Προς το περιεχόμενο

sw1liq

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από sw1liq

  1. Εγώ φίλε πήρα το AMOI n850 κυρίως λόγω κόστους από το focalprice. Αν και λέει ότι δεν έχει ελληνικά ήρθε rooted και multilang. Του εβγαλα τις κινεζιες και έβαλα play store. (Μετά από κόπο προσπαθώντας να μεταφράσω κινέζικα forum) και τωρα είμαι κανονικά. Ολα δουλεύουν καλά. Πολύ γρήγορο έχει 13774 στο Antutu. Το GPS αργησε να ΄λοκάρει την πρώτη φορά αλλά μετά είναι περκέτι. Αυτά τα λίγα. Και μην ξεχνιόμαστε με μεταφορικά τετραπύρηνο με 105 ευρώ δεν υπάρχουν ακόμα άλλα.
  2. Γιατί το λες αυτό; 138 δολλάρια έχει δηλαδή 110 ευρώ και είανι προσφορά για 28 ημέρες. Η σελίδα θέλει λίγο χρόνο για να ενημερωθεί από την προσφορά. Εγώ πάντως το παρήγειλα 110 ευρώ πρίν από λίγο
  3. Νομίζω ότι δεν είναι του παρόντος θέματος και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αλλά μου φαίνεται και αυτό http://www.focalprice.com/MH0619X/Amoi_N850_45_Capacitive_IPS_Screen_960x540_Android_42_Quad_Core.html σαν προσφορά σύμφωνα με αυτά που διαβάζω. Εσείς που έχετε εμπειρία σε αυτά αν είναι πράγματι καλή τιμή ας ανοιξετε ένα νέο θέμα (είναι τετραπύρηνο με English / Chinese αλλά νομίζω εύκολα μπαίνει η Multilanguage )
  4. Απλά για την ιστορία (όχι ότι δεν είναι καλή τιμή) 79 λίρες = 91 ευρώ και όχι 83 που λέει ο τίτλος
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.