Προς το περιεχόμενο

Stam53

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  20
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

Σχετικά με Stam53

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Stam53

  Προτάσεις βιβλίων

  Το ωρολόγιον του Αγ. Σουλπικίου https://anemourion.blogspot.com/2017/01/blog-post_21.html
 2. Συγνώμη αλλά έχω μια απορία. Χωρίς τηλεκοντρόλ, με το κλειδί μόνο, δεν ανοίγουν- κλειδώνουν τα αυτοκίνητα; Εμένα με σκέτο κλειδί, ανοιγουν ή κλείνουν οι πόρτες και μπαίνει ή βγαίνει και ο συναγερμός. Μιλάω για αυτοκίνητο 20ετίας (corsa C).
 3. Stam53

  Μπεκ ψεκασμού

  Καλημέρα 2 μικρές απορίες. Γνωρίζει κάποιος αν αντιστοιχίζονται τα μπεκ σε ένα κινητήρα αυτοκινήτου σύμφωνα με τη σειρά των κυλίνδρων ή ανάλογα με τη σειρά της ανάφλεξής τους; Για παράδειγμα το 2ο μπεκ αφορά τον 2ο κύλινδρο ή το 4ο; Και η δεύτερη. Πόσο κοστίζει περίπου ένας καθαρισμός τους και κάποια (αν γίνεται) ρύθμιση - συντήρηση. Ρωτώ γιατί μου έβγαλε βλάβη σε κάποιο απ αυτά, αν και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.
 4. Τον Οκτώβριο είχα κάνει 3 μικρές παραγγελίες των 8-10€ η κάθε μια. Οι 2 ήρθαν κανονικά σε 25-30 μέρες, η 3η από 31/10 με Bpost, που την είχα πια ξεγράψει, ήρθε ανέλπιστα σήμερα μετά από 3 μήνες! Συμπέρασμα: Αργά ή γρήγορα ΟΛΑ τελικά έρχονται.
 5. Τώρα κατάλαβα γιατί η Τράπεζα, μου στέλνει το λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας, 7 μέρες μετά τη "λήξη πληρωμής" του!
 6. Κι εμένα από 16/12 με Bpost. Εκτός κι αν εν τω μεταξύ έχει χαθεί στη διαδρομή.
 7. Stam53

  Άρρωστη λεμονιά

  Πιθανόν Καπνία. Μύκητας που αναπτήσεται πάνω στα μελιτώματα που αφήνουν αφίδες, μελίγκρες, ψώρες κλπ. Είναι πρόσφατη η φωτο η από το φθινόπωρο;
 8. Στο ΚΔ της περιοχής μου, με ταυτότητα και αριθμό, μου έδωσαν το δεματάκι μου, αλλά μου "φόρτωσαν" και όλα τα γράμματα της πολυκατοικίας! (ευτυχώς όχι της γειτονιάς). Για άλλο ΚΔ δεν γνωρίζω 😪
 9. Stam53

  Αποδοχή κληρονομιάς

  Χρονικό ορίζοντα έχει η αποποίηση της κληρονομιάς. Έχεις 4 μήνες περιθώριο από τη μέρα του θανάτου του εκλιπόντος ή από όταν τον έμαθες, για αποποίηση της κληρονομιάς, Αν δεν την κάνεις. θεωρείται αυτοδίκαια ότι έγινε αποδοχή και θεωρείσαι κληρονόμος (προσοχή γιατί κληρονομούνται και τα χρέη). Τώρα τι κληρονομείς. Αν στη περιοχή επιτρέπεται η κατάτμηση, ό,τι γράφει η διαθήκη, αν απαγορεύεται, η διαθήκη είναι άκυρη (όπως και σου είπαν οι ειδικοί) και παίρνει ο καθένας ό,τι ποσοστό του αναλογεί. Αυτά ως ΜΗ ειδικός.
 10. 1) Συνέλευση εν μέσω COVID λίγο δύσκολο. 2) Όταν αναρτά στον πίνακα τα κοινόχρηστα, πρέπει να βάζει και φωτοτυπίες των λογαριασμών. Κανείς δεν πρόσεξε, επί 2 χρόνια, το "προηγούμενες οφειλές"; 3) Αφού έβαλε χέρι στους λογαριασμούς, έχει ξεκοκαλίσει και το ταμείο της πολυκατοικίας, αλλιώς δεν θα ΄χε λόγο να το κάνει. 4) Καλά ξεμπερδέματα, αν και προβλέπω σεισάχθεια.
 11. Stam53

  Άρση παρακράτησης

  Κάπου διάβασα πως μετά τη παρέλευση 7ετίας, η παρακράτηση θα άρετε αυτόματα. Αν σε καλύπτει αυτό - που δεν νομίζω - δεν χρειάζεται να τον ψάχνεις.
 12. Εε αφού οι τράπεζες βρίσκουν και παίρνουν χρήμα από την ΕΚΤ με 0% (ή σχεδόν) επιτόκιο, πόσο να δώσουν στους καταθέτες τους;
 13. Νομίζω ότι οι ΗΠΑ απλά εισήγαγαν στο εσωτερικό τους την εξωτερική πολιτική τους. Ελπίζω κάποτε να καταλάβουν πως ό,τι υποθάλπουν σε άλλα κράτη ("πολύχρωμες επαναστάσεις") μπορεί ίσως κάποια στιγμή, να το γευτούν και οι ίδιες.
 14. Πριν 2 χρόνια αγόρασα καινούριο laptop με Win10, το δοκίμασα κανα μήνα, προσπάθησα να το συνηθίσω αλλά με κούραζε αφάνταστα. στο τέλος έγινε δώρο στη κόρη και γω ξανά με το γνωστό HP G62 και τα Win7 μέχρι τώρα. Αν υπήρχε κάποιο σύγχρονο μηχάνημα που θα μπορούσε να δουλέψει με τα W7 θα το αγόραζα "χθες" αλλά δυστυχώς δεν...
 15. Τα Falken είναι από Ταϊλάνδη. Τουλάχιστον έτσι γράφουν τα δικά μου πάνω. Τα ΄χω 2 χρόνια και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο, σε σπάνιες μόνο περιπτώσεις λίγο "σπινάρισμα" στο ξεκίνημα. Το αυτοκόλλητο που έχουν τα καινούργια πάνω τους (Βροχή-κατανάλωση-θόρυβος) δίνει καλές τιμές, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να τις εμπιστευθεί κάποιος, τα δε πλαινά τους παρόλο που τα κατουρούν μόνιμα όλοι οι σκύλοι της γειτονιάς καλά κρατούν.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.