Προς το περιεχόμενο

FyLpa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με FyLpa

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Thessaloniki
 1. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις με την τράπεζα αλλά θέλει χρόνο. Επίσης πήγα στο γραφείο διασύνδεσης. Έχει αρκετές δουλειές, αλλά κυρίως για πτυχιούχους μηχανικούς. Δεν έχει κάτι για εμένα για την ώρα, άφησα βιογραφικό και τηλέφωνο. Στον ΟΑΕΔ πως γίνεται να γραφτώ. Δεν θα έχω πρόβλημα (νομικά εννοώ). Σε μερικά οδοντιατρεία που ρώτησα δεν θέλουν άντρα. Γενικά για βοηθούς ψάχνουν γυναίκες (ρατσισμός όχι; ). Κορυφαία αγγελία της ημέρας. Μερικές φορές πρέπει να τα ηχογραφώ αυτά που μου λένε Αγγελία: ζητείται γυναίκα σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και για την καθαριότητά του που να θέλει δεύτ
 2. ΟΚ, έτσι είχα βάλει ήδη. Απλά ίσως πρέπει να βάλω σε περισσότερα μέρη. Θα πάω αύριο Ιπποκράτειο, Αχέπα, Γεννηματά, Άγιο Παύλο και θα βάλω και στις στάσεις και για ιδιαίτερα. Άντε να δούμε... Τελικά για φυλλάδια στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει καμία εταιρεία? Αυτό είναι κάπως ανησυχητικό, παρόλο που θέλω να φροντίσω κάποιον για χρήματα σκεφτόμουν κάτι σε 8ωρο-10ωρο. Δεν μπορώ να είμαι εσωτερικός. Το έχω σκεφτεί και η ιδανική περίπτωση (ιδανική) είναι άτομα με άνοια ή κινητικά προβλήματα που θέλουν κάποιον να μαγειρεύει να ψωνίζει και να βάζει τα φάρμακα σε μια σειρά. Επίσης μπορώ να κ
 3. Όταν μπήκα με ρώτησαν αν θέλω να επισκεφτώ κάποιον. Με είδα και με τα φυλλάδια και μου είπαν ΟΧΙ διαφημιστικά. Στην συνέχεια είπα στην κοπέλα της υποδοχής ότι είμαι φοιτητής κλπ κλπ και μου είπε ότι η εταιρεία τους προσφέρει ήδη πιστοποιημένη και ολοκληρωμένη φροντίδα αν ζητηθεί.
 4. Euromedica κυρίως και προωθούν τις δικές τους υπηρεσίες οπότε δεν με άφησαν. Στο Ιπποκράτειο είχα βάλει χαρτάκια αλλά δεν απάντησαν ίσως επειδή δεν είχα δώσει τιμή (έγραφα με συνεννόηση). Λέω να τυπώσω μερικά αύριο 4 Ε τη ώρα τόσο για τα ιδιαίτερα όσο και για την φροντίδα (ή να το βάλω ανά μέρα; )
 5. Άλλος ΦΥΛ ίδιος υπολογιστής. Ο ένας γιατρός ο άλλος ασχολείται με άλλες δουλείες. Εκτός και αν έχω δισχιδή προσωπικότητα. (αδέρφια) Το ξαναλέω λοιπόν. Αυτό με το νοσοκομείο σκέφτομαι να το κάνω. Επίσης με την αυτό με την στάση. Πόσα λέτε για ιδιαίτερα και πόσο για φροντίδα α)κατάκοιτου ατόμου β)ατόμου που απλά έχει κάποιες δυσκολίες.
 6. 3 καλοκαίρια δούλεψα σε νοσοκομείο αφιλοκερδώς, πρόπερσυ το καλοκαίρι σαν γιατρός κατασκήνωσης και βοήθαγα και στις κουζίνες λίγο (λάντζα) για έξτρα χαρτζηλίκι. Μαθαίνω γρήγορα όμως και είμαι άτομο που προσπαθεί.
 7. Δεν έχει τίποτα δυστυχώς, ούτε εκεί, ούτε στις ανακοινώσεις της βιβλιοθήκης που έβλεπα αγγελίες πιο παλιά. Ρώτησα και ένα παιδί που μοίραζε, είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο αλλά πέρασαν 2 βδομάδες και τίποτα. Και δύο ευρώ να ήταν πάλι θα το έκανα. Τρέχει ένα δάνειο και θα μου πάρουν το σπίτι αν δεν πληρώνω σιγά σιγά. Ανειλημμένες υποχρεώσεις γονέων κλπ κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ για την ευχή και το κουράγιο. Είδα σε xe, aggelioforo, aggeliopolis, mycarriera, εφημερίδες. To googlara αλλά τίποτα πρόσφατο ή στην Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν έχω μηχανάκι/δίπλωμα.
 8. Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω εδώ και 2 μήνες να βρω δουλειά και σκεφτόμουν να μοιράσω φυλλάδια. Ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ για να βρω τέτοια δουλειά στη Θεσσαλονίκη? Θέλω να βγάζω 300 Ε το μήνα, ίσως είναι πολλά απλά τόσα έχω ανάγκη. Όχι για καφέδες και ποτά, αλλά για να πληρώνω κάποιες υποχρεώσεις. Έβαλα και μια αγγελία πρόσφατα αλλά δεν πήρα απάντηση. Ήταν κάπως έτσι: Είμαι τελειόφοιτος της ιατρικής σχολής ΑΠΘ, ψάχνω εργασία μερικής ή πλήρους απασχόλησης καθημερινές και Σαββατοκύριακα εκτός 8πμ-12μμ λόγω δεύτερης εργασίας. Μπορώ να εργαστώ για: -την φροντίδα ηλι
 9. FyLpa

  HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

  http://www.youtube.com/watch?v=p7IXl6XB6ig αν πάθει κάτι κάνεις αυτό και είσαι άρχοντας.
 10. ευχαριστω γιατι με το imgburn εχω προβλημα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.