του. Ο αριθμός του κινητού δεν σου λέει τίποτα?
 11. Για τη δική μου περίπτωση που θέλω να αντικαταστήσω το τρισάθλιο SpeedPort και έχω Ευρυζωνική Τηλεφωνία, υπάρχει πρόταση εμπορίου παίδες? Υ.Γ. Είχα πάντα τη βεβαιότητα ότι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ήταν έννοιες ταυτόσημες. Για τη COSMOTE πάλι το ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
 12. Knight of Mercy

  ΔΕΗ αλαγη

  Να ρωτησω και κάτι σχετικό-άσχετο που με προβλημάτισε στις γιορτές? Ακίνητο (εξοχικό) που με ενδιέφερε προς αγορά έχει οφειλή στη ΔΕΗ (όπως προκύπτει απο το πιστοποιητικό ΤΑΠ που ζήτησε η συμβολαιογράφος μεταξύ άλλων). Το έγγραφο ο Πωλητής δεν το προσκόμισε και γενικά καθυστερούσε με αποτέλεσμα να περάσω απο τον οικείο Δήμο και να το ζητήσω ο ίδιος. Εκεί φάνηκε και η οφειλή η οποία και επιβεβαιώθηκε και απο τη ΔΕΗ. Ενώ το θέμα, φανταζόμουν, ότι δεν με αφορά, ο υπάλληλος του τοπικού γραφείου της ΔΕΗ μου ανέφερε κάποια στιγμή ότι "μπορεί και να μπλέξω" την ώρα που θα ζητήσω νέα σύνδεση. Παράλογο μου ακούστηκε αλλά υπάρχει περίπτωση, να προκύψει η οφειλή του Πωλητή ως βάρος στο Νέο Ιδιοκτήτη?
 13. Knight of Mercy

  LeuPay MasterCard και LeuPost

  Ατυχώς δεν αφορά όλους τους χρήστες. Αφορά Ιδιώτες μόνο. Οι δικοί μου Εταιρικοί λογαριασμοί (UK) παραμένουν ως έχουν.
 14. Knight of Mercy

  LeuPay MasterCard και LeuPost

  Αρκετά χρόνια τώρα, πριν ακόμα προκύψει η SATA Bank στο προσκήνιο, πόσω μάλλον η iCard Σόφιας.
 15. Knight of Mercy

  LeuPay MasterCard και LeuPost

  Εγώ ακόμα δεν έχω λάβει παρόμοια ειδοποίηση, πάντως. Αυτό πάλι να ξεκινάς απο Λουξεμβούργο, να σε στέλνουν Μάλτα και να καταλήγεις στη Βουλγαρία είναι ενα θεματάκι. Θα κάνει ζημιά το CRS, stay tuned ...........................
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.