Προς το περιεχόμενο

epp1733

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με epp1733

  • Κατάταξη
    Member
  • Ημερομηνία γέννησης 20/11/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. epp1733

    Μεταφορά localhost σε server

    Αν έχει κανείς ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει και να έχω κάνει λάθος ας βοηθήσει )
  2. epp1733

    Μεταφορά localhost σε server

    Ναι έτρεχε κανονικά,φαντάσου ότι το site είναι έτοιμο και το μόνο που μου μένει είναι να το ανεβάσω...αλλά έχω μπλέξει τα μπούτια μου... εννοείς στο htttpdocs ε? Επίσης μπαίνω σε /contact.php και μου βγάζει. Not Found The requested URL /contact.php was not found on this server. Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.onoma_site.gr Port 80
  3. epp1733

    Μεταφορά localhost σε server

    Θα πώ βλακεία το νιώθω αλλά θα την πω.. Ποιος ο λόγος να βάλω και τον φάκελο του installation στον server? Στο /index.php μου εμφανίζει πάλι το παπάκι...και υπό κατασκευή
  4. epp1733

    Μεταφορά localhost σε server

    Τα έχω συνδέσει έχω κάνει και import την βάση μου...Ναι τον έχω σβήσει..Πρέπει να ξαναβάλω το installation, να τα ζιπάρω και να τα ανεβάσω πάλι ε ?
  5. epp1733

    Μεταφορά localhost σε server

    Ελπίζω να μην έχω κάνει καμία μεγάλη πατάτα Δυστυχώς δεν μπαίνει το χα δοκίμασει.. <?php class JConfig { /* Site settings*/ public $offline = '0'; public $offline_message = 'Εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους.<br /> Παρακαλώ, προσπαθήστε αργότερα.'; public $display_offline_message = '1'; public $sitename = 'emko****'; public $editor = 'jckeditor'; public $list_limit = '20'; public $access = '1'; /* Debug settings*/ public $debug = '0'; public $debug_lang = '0'; /* Database settings*/ public $dbtype = 'mysqli'; public $host = 'localhost'; publ
  6. epp1733

    Μεταφορά localhost σε server

    Όχι δεν έχω επικοινωνήσει με το παπάκι,από χθες μέχρι σήμερα το πάλευα και δεν έβγαλα άκρη.. Δημιουργώ την βάση και κάνω import την δικιά μου βάση αλλάζω το configuration.php αλλά το site δεν εμφανίζεται.. Ν α ανεβάσω το configuration με κρυμμένα τα στοιχεία να του ρίξεις και εσύ μια ματιά αν σου είναι εύκολο και έχεις χρόνο??
  7. epp1733

    Μεταφορά localhost σε server

    Καλησπέρα, είναι η πρώτη μου φορά που ανεβάζω σελίδα και μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη αφού ότι κ αν κάνω, δεν έχω βγάλει άκρη..Λοιπόν έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Πρώτον,πως απενεργοποιώ το υπό κατασκευή που έχω βάλει στην σελίδα μέσω του panel στο papaki?? Δεύτερον, για να ανεβάσω την σελίδα που είναι γραμμένη σε joomla, πρέπει να το κάνω και εγκατάσταση στο plesk panel??Και αν ναι, θα πρέπει να φτιάξω και άλλη βάση δεδομένων για να εισάγω την βάση που έχω τοπικά, εκτός από αυτή που έχει δημιουργηθεί ήδη από την εγκατάσταση του joomla?
  8. τελικά βρέθηκε η άκρη...
  9. Καλημέρα παίδες..Αντιμετωπίζω το πρόβλημα που αναφέρω και στον τίτλο. Για να γίνω πιο αναλυτικός πήγα να βάλω τον κώδικα html που μου δίνεται από το google maps και να τον βάλω μέσα στις επαφές ώστε να εμφανίζεται ο χάρτης κάτω από την επαφή. Βγάζω τον editor για να δεχθεί το joomla την html αλλά δυστυχώς τζίφος,δεν εμφανίζετε τίποτα. Μπορεί να παίζει ρόλο το template που είναι από το artisteer??Είναι οι πρώτες μου επαφές με το joomla οπότε όποια γνώμη και βοήθεια δεκτή ΥΓ. το σίτε είναι τοπικά ακόμα.
  10. epp1733

    Ερώτηση για menu-submenu

    Το Text Seperator θα λες λογικά γιατί το έβαλα και έκανα δουλειά...Ευχαριστώ πολύ macabre_sunsets
  11. epp1733

    Ερώτηση για menu-submenu

    Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι και επειδή τώρα ξεκινάω την ενασχόληση μου με το Joomla, θέλω την βοήθεια κάποιου εμπειρότερου.. Λοιπόν, έχω φτιάξει το template μέσω artisteer, και θέλω στην μπάρα του μενού όταν πηγαίνει πάνω το mouse, να μου εμφανίζει το submenu κανονικά από κάτω αλλά, δεν θέλω να μπορώ να κάνω click στο αρχικό, παρά μόνο στα submenus...
  12. epp1733

    Joomla Installation Tutorial

    Έβγαλα το xamp και έβαλα το wamp και όλα καλά..Επιτέλους.
  13. epp1733

    Joomla Installation Tutorial

    Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ από το Σάββατο να εγκαταστήσω το Joomla,έκδοση 1,5,2 χρησιμοποιώντας το XAMP 1.7.7 και δυστυχώς δεν το έχω καταφέρει ακόμα. Αφού κάνω τα βήματα όπως έχω διαβάσει και δεί σε όλα τα tutorials μου εμφανίζονται όλα αυτά τα στρινγκ μέθοντς Uploaded with ImageShack.us και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέσω διαχείρισης. Μακάρι να μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει ζαρτιέρες...Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.