Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

johnnieinlab

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  490
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

727 Excellent

Σχετικά με johnnieinlab

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.453 προβολές προφίλ
 1. Πάνε σιγά σιγά και τα Desktops να γίνουν κλειστά συστήματα που θα ελέγχει η κάθε εταιρία... Αύριο θα βγει η μητρική που δε θα σε αφήνει να απενεργοποιήσεις τίποτα, μετά θα βγει ο επεξεργαστής που θα είναι φθηνότερος αλλά θα βλέπει αν έχεις δεν "εγκεκριμένο" λειτουργικό σύστημα και δεν θα εκτελεί instructions... Θα λέω στα εγγόνια μου ότι είχα triple boot στο pc μου και ότι είχα στήσει slackware με δισκέτες και θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο!
 2. Πρέπει να παίξεις τζόκερ οπωσδήποτε!
 3. Είχα την αίσθηση ότι το 5G θα έλυνε όλα μας τα προβλήματα... Υποθέτω ότι το 6G θα λύσει αυτά που δημιούργησε το 5G!!!
 4. το ανάποδο είναι: το αριστερό είναι ο εντοπισμός και η αναγνώριση του κειμένου και το δεξί είναι το πώς αντικαταστάθηκε. Από εσένα πέρασε το turing test!
 5. johnnieinlab

  Τι τρώμε;;;

  Απλό: έχετε κορωνοϊό και έχετε χάσει τη γεύση σας!
 6. Δεν ξέρω αν θα αντέξει δέκα χρόνια ή τριάντα. Και τώρα πάντως δεν μπορείς να αγοράσεις τσίχλες ούτε με bitcoin ούτε και με άλλες μορφές αποθήκευσης πλούτου (πχ χρυσό, μετοχές, ομόλογα κτλ). Τα fees ανά συναλλαγή είναι απαγορευτικά για μικρά ποσά, τόσο στο bitcoin όσο και στο ethereum. Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές για καθημερινή χρήση. Το bitcoin είναι το πρώτο και το δημοφιλές - "αυτό ξέρουμε , αυτό εμπιστευόμαστε" - και σε περιορισμένη ποσότητα, γι αυτό έχει φτάσει εκεί που έφτασε. Στην πορεία ίσως γίνει αυτό που έγινε κάποτε στην άγρια δύση με τις πολλές τράπεζες και τα πολλά -ιδιωτ
 7. johnnieinlab

  java(κλασεις)

  Επειδή όλοι μας κάποια στιγμή καταλήγουμε στο stackoverflow για απαντήσεις, κάποιοι έφτιαξαν βιβλία βασισμένα στις καλύτερες ερωτήσεις και απαντήσεις που γενικώς καλύπτουν τεράστιο κομμάτι της κάθε γλώσσας και τις εφαρμογές της. Ρίξε μια ματιά στη Java, αλλά έχει και για άλλες γλώσσες στο κεντρικό site. Έχοντας διαβάσει κάποια, μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλού επιπέδου. https://books.goalkicker.com/JavaBook/
 8. Μπορείς να δοκιμάσεις να πίνεις κόκκινο τσάι, Rooibos, που είναι φυσικά λίγο γλυκίζον. Με βοήθησε να κόψω τη ζάχαρη στο τσάι και πλέον το ευχαριστιέμαι χωρίς
 9. Δεν είναι αρκετά σαφές κατά τη γνώμη μου όπως αναφέρεται στο eu faq όπου εξαιρεί κάποια: "σφραγισμένων προϊόντων που δεν μπορούν να επιστραφούν αφού αποσφραγιστούν"
 10. Από τη στιγμή που η αγορά ήταν ηλεκτρονική μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, εφόσον δεν το άνοιξες και έπειτα να το παραγγείλεις από την προσφορά και... να περιμένεις ακόμα μια δυο εβδομάδες!
 11. Θεωρώ προσχηματικούς τους λόγους που θέλουν να αποχωρήσει. Ο RS είχε πάντοτε ιδέες περί ελεύθερης διακίνησης ιδεών, ελευθερίας στην πληροφορία και την έκφρασή της που είναι λογικό να βάλεται σε μια κοινωνία που όλοι θέλουν να περιορίζουν την έκφραση του διαφορετικού. Οι απόψεις του ήταν πάντοτε ξεκάθαρες και αρκετά αντιεμπορικές, κυρίως επειδή θεωρεί ότι η ελευθερία, για συνεχίσει να υφίσταται, πρέπει να επιβάλεται. Εξ' ου και η τόσο περιοριστική σε θέματα "μη ελευθερίας" άδεια GPL, που πολλοί θεωρούν ότι δεσμεύει τις εταιρίες από το να χρησιμοποιήσουν, να βασίσουν δικό τους ή να επε
 12. Ως μεσσίας έπρεπε να κάνει μια "δευτέρα παρουσία"
 13. Αυτό λέω: Πως θα "ανεβάσει στροφές" ο σεκιουριτάς; Αυτός δουλεύει με την ώρα! Πιστεύεις ότι ο ντελιβεράς μπορεί να γίνει πιο αποδοτικός, τηρώντας παράλληλα και τον Κ.Ο.Κ.; Μάλλον δεν διάβασες σωστά το σχόλιό μου... Ανέφερα παραδείγματα στα οποίο θεωρώ ότι δεν γίνεται.
 14. Θα πρέπει να πληρώνεις λίγο παραπάνω τον καφέ και το πιτόγυρο ή να μειωθεί ο φόρος ή να χάσει λεφτά η επιχείρηση (που σίγουρα δεν είναι ο σκοπός του πειράματος). Φυσικά δεν το εφαρμόζει αυτός αλλά ο εργοδότης του. Δύσκολο πάντως ο ντελιβεράς να γίνει πολύ πιο αποδοτικός, λίγο πιο πιθανό για το σερβιτόρο, αδύνατο για τον σεκιουριτά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.