Προς το περιεχόμενο

falion

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  113
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με falion

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 08/09/1981

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.624 προβολές προφίλ
 1. falion

  Nintendo Switch Hacking

  Σωστά έτσι είναι τα partition. Οκ ευχαριστώ για να μην ψάχνω άδικα λύση; Οπότε κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρω μια 128GB.
 2. falion

  Nintendo Switch Hacking

  Καλησπέρα στην παρέα να κάνω μια ερώτηση έχω βάλει μια microsd 64 GB η οποία έγινε 2 partition όπως έλεγε κι ο οδηγός κατά την εγκατάσταση του Atmosphere. Το πρώτο partition FAT32 32Gb (για τα παιχνίδια) και το δεύτερο 32Gb για τα Save του χρήστη κλπ.... που φαίνεται σαν unformated στο PC Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω resize και να επεκτείνω το πρώτο partition ΧΩΡΙΣ βέβαια να χαθεί κάτι και να χρειάζονται όλα εγκατάσταση εξαρχής.(διότι όταν το έσβησα με το partition master free & έκανα επέκταση δεν μπαίνε στο atmosphere). Σας ευχαριστώ. Φιλικά Γιάννης.
 3. Καλησπέρα χρειάζομαι μία βοήθεια μήπως μπορείς να μου στείλεις τα αρχεία συστήματος συμπιεσμενα σε ένα zip αρχείο γιατί το δικό μου κόλλησε κατα την αναβάθμισει και τώρα δεν το αναγνωρίζει και εάν θέλεις σου στέλνω την τελευταία αναβάθμιση. Σε ευχαριστώ Φιλικά Γιάννης.
 4. Καλησπέρα σε όλους να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανείς που μπορεί να έχει το Destinator Talk & Drive 4,3 TS να μου κάνει ένα BackUp τα αρχεία του γιατί έγινε μία αποτυχημένη αναβάθμιση και ενώ δουλεύει το GPS πατώντας το πλοήγηση δεν μου ανοίγει το πρόγραμμα. Από την MLS μου ζήτησαν 25 ευρώ "Έπρεπε λένε να είχα πάρει BackUP" Σας ευχαριστώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.