Προς το περιεχόμενο

Μακιαβέλλι

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.417
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.435 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Μακιαβέλλι

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

5.264 προβολές προφίλ
 1. Το layers of fear το 1 ήταν όντως πολύ καλό. Θα δοκιμαστεί και το δύο. Μακάρι να είναι αντάξιο. Από τις λίγες φορές που μπήκα στον κόπο να πάρω free παιχνίδι. Δεν βρίσκω λόγο να γεμίζω ένα library με παιχνίδια που δεν θα τα κάνω ποτέ install.
 2. Ισχύει και για τα δημόσια και τα ιδιωτικά ΙΕΚ; Αν ισχύει για τα δημόσια μόνο δεν βλέπω πρόβλημα...
 3. Θα αργήσει ο αντιλογισμος. Μπορεί να φανεί και σε 30 μέρες, ακόμα κι αν έκανε τις λογιστικές κινήσεις την ίδια μέρα ο Κωτσόβολος.
 4. Θα αργήσει ο αντιλογισμος. Μπορεί να φανεί και σε 30 μέρες, ακόμα κι αν έκανε τις λογιστικές κινήσεις την ίδια μέρα ο Κωτσόβολος.
 5. Βγάλε όλα τα καλώδια sata και τροφοδοσίες από τους hdd και ssd και το τροφοδοτικό. Ξανασυνδεσε τα και βαλ τα στις θέσεις που προτείνει ο κατασκευαστής της μητρικής. Αν δεν λειτουργεί σωστά: 1) δοκιμάζεις άλλο ssd ή hdd 2) δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό 3) δοκιμάζεις άλλη μητρική Με αυτή τη σειρά από το εύκολο στο δύσκολο.
 6. Εσένα σου είχα γράψει και τις προάλλες που έγραψες. Αλλά μάλλον δεν το έστειλα τελικά. Μιλά με την τράπεζα, γιατί εφόσον το έβαλες σε δόσεις η τράπεζα θα εκτελέσει κανονικά τις πληρωμές όταν ήταν να τις εκτελέσει και θα σου έχει δεσμευμένο πόσο στην κάρτα. Απλά θα γίνονται επιστροφές περιοδικά. Εκτός αν δεν σε πειράζει να είναι δεσμευμένο το ποσό.
 7. Είναι λίγο σπαστικό το blinking led όταν μπαίνει σε sleep mode. Παίζει να έχει βρει κανείς τρόπο να απενεργοποιηθεί; Δεν βρήκα κάτι στα settings.
 8. Εμένα μου ήρθε μήνυμα από τα mediamarkt που λέει ότι θα "παρουσιάσει μικρή καθυστέρηση" η παραγγελία μου. Ας το λαβω ως θετικό...
 9. Παρέλαβα το μεσημέρι, την έστησα. Φοβερή ποιότητα κατασκευής, τρομερά τα μαγνητικά μέρη, πολύ καλή εργονομικά επίσης (αλλαγή ύψους, κλίσης, και περιστροφή λίγων μοιρών) και το curved σε συνδυασμό με τις 34 ίντσες γεμίζει πολύ ωραία το οπτικό πεδίο. Από χρώματα τίποτα σπουδαίο, η προηγούμενη μου (lg 29um69) ήταν καλύτερη αλλά ήταν IPS με πολύ καλό panel. Επίσης υπάρχει εμφανές ghosting, θα δω πως θα το στρώσω. Ευχαριστώ τον TS. Πολύ χαρούμενος με την αγορά μου.
 10. Μιλά με την τράπεζα, μήπως μπορέσει να γίνει κάτι (αμφισβήτηση συναλλαγής;), γιατί θα δεσμευτεί το ποσό για τους μήνες που έβαλες δόσεις και δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άλλου. Εκτός αν έχεις μεγάλο όριο και δεν σε νοιάζει.
 11. λογικά Αθήνα, άντε και Σαλονίκη θα βγει φορτηγό. Οι υπόλοιποι με κούριερ.
 12. Και οι διαφορές του xiaomi note 8 pro δεν είναι 250€ από το p40, της 590 200€ από την 5700, της oled c9 1200€ από την f&u των 300€, τωβ dt990 300€ από τα hd650. Ο ένας θα πει ότι τα κάνει όλα το note 8 , ότι τα παίζει όλα με την 590 και ότι είναι απίστευτη η 4K εικόνα της f&u και ότι τα dt990 βγάζουν επαγγελματικό ήχο. Το θέμα είναι πόσο ασχολείται ο καθένας και αν χρειάζεται και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα extra που δίνει η αγορά του από ένα basic προϊόν.
 13. Κατάφερα να περάσω παραγγελία πριν 2 λεπτά, πλήρωσα με κάρτα... Κι αν σου κάτσει... Edit: από mediamarkt
 14. Μόλις πήρα μήνυμα ότι θα παραλάβω αύριο! Όλε!
 15. Κι εμένα το ίδιο, χωρίς να έχω πάρει τηλ βέβαια γιατί δεν θέλω να τα σκαλίζω και να μου πουν κάνα άκυρο ενώ πάει κανονικά. Ωστόσο ας μου ρθει στα 322 κι ας έρθει και απο βδομάδα, δεν καίγομαι.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.