Προς το περιεχόμενο

kostask91

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.258
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από kostask91

 1. Καλησπέρα στην κοινότητα. To σύστημα προορίζεται για τεχνικό γραφείο. Οπότε σκέφτομαι επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά και αργότερα σε περίπτωση που χρειαστεί 3d σχεδιασμός αγοράζουμε και μια καλή κάρτα γραφικών. Το σύστημα θα αγοραστεί με τιμολόγιο. Ποσό που διαθέτουμε : 800 περίπου Χρήση υπολογιστή : Office, multitasking, 2d design Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Προς το παρόν τίποτε το ιδιαίτερο. Το πολύ πολύ κανένα Autocad. Αργότερα ίσως Solidworks. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειαζόμαστε οθόνη. Ίσως μπουν 2 αν βρεθεί καμιά καλή προσφορά. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ποντίκι, πληκτρολόγιο Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηράκλειο Κρήτης Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Τα εξαρτήματα του υπολογιστή από ένα κατάστημα. Η οθόνη από οπουδήποτε. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση από κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 10 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. kostask91

  Ψάχνω για...

  Ωραίος ευχαριστώ πολύ. Αν δε σου κάνει κόπο μπορείς να μου εξηγήσεις σε ποια χαρακτηριστικά υπερτερεί σε σχέση με τις LG και Samsung της ίδιας κατηγορίας; Ρωτάω διότι δε θα κοιτούσα ποτέ τη μάρκα Hitachi έναντι των προαναφερθέντων λόγω άγνοιας.
 3. kostask91

  Ψάχνω για...

  Καλησπέρα. Ψάχνω για 43" τηλεόραση. Δεν έχω ιδέα από τηλεοράσεις οπότε δε γνωρίζω από panel κτλ. Θέλω να έχει καλή εικόνα και χρώματα. Έχω ακούσει ότι οι καλύτερες είναι οι Sony. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι να κοιτάω γενικά; Παίζει καμιά καλή προσφορά προς το παρόν λόγω "Black Friday"; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 4. Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από aliexpress και δε ξέρω καν πως λειτουργεί..
 5. Είναι λογικό που η παραγγελία μου είναι ακόμα υπό process??
 6. kostask91

  Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v2

  Καλά ισχύει. Diamond 5 για πλάκα μόνο με quest
 7. kostask91

  Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v2

  Εγώ μόνο αν μαζευτούν 3 quest θα τα κάνω και αυτό αν δε βαριέμαι :P. Προσωπικά το τελευταίο expansion μου είναι τελείως αδιάφορο. Κυρίως κάνα bg παίζω με τον καφέ το πρωί.
 8. kostask91

  Αλλαγή ηχείων σε peugeot 107

  Κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ πολύ.
 9. kostask91

  Αλλαγή ηχείων σε peugeot 107

  Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δεν την ξέρω την παραπάνω μάρκα. Ξέρω τα βασικά. Υπάρχει περίπτωση στη θέση των 10αριων να μπαίνουν πιο μεγάλα με καμιά πατέντα-αντάπτορα; Διότι το αμάξι έχει όλο κι όλο αυτές τις 2 θέσεις για ηχεία.
 10. Καλησπέρα σας, Πρόσφατα άλλαξα ραδιόφωνο στο αμάξι, ένα peugeot 107. Έβαλα το Pioneer MVH-S120UB, και σκέφτομαι να αναβαθμίσω και τα 2 10αρια ηχεία που έχει, γιατί έχουν πολύ κακό ήχο. Θέλω να πάρω ότι πιο value for money υπάρχει. Θέλω αξιοπρεπή ήχο και κάποια αίσθηση χαμηλών (μπάσο δύσκολα πιστεύω με 2 10αρια ηχεία). Στο skroutz βλέπω ότι έχει ζευγάρια και με 20-30 ευρώ. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σκέφτηκα να πάω και σε συνεργείο ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, αλλά από την άλλη είδα ότι μπορώ να τα αλλάξω ο ίδιος εύκολα στο συγκεκριμένο αμάξι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 11. kostask91

  PayPal

  Εγώ ως τώρα έχω κάνει 3 φορές μεταφορά από paypal (δολάρια) στη revolut και έχουν μπει σε ευρώ.
 12. kostask91

  PayPal

  Γιατί να του τα βάλει σε λίρες; Δολάρια έχει (όχι ότι έχει σημασία) και υποθέτω ελληνικό λογαριασμό paypal, άρα θα του τα βάλει σε ευρώ.
 13. Όντως ήταν αποθηκευμένη για προσθήκη χρημάτων. Ευχαριστώ! Άρα δε βρίσκω λόγο να ασχοληθώ περαιτέρω. Αυτό το "Top up" τι σημαίνει;
 14. Θα σας πω πως νομίζω πως κατέληξα με αρνητικό υπόλοιπο. Είχαν μείνει στη Revolut 12 ευρώ, πήγα σούπερ μάρκετ όπως φαίνεται και στο screenshot πάνω και πλήρωσα 11,93. Μετά για κάποιο λόγο το ποσό δεν αφαιρέθηκε από το υπόλοιπο μου, και θεώρησα πως είχα κάποια εξαργύρωση πόντων από το σούπερ μάρκετ. Οπότε και πλήρωσα ξανά μετά με τη Revolut. Και μετά από λίγες μέρες συνειδητοποίησα ότι έχω αρνητικό υπόλοιπο. Υπάρχει περίπτωση το υπόλοιπο που αναγράφει στο app να είναι το λογιστικό; Γιαυτό και δεν αφαιρέθηκε το 11,93 απευθείας; Προφανώς το θέμα μου δεν είναι ότι μετέτρεψε τη μοναδική μου λίρα σε ευρώ για να "ξεχρεώσω", ίσα ίσα που το βρίσκω ψιλολογικό. Το θέμα είναι ότι τράβηξε από άλλο λογαριασμό μου. Όταν βρώ χρόνο θα ψάξω να επικοινωνήσω μαζί τους. Πως βρίσκω αν έχω αποθηκευμένη κάρτα μέσα; Γιατί εγώ πέρα από μια μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εθνικής δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Εκτός κι αν ήταν ο λογαριασμός που είχα φορτώσει τα 10 ευρώ αρχικά, όταν και παράγγειλα τη Revolut και την αποθήκευσαν αυτόματα.
 15. Λοιπόν, έχουμε και λέμε, για κάποιο λόγο έμεινα με αρνητικό υπόλοιπο, -2,58 Ευρώ στη Revolut. Στο λογαριασμό είχα και 1 GBP την όποια και μετέτρεψε σε ευρώ για να "ξεχρεώσω" το παραπάνω ποσό, και τα υπόλοιπα τα τράβηξε ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΡΩΤΗΣΗ από τραπεζικό μου λογαριασμό Εθνικής τράπεζας. Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό από το app της εθνικής για χρέωση ποσού 1,48 ευρώ. Λόγω του μεγέθους του ποσού δεν έδωσα σημασία καθώς αρκετές φορές μετά από πληρωμή με κάρτα αργεί να μου έρθει ειδοποίηση στο κινητό. Εν τέλει το 1,48 που δεν ήξερα τι ήταν, το τράβηξε η Revolut. Παρακάτω επισυνάπτω αντίστοιχα screenshots. Στην κίνηση λογαριασμού που κατέβασα από το app της Revolut την παραπάνω χρέωση την έχει καταχωρημένη ως: Περιγραφή: Top-Up by ***** (αριθμός κάρτας) Και η ερώτηση μου είναι η εξής, έχω συνδέσει κάπως εγώ ο ίδιος τους 2 λογαριασμούς; Έχω παραχωρήσει άθελα μου την άδειά μου για κάτι τέτοιο; Ή να επικοινωνήσω με το customer service να τους ξεχέσω (λέμε τώρα). Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.
 16. Συνέβη κάτι περίεργο πριν λίγες μέρες. Τέλος Ιουλίου κατάφερα κάπως και είχα αρνητικό υπόλοιπο στη revolut (-2,xx ευρω). Συνειδητοποίησα ότι μετά από κάποιες μέρες το υπόλοιπο μηδενίστηκε. Είχα 1 αγγλική λίρα την οποία ύστερα από πρωτοβουλία του, την έκανε ευρώ για να ξεχρεώσω (μέχρι εδώ ψιλολογικό) και πήγε και τράβηξε το υπόλοιπο ποσό 1,48 ευρώ από το λογαριασμό της Εθνικής μου!! Και η ερώτηση είναι, πώς έγινε αυτό; Δε θυμάμαι να έχω συνδέσει τους λογαριασμούς κάπως. Μόνο μια φορά είχα στείλει λεφτά από τη revolut στην Εθνική. Πώς γίνεται να τράβηξε μόνο του λεφτά από άλλη τράπεζα; Πριν τους "δικάσω", μήπως παραλείπω κάτι;
 17. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αρχικά και να προσπεράσω το γεγονός ότι είναι γυναικείο, δεν έχει αντρικά νούμερα Όσον αφορά το δεύτερο λινκ, μου βγάζει ότι η σελίδα δε βρέθηκε.
 18. Καλησπέρα σας, Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω παπούτσι άνετο για πολλές ώρες (κυρίως για τη δουλειά) κατά προτίμηση sneakers. Είδα κάτι caterpillar σε ένα μαγαζί με πάτο memory foam, αλλά διστάζω η αλήθεια είναι. Έχει κανένας εμπειρία από τέτοιο παπούτσι; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 19. kostask91

  Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v2

  Ποιο είναι το battletag σας να σας κάνω add να μη νιώθω μόνος; 😄😄 Ή κάντε εσείς tsoutsouni#2855
 20. kostask91

  Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v2

  Καλά ναι. Και γω τα ίδια. Το είχα απορία πάντως
 21. kostask91

  Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v2

  Τι έγινε ρε παιδιά; Το παρατήσατε όλοι;; χεχεχε 😅
 22. Τέλεια. Ηράκλειο είμαι και έχει κοντά στο σπίτι μου. Μια δεύτερη απορία που δημιουργήθηκε. Έκανα μεταφορά χρημάτων από τη Revolut στο λογαριασμό της Εθνικής μου, και μου χρέωσε η Εθνική 3 ευρώ. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτό; Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά τόσους μήνες απλά φορτώνω λεφτά στη revolut από το paypal. Δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάποια μεταφορά ή ανάληψη.
 23. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Λογικά θα έχει ξαναειπωθεί αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι με μια γρήγορη αναζήτηση. Ως τώρα την χρησιμοποιούσα μόνο για αγορές με κάρτα. Σήμερα χρειάστηκε να βγάλω λεφτά και ζήτησαν όλα τα ΑΤΜ τις ακόλουθες χρεώσεις: Εθνική - 2,60 Πειραιώς - 2,50 ή 3 (δε θυμάμαι καλά) Aplha bank - 3 Eurobank - 2,50 Και ρωτώ, υπάρχει κάποια τράπεζα που να μην έχει χρέωση; Ποια χρησιμοποιείται εσείς όταν θέλετε να κάνετε μια ανάληψη;
 24. Αυτό που λες το κατανοώ απόλυτα. Και γω εκνευρίζομαι με αυτά που βλέπω. Αλλά για ποιο λόγο να ακυρωθεί κλήση για τις αυτές τις περιπτώσεις; Στη δική μου περίπτωση ούτε ενοχλούσα στη διέλευση άλλου αυτοκινήτου-φορτηγού, ούτε ράμπα έκλεισα, ούτε διάβαση, ούτε τίποτα. Απλώς επειδή ο δρόμος πιο πίσω είναι στενός, έχει απαγορευτικό το οποίο τυπικά ισχύει μέχρι το τέλος του δρόμο, όπου και με γράψανε γιατί δε φαίνεται η σήμανση. Θεωρώ πως η αίτηση ακύρωσης κλήσης υπάρχει για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Το αν δε συνηθίζεται η ορθή χρήση αυτής είναι άλλο θέμα. Οπότε το σχόλιο σου είναι λίγο άστοχο, αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.