Προς το περιεχόμενο

Insomniac72

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  14
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Insomniac72

 1. Ελπίζω μόνο να μην το διαβάσει αυτό ο Βενιζέλος και του μπούν ιδέες χαχα Πέρα απο την πλάκα φίλε μου πές μου τι είδους επιχειρησιακό σχέδιο είναι αυτό που θα κοστίσει μόνο απο την πλευρά του ΟΑΣΑ 35.000.000 ευρώ. Μπορείς να φανταστείς το μέγεθος το χρημάτων που μιλάμε τώρα; Και να πείς ότι δημιουργείτε μια επιχείρηση ή υπάρχει κάτι απτό πάει στο καλό, αλλά για να προμηθευτεί όποιος θέλει ένα εισητήριο μέσω sms ή τραπεζικής εντολής πές μου πόση εξειδικευμένη οργάνωση χρειάζεται; Όσο για τα διαρκείας και πάλι μια πλαστική κάρτα και ένα μηχάνημα που θα τυπωθεί πόσο κοστίζει; Αν κοπού
 2. Δηλ. αυτό έπρεπε να γίνει εν μέσω κρίσης ε; Την ώρα που τα ταμεία όλων των εργαζομένων φαλιρίζουν και για να καλυφθούν μαύρες τρύπες κόβονται συντάξεις, μισθοί και επιβάλλονται νέοι φόροι
 3. Ναί αλλά πόσες απο αυτές μπορούν έστω και να πλησιάσουν αυτές που είναι στο ios σε ποιότητα; αφού επι των πλείστον είναι γραμμένες απο τον κάθε πικραμένο.
 4. Insomniac72

  HTC Sensation XL με Beats audio

  Έλεος με τόσα κινητά που βγάζουν οι ίδιες εταιρείες το ένα πίσω απο το άλλο και με το που πέρνεις παλιώνει σε 6 μήνες.
 5. Να κάτσει η Sony να βγάλει κάνα playstation 4 μου φαίνεται και να αφήσει αυτα τα μονοπωλιακά που προσπαθεί γιατί έχει χάσει ήδη το παιχνίδη απο καιρού σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον.
 6. Οι τιμές είναι ψηλά γιατί όλοι κοιτάνε να κονομάνε σε βάρος μας. Αυτό γινόταν μέχρι τώρα αλλά απο εδώ και πέρα που δεν έχουμε να ψωνίσουμε πώς θα πουλήσουν; Και γι αυτό οι τιμές σε βασικά αγαθά και πετρέλαιο και βενζίνες είναι τα μόνα που πάντα ανεβαίνουν, γιατί δεν μπορούμε να τα κόψουμε και να θέλουμε.
 7. Παιδιά Η Apple και πάλι έκανε το θαύμα της. 100 χρόνια μπροστά είναι το Siri απο οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Απλά τώρα θα το αντιγράψουν όλοι και θα γίνει μια σούπα. Πάντα θα είναι η εταιρία που θα καινοτομεί. 1.000.000 ήταν οι προπαραγγελίες χώρια οι retail πωλήσεις που έγιναν και όλα αυτά σε αυτές τις λίγες χώρες που κυκλοφόρησε. Respect!
 8. Apple FOREVER! Ότι και να βγάλουν οι άλλοι είναι φτηνές απομιμήσεις ενώς μεγάλου κολοσού που μας έβγαλε απο τη εποχή που μεσουρανούσε το "Φιδάκι" στα κινητά μας και έφερε το "Infiniti blade" Πού ήταν όλοι αυτοί όταν κυκλοφόρησε το πρώτο iphone σε θέματα κινητής; κάντε όλοι μια αναζήτηση στα μοντέλα μέχρι το 2007 και θα δείτε το όραμα μιας πραγματικά καινοτομίας που πάτησαν όλοι οι υπόλοιποι που τώρα προσπαθούν να κάνουν "κοντρες" μαζί της. 1.000.000 συσκευές την πρώτη μέρα απο προπαραγγελίες μόνο + ότι πουλήθηκε την ημέρα κυκλοφορίας σε αυτές τις λίγες χώρες που βγήκε πρώτο, δεν είναι τυχαί
 9. Χαχα καλό! Άντε να ξεσαωουριάζει το internet απο τα περιττά social sites γιατί έχουμε χάσει τον λογαριασμό με την κάθε πικραμένη εταιρεία να θέλει να μας φακελώσει.
 10. Η apple είναι πραγματικά κορυφαία δεν αμφισμβητείται αυτό. Κι εγώ είμαι σύμφωνος ότι το Porting που προσπαθούν να κάνουν σε μια συσκευή που το λειτουργικό της δεν είναι απόλυτα δουλεμένο με μια συσκευή εμένα μου φαίνεται λάθος μεγάλο. Και στην τελική πολλοί ήταν αυτοί που το προσέρασαν ή το κατέκριναν γιατί λένε ότι προϋπήρχε γιατί το θέλουν όμως σε port; Apple forever!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.