Προς το περιεχόμενο

Stam53

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  20
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

Σχετικά με Stam53

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Το περίεργο είναι ότι, τώρα θα είναι η εφορία ο ρουφιάνος των τραπεζών.
 2. Σήμερα διάβασα ότι θα μας ζητάνε(;) το username και το κωδικό του TAXIS για να βλέπουν τα στοιχεία μας απ την εφορεία!
 3. Stam53

  Δε φταίω εγώ, εσύ φταις

  Μάλλον έκανε φιγουρα στο "μωρό" που είχε πίσω, αλλά και ο TS βάλθηκε να μας κολάσει Άγιες μέρες. Ευτυχώς πάντως δεν φαίνεται να έπαθε κανείς κάτι σοβαρό. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί το κακό δεν αργεί.
 4. Η καλυτερη περιοχή για κάποιον, είναι αυτή που βρίσκεται σε απόσταση 10min το πολυ, από τη δουλειά του.
 5. Stam53

  Προτάσεις βιβλίων

  Το ωρολόγιον του Αγ. Σουλπικίου https://anemourion.blogspot.com/2017/01/blog-post_21.html
 6. Συγνώμη αλλά έχω μια απορία. Χωρίς τηλεκοντρόλ, με το κλειδί μόνο, δεν ανοίγουν- κλειδώνουν τα αυτοκίνητα; Εμένα με σκέτο κλειδί, ανοιγουν ή κλείνουν οι πόρτες και μπαίνει ή βγαίνει και ο συναγερμός. Μιλάω για αυτοκίνητο 20ετίας (corsa C).
 7. Stam53

  Μπεκ ψεκασμού

  Καλημέρα 2 μικρές απορίες. Γνωρίζει κάποιος αν αντιστοιχίζονται τα μπεκ σε ένα κινητήρα αυτοκινήτου σύμφωνα με τη σειρά των κυλίνδρων ή ανάλογα με τη σειρά της ανάφλεξής τους; Για παράδειγμα το 2ο μπεκ αφορά τον 2ο κύλινδρο ή το 4ο; Και η δεύτερη. Πόσο κοστίζει περίπου ένας καθαρισμός τους και κάποια (αν γίνεται) ρύθμιση - συντήρηση. Ρωτώ γιατί μου έβγαλε βλάβη σε κάποιο απ αυτά, αν και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.
 8. Τον Οκτώβριο είχα κάνει 3 μικρές παραγγελίες των 8-10€ η κάθε μια. Οι 2 ήρθαν κανονικά σε 25-30 μέρες, η 3η από 31/10 με Bpost, που την είχα πια ξεγράψει, ήρθε ανέλπιστα σήμερα μετά από 3 μήνες! Συμπέρασμα: Αργά ή γρήγορα ΟΛΑ τελικά έρχονται.
 9. Τώρα κατάλαβα γιατί η Τράπεζα, μου στέλνει το λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας, 7 μέρες μετά τη "λήξη πληρωμής" του!
 10. Κι εμένα από 16/12 με Bpost. Εκτός κι αν εν τω μεταξύ έχει χαθεί στη διαδρομή.
 11. Stam53

  Άρρωστη λεμονιά

  Πιθανόν Καπνία. Μύκητας που αναπτήσεται πάνω στα μελιτώματα που αφήνουν αφίδες, μελίγκρες, ψώρες κλπ. Είναι πρόσφατη η φωτο η από το φθινόπωρο;
 12. Στο ΚΔ της περιοχής μου, με ταυτότητα και αριθμό, μου έδωσαν το δεματάκι μου, αλλά μου "φόρτωσαν" και όλα τα γράμματα της πολυκατοικίας! (ευτυχώς όχι της γειτονιάς). Για άλλο ΚΔ δεν γνωρίζω 😪
 13. Stam53

  Αποδοχή κληρονομιάς

  Χρονικό ορίζοντα έχει η αποποίηση της κληρονομιάς. Έχεις 4 μήνες περιθώριο από τη μέρα του θανάτου του εκλιπόντος ή από όταν τον έμαθες, για αποποίηση της κληρονομιάς, Αν δεν την κάνεις. θεωρείται αυτοδίκαια ότι έγινε αποδοχή και θεωρείσαι κληρονόμος (προσοχή γιατί κληρονομούνται και τα χρέη). Τώρα τι κληρονομείς. Αν στη περιοχή επιτρέπεται η κατάτμηση, ό,τι γράφει η διαθήκη, αν απαγορεύεται, η διαθήκη είναι άκυρη (όπως και σου είπαν οι ειδικοί) και παίρνει ο καθένας ό,τι ποσοστό του αναλογεί. Αυτά ως ΜΗ ειδικός.
 14. 1) Συνέλευση εν μέσω COVID λίγο δύσκολο. 2) Όταν αναρτά στον πίνακα τα κοινόχρηστα, πρέπει να βάζει και φωτοτυπίες των λογαριασμών. Κανείς δεν πρόσεξε, επί 2 χρόνια, το "προηγούμενες οφειλές"; 3) Αφού έβαλε χέρι στους λογαριασμούς, έχει ξεκοκαλίσει και το ταμείο της πολυκατοικίας, αλλιώς δεν θα ΄χε λόγο να το κάνει. 4) Καλά ξεμπερδέματα, αν και προβλέπω σεισάχθεια.
 15. Stam53

  Άρση παρακράτησης

  Κάπου διάβασα πως μετά τη παρέλευση 7ετίας, η παρακράτηση θα άρετε αυτόματα. Αν σε καλύπτει αυτό - που δεν νομίζω - δεν χρειάζεται να τον ψάχνεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.