Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

bdarla

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  63
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. bdarla

  LSTM-RNN κώδικας

  Δεν είμαι ειδικός σε machine learning. Αλλά νομίζω ότι αυτό που προσπαθεί να σας πει ο DrKo είναι ότι το data leakage οδηγεί σε overfitting: https://en.wikipedia.org/wiki/Overfitting Δηλαδή, η ακρίβεια είναι "μαγειρεμένη" επειδή υπάρχει σχέση ανάμεσα στα δεδομένα του training και του prediction. Αν πάρεις το μοντέλο και δοκιμάσεις άλλα δεδομένα, τότε η ακρίβεια θα είναι πολύ χειρότερη.
 2. Το παρακάτω μάλλον θα έβαλε τους εργαζόμενους σε σκέψεις...
 3. Δηλαδή, το Logitech πληκτρολόγιο που υπάρχει ήδη για τα παλιότερα iPad, θα είναι συμβατό με το καινούριο iPad; Ή απλά θέμα για κοκορομαχίες και για εκτόνωση (συνεισφορά του site στην πανδημία);
 4. Θα μπορούσαν να προσφέρουν εμπειρία κινηματογράφου με μπάσα και τρισδιάστατο ήχο;
 5. Οι πατέντες μπορούν να ανανεωθούν για 20 χρόνια.
 6. Δυστυχώς, το άρθρο μιλάει μόνο για το επιθυμητό αποτέλεσμα του πρωτοκόλου, χωρίς να παρέχει καθόλου πληροφορίες για το πως θα υλοποιηθεί (πέρα από το θα στηρίζεται στο UDP και ένα ασαφές διάγραμμα που δεν φανερώνει τα custom features που αναφέρει ο όπως πάντα εύστοχος defacer), ούτε τα πιθανά trade-offs που θα το καθιστούν αποτελεσματικό για συγκεκριμένα σενάρια χρήσης (ή κάθε σεναριο;). Η αλήθεια είναι ότι το TCP σχεδιάστηκε να καλύψει ανάγκες άλλων καιρών, οπότε, μάλλον κάτι χρήσιμο θα σκέφτηκαν εκεί στη Google. Αναρωτιέμαι αν θα είναι backwards compatible και αν θα επιτρέπει progressive deployment.
 7. Όλες οι πατέντες είναι "κρυφές" τους πρώτους 18 μήνες από την αίτησή τους.
 8. Καλησπέρα, Είναι μόνο ο ήχος για το άδειασμα του κάδου που χάθηκε; Γενικά τα ηχητικά εφέ ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται από: System Preferences -> Sound -> "Play user interface sound effects"
 9. Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω μια εξωτερική οθόνη για iMac 5K late 2015 (με κάρτα γραφικών R9 M395). Θα ήθελα μια οθόνη IPS, 27", να υποστηρίζει 4Κ και να έχει καλό scaling για τα fonts, κυρίως για development. Φαίνεται ότι το iMac έχει μόνο Thunderbolt 2 έξοδο, οπότε θα ήθελα κάτι συμβατό (έστω και με adaptor αν είναι απαραίτητο). Έχει κανείς κάποια εμπειρία να μοιραστεί ή κάποια πρόταση να κάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 10. Καλησπέρα σας, Μήπως κάποιος έχει άποψη για το ακόλουθο laptop: http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=38829 Ο επεξεργαστής είναι Broadwell; Κύρια κριτήρια είναι η καλή ανάλυση οθόνης, η αυτονομία, η φορητότητα και να αντέξει στο χρόνο (π.χ. τουλάχιστον 3 χρόνια). Χρήση τυπική, Web, ταινίες, office, κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 11. bdarla

  Tablet στην μαθηση

  Το "Απόδειξη; Μαλλον δύσκολα." το διαβάζεις "Απόδειξη." εσύ; Γιατί σε κάθε συζήτηση πρέπει να αρχίζουν οι χωρίς νόημα αντιπαραθέσεις; Ρητορική ερώτηση, μη μπεις στον κόπο να απαντήσεις και κάνουμε χειρότερο το thread.
 12. bdarla

  Tablet στην μαθηση

  Απόδειξη; Μάλλον δύσκολα. Από τη μιά: http://www.spiegel.de/international/europe/new-ipad-schools-in-holland-hope-to-revolutionize-education-a-907936.html από την άλλη: http://www.kathimerini.gr/784680/article/texnologia/games/mono-h-logikh-xrhsh-newn-texnologiwn-wfelei-ta-paidia
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.