Προς το περιεχόμενο

KaRouLi

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  417
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

323 Excellent

Σχετικά με KaRouLi

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 06/04/1991

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Fortress of Solitude

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.531 προβολές προφίλ
 1. Το δικό του βίντεο είδα στο youtube αλλά το review δε το είχα δει, και φαίνεται πιο λεπτομερές! Θα το διαβάσω σίγουρα. Γενικά πάντως, ακούγεται πολύ υποσχόμενο. Ο χώρος του αθλητισμού είναι τεράστιος, από ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι F1 και MMA και esports.
 2. Είμαι νέος στον χώρο και ακόμα ψάχνομαι. Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο για το νόμισμα αυτό?
 3. Έχει ακουστά κανείς το Chiliz netowrk (CHZ) ? Εκ πρώτης όψεως έχει τεράστιο potential αλλά αν κατάλαβα καλά ανταλλάσσονται αυτά τα CHZ για Fan Tokens? Δεν ξέρω πώς αυτό μπορεί να επηρεάζει τις τιμές.
 4. KaRouLi

  Nintendo Switch Topic v2

  Advance Wars + Zelda για μένα, Insta buy. Ένα μέλος μου είχε προτείνει το Wargroome παιχνίδι αν θυμάμαι καλά, που έμοιαζε με το Advance Wars. Δεν λέω, συμπαθητικό παιχνίδι, αλλά σαν το original δεν έχει. Και να που τον Δεκέμβρη θα βγει Advance Wars στο Switch. Απίστευτο. Έχουμε νικητή λογικά σε αυτήν την E3, και καθαρό κιόλας.
 5. KaRouLi

  Nintendo Switch Topic v2

  ADVANCE WARS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ! HERE WE GO BOYYYYYYYYYY
 6. KaRouLi

  Nintendo Switch Topic v2

  Μόνο εγώ δεν ενθουσιάζομαι με ολα αυτά τα παιχνίδια που λέτε, χαχα! Να, το Mario & Rabbits θα το πάρω
 7. Αν το bitcoin έχει ήδη ολη τη τριπλέτα, τότε μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά για το Algo.
 8. Δίνει λύση σε όλα αυτά ταυτόχρονα? Τα βίντεο που έβλεπα, συχνά μιλούσαν ότι τα cryptocoins πετυχαίνουν μια δυάδα από τα τρία αυτά χαρακτηριστικά, αλλά αποτυγχάνουν στο τρίτο. Αν κάτι είναι scalable και decentralized, δεν είναι secure κλπ. Το Algo ψάχνει να λύσει αυτό το τρίλημμα, όπως το χαρακτήριζαν. Ξαναλέω, με κάθε επιφύλαξη, γιατί είναι πολύ νέες έννοιες για μένα.
 9. Είναι τόσο άγνωστο το Algorant network? Υπάρχει δηλαδή και άλλο coin που δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα?
 10. Εννοείς ότι δεν έχει αξία καθώς όλοι αυτό προσπαθούν να φτιάξουν?
 11. Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ. Πολλές πληροφορίες και χρήσιμες! Είμαι νέος στον χώρο και προσπαθώ να απορροφώ ό,τι διαβάζω . Αποθηκεύω και τα links βεβαίως βεβαίως . Είχα διαβάσει τον σκοπό των ADA, VET, και ALGO και βλέπω προτείνεις και εσύ τα ADA/VET. Το ALGO της Algorand μου άρεσε, αν και νομίζω έχει εφαρμογή σε άλλα κρυπτο και όχι τόσο σε real world use case, με κάθε επιφύλαξη, καθώς προσπαθεί να λύσει το θέμα με το scalability - decentralization - security. Δεν έχω βαθιά κατανόηση ακόμα, αλλά μου άρεσε ως project, είχα δει και την ομάδα από πίσω ότι είχε τα ακαδημαϊκά credentials, και ε
 12. Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αυτό κάνω, διαβάζω τον σκοπό του νομίσματος, την ομάδα από πίσω, κλπ. Δεν αγγίζω δηλαδή Π.χ dogecoin ή cum κάπως έτσι που έβλεπα στο Twitter να το αναφέρει ο Musk . Η σκέψη που έχω είναι πόσο potential έχουν ορισμένα crypto, π.χ το ADA. Γι αυτό κοιτούσα εκτός από τον σκόπο τους, και το market cap. Υπάρχει αναλογία αύξησης market cap με αύξηση τιμής? Αν δεκαπλασιαστεί το market cap, δεκαπλασιάζεται και η τιμή? Ή είναι κάπως ακανόνιστη η σχέση τους? Είχα δει ένα βίντεο στο YouTube του Coin Bureau που ανέφερε ότι όσο πιο μικρό το market cap, τόσο πιο πιθ
 13. Κατάλαβα. Οπότε π.χ για το ADA με market cap 50 δις, υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσει 4ψήφιες τιμές αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν να αγοράσουν > 50 δις? Μάλλον πιο δύσκολα θα βρεθεί κάποιος ή κάποιοι να αγοράσουν τόσα πολλά ADA και έτσι πιο δυσκολα θα ανέβει η τιμή του. Σωστά?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.