Προς το περιεχόμενο

cosa__

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με cosa__

 • Κατάταξη
  Member
 1. cosa__

  Γενικό σφάλμα .

  Α και η εντολή sfc/scannow δεν λειτουργούσε σε κανονική λειτουργεία . Η ενημερώσεις ήταν "Ενημέρωση ασφαλείς για τα windows 7 για συστήματα x64 " και "Definition update for windows Defender " . Αυτή την στιγμή έχω αλλες δύο ενημερώσης για της οποιες το σύστημα αρνείται να της εκτελέση .
 2. cosa__

  Γενικό σφάλμα .

  Λοιπόν, το task manager ανοίγει κανονικότατα . Μπήκα με safe mode και προγράμματα όπως ccleaner ανοιγαν , σε κανονική λειτουργεία αρνούνται να ανοίξουν . Σε safe mode προγράμματα όπως η αριθμομηχανή δεν ανοίγουν . Βασικα απο την έναρξη δεν τα βλέπει καθόλου , κατάφερα να ανοιξω παράθηρα όπως διαχείρηση συσκεύων και μητρώα απο link που βρήκα στην βοήθεια . Τεσπα έκανα και sfc/scannow και επιδιορθόθηκε ένα σφάλμα στο c:\windows\logs\CBS\CBS . Παρόλαυτά δεν είδα καμία αλλαγή σε κανονική λειτουργία
 3. cosa__

  Γενικό σφάλμα .

  Τα games , office, skype, antivirus, mozilla (προφανως) ανοιγουν κανονικα . Δεν ανοιγουν προγραμματα οπως π.χ αριθμομηχανη ,διαχηρηση συσκευών τα προγράμματα που βρίσκοντα στο φάκελο βοηθήματα Α και ξεχασα να αναφέρω νωρίτερα,παρουσιάστικε σφάλμα και κατα την αντιμετώπιση προβλημάτων Γενικα δεν πείραξα κατι στο pc . Αν και έκνα μια ενημέρωση .. Μπορει να δημιουργηθεί σφάλμα απο την ενημέρωση ??
 4. cosa__

  Γενικό σφάλμα .

  Οταν ανοίγω καποιο προεγκατεστημένο προγραμμα των windows 7 μου εμφανίζει πως δεν μπορει να βρει το αρχείο , στο παραθυρο που εμφανίζεται μου δειχνει το path το οποιο ειναι σωστο !! Αυτο το προβλημα εμφανιστηκε και στο ccleaner το οποιο δεν μπορω πλεον να ανοιξω . Οπως καταλαβαίνεται και από τα παραπάνω δεν μπορω να κάνω install ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα .
 5. cosa__

  Από Tellas σε hol

  Καλησπέρα, Είμαι συνδρομητής στην Tellas με SpeedStream router και θα ηθελα να μάθω εάν είναι δυνατο να το αλλάξω με wifi/router της hol χωρίς να είμαι συνδρομητής σε αυτή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.