Προς το περιεχόμενο

leatherebel

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  123
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με leatherebel

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα φόρουμ, Θέλω να πάρω μια βάση-cooler για το λάπτοπ μου Dell xps 15 που το χρησιμοποιώ για video editing software, internet, Office, videos και να το χρησιμοποιώ και για το λάπτοπ HP zbook της δουλειάς όπου τρέχω πολλά μαζί και βαριά προγράμματα όπως AutoCAD. Έχετε κάποια βάση-cooler να προτείνετε? Ευχαριστώ!
 2. Καλησπέρα φόρουμ, Μέχρι πρόσφατα, όταν επέλεγα "freeze panes" για μια στήλη στο excel, το scrolling με τη mouce wheel δεξιά απ' αυτή τη στήλη γινόταν αυτομάτως οριζόντια. Μέσα στη βδομάδα, χωρίς ν' αλλάξω κάποια ρύθμιση, αυτό σταμάτησε ξαφνικά και πλέον σκρολάρει μόνο κάθετα. Γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται και πως μπορώ να το ξαναρυθμίσω να σκρολάρει οριζόντια?
 3. Windows 7. Όποια εκκίνηση και να κάνει συμβαίνει το ίδιο.
 4. Το δοκίμασα, δεν εμφανίζεται τίποτα.
 5. Όχι, τίποτα, μαύρη οθόνη και φαίνεται μόνο ο κέρσορας.
 6. Καλησπέρα φόρουμ, Ξαφνικά το λάπτοπ μου μετά την εκκίνηση και όταν είναι να εμφανίσει την οθόνη όπου βάζεις κωδικό για να εισέλθεις στα windows, μου εμφανίζει μαύρη οθόνη με κέρσορα. Έχω κάνει επανεκκίνηση πολλές φορές αλλά δεν αλλάζει κάτι. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως φτιάχνεται? Ευχαριστώ!
 7. Υπάρχουν οι καρτέλες στο ιστορικό, αλλά άντε να τις βρεις αν τις έχεις κάποιο καιρό εκεί.
 8. Καλημέρα φόρουμ, Υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε ένα παράθυρο firefox αν μετά από το κλείσιμο όλων των παραθύρων firefox, ανοίξουμε ένα παράθυρο και από λάθος ή κρασάρισμα κλείσει πριν προλάβουμε να κάνουμε επαναφορά της προηγούμενης συνεδρίας?
 9. Υπέθεσα ότι δεν έχει σημασία ποιό add-on ήταν. Μπορείς να ρωτήσεις απλά, χωρίς ειρωνεία. Το easy youtube video downloader express ήταν.
 10. Καλημέρα φόρουμ, Χθες εγκατέστησα ένα add-on και όταν μετά πάτησα να δω το ιστορικό μου, είχε διαγραφεί το ιστορικό μιας εβδομάδας πριν την ώρα που έκανα την εγκατάσταση. Γνωρίζει κανείς γιατί συνέβη αυτό και αν/πως μπορώ να το ανακτήσω? Ευχαριστώ!
 11. Τι budget απαιτείται δλδ και τι χαρακτηριστικά?
 12. Καλησπέρα φόρουμ, Θέλω ν'αγοράσω λάπτοπ (dell κατά προτίμηση) που να μπορεί να υποστηρίξει μοντάζ, color correction και sound design 4K ταινίας, με budget 600€ (μεταχειρισμένο ή refurbished). Έχει κανείς εμπειρία σ'αυτό το αντικείμενο για να προτείνει χαρακτηριστικά που απαιτούνται?
 13. Όντως φωτο έπρεπε να βγάλω. Έκανα επανεκκίνηση κι έφτιαξε τώρα, αν το ξαναπάθει θ' ανεβάσω φωτο.
 14. Καλησπέρα φόρουμ, Η οθόνη του λάπτοπ μου έγινε ξαφνικά πιο "φωτεινή"και νομίζω πως χειροτερεύει σε βαθμό να μη φαίνονται τα γράμματα. Επισυνάπτω snip shots. Τι συμβαίνει ρε παιδιά?
 15. leatherebel

  YouTube Downloader

  Καλημέρα φόρουμ, Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο youtube video downloader addon να κατεβάζει μ' ένα κλικ (χωρίς να χρειάζεται copy paste το linl του video), όπως γινόταν παλιότερα με το ant?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.