Προς το περιεχόμενο

thomason993

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  829
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.627 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ thomason993

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

5.476 προβολές προφίλ
 1. Αν είχε disc tray το Series S, ακόμα και σαν εξωτερικό περιφερειακό, θα το αγοραζα σίγουρα. Δυστυχώς μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο θα παω στο Series X στο πρώτο price drop ή bundle που θα βγει σε 1-2 χρόνια.
 2. Μακάρι να ισχύσει αυτό που λες, δηλαδή να μπορείς να το κάνεις claim από το ps store στο pc π.χ. κι όταν αγοράσεις ps5 με το δισκάκι να παίζεις το παιχνίδι.
 3. Σχετικά με το Spider-Man remastered, απο αυτά που διάβασα στο παραπάνω άρθρο, δεν νομίζω να το δώσουν έτσι εύκολα σε όσους το έχουν για ps4 καθώς θεωρείται "άλλο" παιχνίδι και με αναβαθμίσεις του ps5 μαζί. Ωστόσο μάλλον είναι διατεθειμένοι είτε για περιορισμένο διάστημα να το δίνουν σαν αναβάθμιση δωρεάν είτε με κάποια χρηματική διαφορά. Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1) Αυτή η αναβάθμιση στην ουσία θα είναι το παινχιδι σε ψηφιακή μορφή που θα πιστώνεται στον λογαριασμό μόνιμα και θα μπορείς να το παίζεις επ αόριστον χωρίς το δισκάκι? Αν είναι έτσι τότε τι με εμποδίζει να δανειστώ το δισκάκι του ps4 απο κάποιο φίλο και να παρω τσάμπα το Remastered σε ψηφιακή μορφή? 2) Αν η δωρεάν αναβάθμιση είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αυτό δεν είναι αδικία για κάποιον που έχει το παιχνίδι στο ps4 και δε θέλει ή δε μπορεί να πάρει το ps5 στο διάστημα που θα είναι διαθέσιμη η δωρεάν αναβάθμιση, καθώς έτσι θα τη χάσει ακόμα κι αν τη δικαιούται?
 4. Ναι Κι ο Aroma είναι αυτός: https://www.skroutz.gr/s/20682494/Dimello-Espresso-Aroma-250gr.html
 5. Ένα ακόμα σχόλιο για τους Dimello και μόνο, αν και είναι προσωπική άποψη οπότε όχι κανόνας. Γενικά δεν μου αρέσει ο πολύ δυνατός καφές σε ένταση. Είχα δοκιμάσει πριν απο ενα χρόνο περίπου τον Dimello Ricco που στη συσκευασία γράφει Intensity 4 και μου είχε φανεί αρκετά δυνατός οπότε δεν τον ξαναγορασα. Πολύ πρόσφατα δοκίμασα τον Dimello Mezzo πιυ έχει Intensity 3 και μου φάνηκε αρκετά καλύτερος (και γευστικός). Ο Forza που δίνουν στη προσφορά παρεμπιπτόντως λεει Intensity 5. Το αναφέρω για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως κάποιος που δεν του αρέσει ο δυνατός καφές..
 6. Δε κρατάει με τίποτα αν ανοιχτεί, εδώ κάτι Illy που βγαίνουν σε αλουμινενια συσκευασία που κουμπώνει αεροστεγώς υποτίθεται και οι 3-4 τελευταίοι καφέδες πάντα είναι πιο "μαπα" επειδή όσο μειώνεται ο όγκος του καφέ στη συσκευασία μένει παραπάνω αέρας μέσα και τον ξεθυμένει.. Ντάξει το κόψιμο μπορεί να το γλιτώσεις, αλλά απο γεύση πιστεύω δε θα πίνονται τόσους μήνες μετά.
 7. Πιστεύω τα παιχνίδια του ps1 μπορεί σίγουρα να τα τρέξει το ps5, εδώ τα τρέχουν κάτι raspberry.. Επίσης ήδη παιχνίδια του ps2 τα έχουν ηδη κάνει port στο ps4 (Twisted Metal, Bully, Red Faction, κ.α.) οι εταιρείες που έχουν τα δικαιώματά τους, επι πληρωμής πάντα.. Οπότε πόσο πιο δύσκολο είναι να παρείχε επισήμως η sony υποστήριξη μέσω bc στις κονσόλες της έστω για ps1 και ps2?
 8. Εγώ με μια συσκευασία 250g βγάζω περίπου 14 καφέδες, με την υποδοχή διπλής δόσης της καφετιέρας μου γιατί στη μόνη βγαίνει πολύ μικρή ποσότητα καφέ. Οπότε αν οι Dimello που δίνει είναι επίσης των 250g, αν πίνεις ένα καφέ τη μέρα, με ενα πακέτο βγάζεις 2 βδομάδες. Αρα με 2 πακέτα βγάζεις 1 μηνα και με 16 πακέτα 8 μήνες. Αυτό για όσους ενδιαφέρονται ποσο καιρό περίπου θα τους κρατήσει ο καφές με μια normal χρήση για να ξέρουν κι αν θα τους λήξει πριν προλάβουν να το καταναλώσουν..
 9. Δεν έχω σκοπό να το αγοράσω αλλά από απορία και μόνο.. Αυτά τα κουτάκια μπορούν να τρέξουν αξιοπρεπώς casual multi-player παιχνίδια τύπου LoL, Counter strike, minecraft σε 1080p60fps low settings χωρίς να τηγανίζεις αυγό μάτι πάνω τους? Ή είναι μόνο για office/web/kodi χρήση?
 10. Το γράφω εδώ μόνο και μόνο επειδή το θέμα έχει σχέση με έξυπνα ρολόγια: Πριν 2 μέρες, στα διόδια του Ισθμού, έτυχε το μπροστινό ακριβώς αμάξι που πέρασε πριν απο εμένα να είναι ένα άπλυτο, αρκετά ταλαιπωρημένο και κοντά 20ετίας όχημα, του οποίου ο οδηγός άνοιξε τη πόρτα και βγήκε τελείως απ το αμάξι (είχε χαλασμένο παράθυρο που δεν άνοιγε) για να πληρώσει... με smartwatch... Δε ξέρω, αλλά μου φάνηκε οξύμωρο και αστείο να βλέπω μια τόσο έξυπνη και προηγμένη τεχνολογία να πηγαίνει στράφι απο ενα χαλασμένο παράθυρο...
 11. Έχουν βάλει στοίχημα με τη Xiaomi για τη χειρότερη ονοματοδοσία των προϊόντων τους 😆
 12. Όλες οι βελτιώσεις των bc τίτλων καλοδεχουμενες, αλλά αυτό που θέλει ο περισσότερος κόσμος στο backwards compatibility είναι: 1) Υψηλότερο framerate, 2) υψηλότερη ανάλυση, 3) ολα τα υπόλοιπα (forced vsync, hdr, dolby atmos, κτλ) Και δυστυχώς το υψηλότερο framerate (δλδ απο τα 30 στα 60) το είχαν πολύ λίγα παιχνίδια στο xbox one/one x. Τα περισσότερα είχαν απλά σταθερό framerate (λιγότερα ή καθόλου framedrops) σε σχέση με το πως έτρεχαν τα ίδια παιχνίδια στο 360. Ο λόγος που δεν μπορούσαν τα περισσότερα παιχνίδια να εκμεταλλευτούν τη μεγαλύτερη ισχύ των νεων κονσολών και να δώσουν περισσότερα fps ήταν λόγω εσωτερικής λειτουργίας των μηχανών γραφικών που έχει φτιαχτεί κάθε παιχνίδι (έχει εξηγηθεί σε βίντεο του Digital Foundry). Και δυστυχώς το ίδιο πιστεύω οτι θα ισχύει και στο Series Χ όσον αφορά το backwards compatibility (με το Xbox 360 και το OG xbox τουλάχιστον). Τουλάχιστον από θέμα υψηλότερης ανάλυσης το Xbox One X έκανε φοβερή δουλειά τρέχοντας επιλεγμένους τίτλους σε 4k. Ελπίζω το XSX να πετυχαίνει το ίδιο σε όλους τους BC τίτλους.
 13. thomason993

  [Free Game] Far Cry 3 @ Uplay

  Εννοώ ξεκλείδωσα όλα τα trophies και πήρα το τελευταίο, το platinum.
 14. Σχετικά με τα 120hz output των νέων κονσολών, ένα ακόμα πλεονέκτημα ακόμα και για τα παινχιδια που δεν μπορούν να βγάλουν τοσο μεγάλο ρυθμό καρέ, είναι ότι τίθεται πλέον και νεο κατώτερο "στάνταρ" fps για τα νέα παιχνίδια, με προϋπόθεση να έχεις οθόνη που υποστηρίζει τα 120hz. Τα 60hz που υποστήριζαν όλες σχεδόν οι κονσόλες μέχρι τώρα, ουσιαστικά υποστήριζαν δυο διαφορετικούς ρυθμούς fps έτσι ώστε να μην υπάρχει stuttering/tearing στην εικόνα: τα 30 και τα 60. Ο λόγος είναι οτι σε αυτούς τους 2 αριθμούς καρέ ο λόγος hz/fps είναι ακέραιος, οπότε ίδιος αριθμός απο frames χωράνε σε κάθε μια εικόνα που στέλνει η κάρτα γραφικών στην οθόνη (2 καρέ στα 30fps, 1 στα 60fps). Οποιοσδήποτε άλλος ρυθμός καρέ (π.χ. 45 ή 50) δεν μπορούν να μοιραστούν ακέραια στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με αποτέλεσμα άλλα frames να στέλνεται 1 φορά κι άλλα 2 φορές στο ίδιο δευτερόλεπτο και να χάνεται έτσι στο smoothness της εικόνας. Με 120hz πλέον όμως, εκτός απο 30, 60 και 120 fps, ακέραιο λόγο hz/fps έχουν και τα 40fps (120/40=3). Επομένως αν μια κονσόλα δεν μπορεί να στηρίξει τα 60 και τα 120, ενδεχομένως να μπορεί να στηρίξει τα 40 τα οποία είναι σίγουρα καλύτερα από τα 30 χωρίς να χάνεται το smoothness απο το stuttering που εμφανιζόταν μέχρι τώρα στις κονσόλες με τα 40 fps. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στις τρέχουσες κονσόλες αποτελεί το Sekiro στο Xbox One X, το οποίο επειδή κατα κύριο λόγο έτρεχε στα 40fps, αν ενεργοποιούσες το 120hz mode του One X, είχες πολύ πιο smooth εικόνα αν είχες και 120hz οθόνη. Θεωρητικά βέβαια το παραπάνω πρόβλημα λύνεται με το Variable Refresh Rate που υποστηρίζει το XSX/XSS καθώς το output hz της κονσολας καθορίζεται απο τα fps που μπορεί να δώσει η gpu. Βέβαια το να έχεις tv που να υποστηρίζει VRR είναι ακόμα πιο σπάνιο απο το να έχεις monitor που υποστηρίζει 120hz.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.