Προς το περιεχόμενο

mpokos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    39
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με mpokos

  • Κατάταξη
    Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. το τροφοδοτικο το δοκιμασα αλλου και δουλευε αλλα δοκιμασα και αλλο τροφοδοτικο και παλι τιποτα.κανονικα δουλευε εκλεισε με shutdown και δεν ξαναανοιξε ποτε...
  2. ο υπολογιστης λειτουργουσε κανονικα.μεχρι που μια μερα ενω το λαμπακι του κουτιου ειναι αναμμενο πατωντας το κουμπι της εκκινησης δεν εκανε τιποτα.η ραμ που του κουμπωνω ειναι αυτη με την οποια δουλευε τοσο καιρο(5μηνες).δεν εχω καποια αλλη να του δοκιμασω δυστιχως..
  3. αυτο με την ραμ το εκανα αν και η ραμ ειναι καινουργια(5 μηνων) αλλα και παλι δεν εκανε τιποτα.αυτο με το τσιμπιδακι δεν το καταλαβα .... επισης εχει ενα διπινο clearcmos πανω στην πλακετα το οποιο και εκανα αλλα και παλι τιποτα.υπαρχει περιπτωσει να εχει καψει μητρικη ή ειναι καποια αλλη η αιτια??
  4. Οταν ειπα οτι δοκιμασα το κουμπι αυτο ακριβώς εννοουσα οτι εκανα.δεν κανει τίποτα παλι.καμια ιδεα?
  5. λαθος μου.το λαμπακι του power αναβει.οχι το hd led.ειναι συνδεδεμενο με αποστατες καθως ετσι λειτουργουσε μεχρι πριν κανα δυο μερες.μοντελο μητρικης asrock g41m-vs3 cpu:intel dual core kai ram ddr3 4gb http://imageshack.com/a/img633/1124/8FEm8p.jpg
  6. εχω το εξης προβλημα σε πυργο με καινουργια μητρικη και ραμ.ενω το λαμπακι του σκληρου στο case αναβει,το pc πατωντας το κουμπι της εκκινησης δεν κανει τιποτα δηλαδη δεν γυριζουν ουτε οι ανεμιστηρες.δεν ακουγεται κανενα μπιπ.εχω δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο,εχω δοκιμασει να το ξεκινησω μονο με τα απαραιτητα, εχω δοκιμασει μηπως το κουμπι εχει χαλασει αλλα και παλι τιποτα.σαν να μην παιρνει καν εντολη εκκινησης. εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορει να φταει??
  7. mpokos

    προβλημα σε desktop

    ναι δοκιμασα και αλλη καρτα και την on board.μολις παταω το κουμπι και δυο ανοιξε κλεισε μονο του και μετα δουλευει χωρις να δειχνει τπτ
  8. mpokos

    προβλημα σε desktop

    εχω το εξης προβλημα στο desktop μου.οταν παταω το power button και ενω δειχνει πως δουλευει(λειτουργουν ανεμιστηρες) δεν δειχνει τιποτα στην οθονη.εχω δοκιμασω να αφησω πανω μονο τα απαραιτητα(ρευμα μητρικης και cpu) δεν κανει παλι τιποτα.αν βγαλω και τις ram κανει συνεχομενα beep.εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα? ή εχει καποιος καποια απαντηση στο τι φταιει?υ.γ. εχω δοκιμασει και αλλο τροφοδοτικο.
  9. mpokos

    bridge se us-roborics

    το θεμα μου λυθηκε κλεινωντας το dhcp.ολα δουλεψαν ρολοι.ευχαρηστω για το χρονο σας και το ενδιαφερον σας.
  10. mpokos

    bridge se us-roborics

    βασικα αυτο που θελω να κανω ειναι να παρω ιντερνετ απο το default router της wind να το δωσω με καλωδιο στο us robotics και να απο αυτο να το στειλω ασυρματα αλλου.πετυχαινω bridge και ενω μου δειχνει οτι συνδεεται και παιρνει ip δεν συνδεεται στο ιντερνετ (google κλπ).καμια ιδεα????
  11. mpokos

    bridge se us-roborics

    ευχαρηστω πολυ θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα!!!!
  12. mpokos

    bridge se us-roborics

    θελω να κανω bridge σε ενα ρουτερ usrobotics 9108.εχει κανεις καμια ιδεα πως γινεται??
  13. mpokos

    προβλημα με ηχο 5,1

    το εχω ρυθμισει σε 5,1.realtek ειναι η καρτα αν βοηθησει σε κατι αυτο....
  14. mpokos

    προβλημα με ηχο 5,1

    εχω το εξης προβλημα με τα logitech z506 5,1.ενω στο ιντερνετ παιζουν ολα μολις ανοιγω ενα αρχειο απο τον σκληρο(με vlc,media player,winamp) ειτε μουσικης ειτε βιντεο παιζουν μονο τα δυο μπροστα με το woofer.εχω γυρισει την ρυθμιση σε 5,1 απο το πινακα ελεγχου.καποια λυση?? ευχαρηστω εκ των προτερων..
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.