Προς το περιεχόμενο

Joshua21

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  493
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3.121 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Joshua21

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Τα συμπτώματα που περιγράφεις - όπως σωστά που είπαν και στο τηλ - δείχνουν πρόβλημα στο όργανο του καντράν, είναι συνηθισμένη βλάβη στα μοντέλα της Nissan εκείνης της χρονολογίας. Η μπαταρία του αυτοκινήτου όμως δεν βλέπω το πως μπορεί να επηρεάσει με τέτοιο τρόπο τον δείκτη βενζίνης.
 2. Όπως είπες και εσύ δεν πρόκειται να γίνει έλεγχος για τέτοιο ποσό. Αλλά και να γινόταν θα σου έλεγαν πως απέκρυψες εισοδήματα 200€ και πως θα πρέπει να πληρώσεις φόρο για αυτά, δηλαδή μηδέν.
 3. Να απευθυνθείς σε μηχανικό.
 4. Joshua21

  μετακίνηση σε Αθήνα

  Self test δεν χρειάζεται μόνο για να ταξιδέψεις σε νησί, αλλά και για να ταξιδέψεις από νησί. "Αναλυτικότερα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ διευκρίνισε και τις προϋποθέσεις των υπερτοπικών μετακινήσεων. Συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει προς και από τα νησιά μας (με εξαίρεση τη Λευκάδα και την Εύβοια), είτε ακτοπλοϊκώς είτε αεροπορικώς, θα πρέπει με την κράτηση του εισιτηρίου του να διαθέτει είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση), είτε αρνητικό pcr test 72 ωρών, είτε rapid test 24 ωρών είτε self test 24 ωρών. Ο έλεγχος των παραπάνω θα πραγματοποιείται υ
 5. Άρα επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το ότι οι μπαταρίες του εμπορίου είναι υποδεέστερες από τις εργοστασιακές των αυτοκινήτων.
 6. Λάθος, το serial εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι αδιάφορο. "ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση κινητήρα του ιδίου τύπου με αυτόν που αναγράφεται στον αριθμό κυκλοφορίας δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα" http://www.odigostoupoliti.eu/ekdosi-adias-kikloforias-epivatikou-aftokinitou-i-motosikletas-idotikis-chrisis-i-ch-logo-allagis-kinitira/
 7. Λάθος τα ξέρεις, αυτό που κοιτάνε δεν είναι τα κυβικά, είναι o τύπος κινητήρα. Πρέπει αναγκαστικά να δηλώσεις την αλλαγή ώστε η άδεια σου να έχει τύπο κινητήρα 188A5000.
 8. Φαντάζομαι στην Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή, κάνοντας τους ένα τηλ θα μάθεις. Ανάποδα το πας όμως, από ότι έγραψες θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον νόμο ως μέσο πίεσης, οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ενημερώσεις την εταιρεία διαχείρισης ότι θα κάνεις καταγγελία αν δεν αναρτήσει μαζί με τα κοινόχρηστα και τις αποδείξεις.
 9. Συνήθως είπα, κατά κανόνα στις πολυκατοικίες που οι περισσότεροι ένοικοι είναι και ιδιοκτήτες τηρούν το καταστατικό και μπαίνουν όλοι με τη σειρά. Οι ενοικιαστές ούτως ή άλλως δεν προβλέπεται να μπαίνουν διαχειριστές.
 10. Συνήθως τον διαχειριστή τον κάνει κάποιος επειδή είναι υποχρεωμένος, σπανίως το γουστάρουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η διαχείριση πολυκατοικίας είναι ένα επάγγελμα με πολύ μεγάλη ζήτηση.
 11. Άσχετα αν το θεωρεί ή όχι αυτονόητο, είναι γεγονός ότι στα δικαστήρια δεν μπορεί να σταθεί απαίτηση κοινοχρήστων χωρίς νόμιμες αποδείξεις. Να το χεις υπόψιν μια και είσαι διαχειριστης 😇
 12. Joshua21

  μετακίνηση σε Αθήνα

  Γεωγραφία Δημοτικού.... https://sites.google.com/site/hmorfikaitosximatiselladas/e-epeirotike-kai-nesiotike-ell
 13. Oπως έγραψα και παραπάνω για 23,33€ δεν ζήτησε επιβεβαίωση μέσω κινητού, ενώ σε άλλη πληρωμή 10€ ζήτησε, οπότε δεν έχει να κάνει με όριο. Τώρα αν η πλατφόρμα πληρωμών της vodafone παρανομεί (ή έστω δεν ακολουθεί τις οδηγίες της ΕΕ) δεν το ξέρω, η ουσία είναι ότι για κάποιες πληρωμές δεν απαιτείται κωδικός επιβεβαίωσης, ο αριθμός της κάρτας και ο αριθμός CVV αρκούν, απόδειξη για αυτό είναι και η ύπαρξη του συγκεκριμένου θέματος.
 14. Η κάρτα είναι προσωπική, δεν επιτρέπεται να τη χρησιμοποιούν "γνωστοί". Όσο για αυτό που ρωτάς μπορεί να ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις με e-mail, ή ακόμα και με sms με μια μικρή χρέωση.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.