Προς το περιεχόμενο

tonkpils

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  259
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

182 Excellent

Σχετικά με tonkpils

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Όχι. Εννοώ πως αυτό θα γίνει η νόρμα στο μέλλον. Τώρα απλά έχουμε λόγους να τα ρίχνουμε στα κρυπτονομισματα, στους σκαλπερς και την περιορισμένη διαθεσιμότητα και περιμένουμε απλά "να περάσουν". Το λέω όμως ως ένα υποθετικό σενάριο.
 2. Αμα δε πέσουν οι τιμές από Φθινόπωρο ή έστω τέλος του έτους μας βλέπω να μπαίνουμε σε μια νέα εποχή όπου η enthusiast κατηγορία θα ξεκινάει από τα 1500€/$, η mainstream από τα 800 και οι casual με μια "ισχυρή" APU των 300-400 για 1080p/medium.
 3. Πριν έγραψες πως ο υπάλληλος δεν ήταν και τόσο ευγενικός και τώρα έγινε πολύ ευγενικός; Εγώ δεν γνωρίζω τίποτε για το τι γίνεται μέσα στο Πλαίσιο. Πως σου δόθηκε τέτοια εντύπωση; Σου έγραψα απλά πως οι υπάλληλοι (κάθε καταστήματος) θα πρέπει να δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις και όχι με το τι πιστεύει ο καθένας τους.
 4. Σωστά σου το έθεσε. Κανονικά εφόσων ένας υπάλληλος δεν γνωρίζει να απαντήσει σε ερώτηση του πελάτη ,είναι καλύτερο τότε να πει πως δεν γνωρίζει (τελικό) διότι στο κομπιούτερ ή στα χαρτιά του δεν έχει κάποια ενημέρωση. Αντιθέτως, το να πει απλά πως "πιστεύει" δημιουργεί ελπίδες στον πελάτη ώστε να ξαναπεράσει από το κατάστημα. Όταν όμως ο πελάτης δεν θα βρει (για ακόμη μια φορά) το προϊόν που έψαχνε τότε λογικό επακόλουθο είναι να μπει στα Ινσομνια αυτού του κόσμου και να καντιλιαζει το κατάστημα.
 5. Οι μισοί εδώ μέσα συνδέουν την κατοχή LG κινητού με τον πρώτο τους έρωτα, τα φοιτητικά τους χρόνια και τις εποχές των παχέων αγελαδων και οι άλλοι μισοί δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη της. Οι μισοί εδώ μέσα συνδέουν την κατοχή LG κινητού με τον πρώτο τους έρωτα, τα φοιτητικά τους χρόνια και τις εποχές των παχέων αγελαδων και οι άλλοι μισοί δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη της.
 6. Ε, αφού κάναν και 120€ έκπτωση οι χουβαρνταδες. Δείχνουν κατανόηση στον καταναλωτή.
 7. Εγώ προτείνω υπομονή και να μην το κάνουμε νόρμα το χιλιάρικο για αξιοπρεπή κάρτα.
 8. Είναι κάρτα με MSRP τα 1499€/$ και σήμερα, 5 μήνες μετά, αν δεν υπήρχε η έλλειψη διαθεσιμότητας (για τους γνωστούς λόγους), θα έπαιζε στα 1200€/$. Το να πας να δώσεις 1100 ευρώ επιπλέον επειδή αυτήν την τιμή (2600€) θέτουν η κατάσταση και η ψυχολογία της αγοράς, δλδ αέρας στην ουσία, απλά δεν αξίζει. Όταν με το καλό επανέλθουν οι τιμές στα φυσιολογικά, με το καλό να σκάσεις ένα χιλιάρικο για κάρτα. Τα υπόλοιπα 1600 επένδυσε τα για κάτι άλλο. Πέρα από το gaming. (Φιλική συμβουλή)
 9. Είδαμε και τις υπερκοστολογιμενες Asus και Gigabyte. ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όταν ξεκινήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί, θα αρχίσουν να πέφτουν σταδιακά και οι τιμές στις GPU.
 10. tonkpils

  PC Gaming (Συζήτηση)

  Εννοούσα τον χαρακτήρα Liara, όχι το game. Ναι θέλω και εγώ περισσότερο Mass Effect. To Andromeda θα το προσπεράσω.
 11. tonkpils

  PC Gaming (Συζήτηση)

  Τι το σπουδαίο έχει πια αυτό το Λιακη δεν έχω καταλάβει.
 12. tonkpils

  Το thread του τρεξίματος

  Καλημέρα. Αυτή τη στιγμή σε προσφορά βρίσκεται το Polar Vantage M στα 150 ευρώ. Αξίζει η τιμή του; Είναι γενναία η προσφορά; Επίσης απ'ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά του έχει και λειτουργίες για άλλα αθλήματα πέρα από τα αερόβια. Συνδέεται με κάποιο App στο Android; Θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου το κινητό μου ή περνάω τις πληροφορίες αργότερα;
 13. *σνιφ, άτιμη κοινωνία. Κόσμος δεν έχει να φάει. *για να ρίξω μια ματιά, έχει το Σκρουτζ την RTX3080 σε διαθεσιμότητα; *τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να αγόραζα και μια κονσόλα να παίζω σαλονατος;
 14. Καλησπέρα. Έχω μείνει στην εποχή των CDs και του παράνομου κατευασματος είτε από torrent είτε από YouTube αν είναι κάτι που δεν βρίσκω. Θέλω λοιπόν να το αλλάξω και να ανοίξω έναν λογαριασμό σε κάποιον streamer, να ψωνίζω την μουσική μου να φτιάχνω λίστες κλπ. Γνωρίζω μόνον το Google Music και το Deezer. Το Spotify ανήκει στην Apple; Ποιον μπορείτε να μου προτεινετε από άποψη περιεχομένου; Ακούω μέταλ και πολλές φορές αυτά που ακούω στο YouTube και μου αρέσουν δεν είναι και τόσο γνωστά. Τελος, παίζουν εκπτώσεις όπως στην gaming βιομηχανία συχνά;
 15. tonkpils

  Call of Duty: Warzone [Battle Royale]

  Θα μπορούσες ίσως να πάρεις καινούργιο PC ; 600-700€
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.