Προς το περιεχόμενο

DarknowE

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με DarknowE

 • Κατάταξη
  Member
 1. Ωραία θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες αλλαγές από αυτές...μπας και βοηθήσουν
 2. Αρχικά ο χρήστης πληκτρολογεί τα στοιχεία του πίνακα..μετά πρέπει να πληκτρολογήσει και την επιλογή ενός στοιχείου αλλά δεν φτάνει μέχρι εκεί κλείνει..
 3. Ναι είναι εργασία για κάποια σχολή απλά μετράω πόσες ανοίγω και πόσες κλείνω..ο αριθμός πρέπει να είναι προφανώς ο ίδιος.. παρ'όλα αυτά μάλλον πάλι θα την παραδώσω χωρίς να τρέχει...δεν ξέρω τι έχει :\ διόρθωσα το λάθος με choice αλλά από κει και πέρα..
 4. κοίτα τι σου κάνει μια αγκύλη.. διόρθωσα το τμήμα του κώδικα αλλά μου τρέχει μέχρι εκεί που πληκτρολογώ τα στοιχεία του πίνακα... καμιά ιδέα? >#include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> char pinakasx[3][3],choice ; int pinakasa[3][3],i,j; int calc_freq(char pinakas[3][3], char my_choice), apot, ak; int my_conv(char ch); int pinakasconv[3][3]; int metr=0; int main() { /* arxikopoihsh pinaka*/ printf("plhktrologise ta stoixeiea tou pinaka"); for(i=0;i<3;i++) {for(j=0;j<3;j++) {scanf("%c\n", &pinakasx[i][j])
 5. Καλημέρα Φτιάχνω ένα πρόγραμμα για μια εργασία και έχω κολλήσει σε κάτι λάθη που μου βγάζει ο compiler :\ Το πρόγραμμα είναι: >#include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> char pinakasx[3][3],choice ; int pinakasa[3][3],i,j; int calc_freq(char pinakas[3][3], char my_choice), apot, ak; int my_conv(char ch); int pinakasconv[3][3]; int metr=0; int main() { /* arxikopoihsh pinaka*/ srand ((int)time(NULL)); for(i=0;i<3;i++) {for(j=0;j<3;j++) {pinakasa[i][j] = rand()/RAND_MAX ;} /*o xarakthras pou 8a br
 6. Δεν διαφωνώ οτι είμαι ακόμα αρχάρια αλλά τα απλά προβλήματα δεν λύνονται με την βοήθεια του βιβλίου. Το μόνο που θα μπορούσα να περιμένω είναι η διόρθωση της άσκησης που απ'ότι είδα και με την προηγούμενη δεν θα γίνει. Με τα εργαστήρια απλά που γίνετε παράδοση και δεν λύνουμε προς το παρόν ασκήσεις είναι δύσκολο να μάθω αυτές τις λεπτομέρειες. Πάντως να είσαι σίγουρος οτι αν λύνονται μια μια οι απορίες μου εδώ τότε θα κατατοπιστώ λίγο στο τι κάνω λάθος και δεν θα το επαναλάβω σε αντίθεση με το να δίνω κάθε φορά εργασίες με το ίδιο λάθος.
 7. Μου βγάζει συνέχεια το ίδιο λάθος σε αυτή τη γραμμή > array[i][j]= rand()+((n-1)/(rand()+n)); οτι και να του βάλω σε αυτό το σημείο. " array subscript is not an integer "
 8. Έχω αρχίσει και προβληματίζομαι για το αν δουλεύουν όλα στην ίδια γραμμή γιατί και την βιβλιοθήκη που την είχα λάθος δεν μου το έβγαλε..εγώ θα το αλλάξω για να είμαι σίγουρη.
 9. ο κώδικας είναι αυτός: ># include <stdio.h> <stlib.h> <float.h> #define SIZE 10 int main() { float i, j, st, gr,array[size][size] ; int sum , gin ; char ep1,ep2; srand ((int)time(NULL)); for (i=0;i<SIZE;i++) { for (j=0;j<SIZE;j++) {array[i][j]= (float)rand()/RAND_MAX*rand()/3 ; }} και το σφάλμα: 14 `RAND_MAX' undeclared (first use in this function) (Each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in.)
 10. Το έχω βάλει..αλλά πάλι τα ίδια..
 11. Τροποποίησα τον κώδικα όμως μου βγάζει λάθος με την RAND_MAX σαν μη δηλωμένη. :\
 12. Καλή χρονιά σε όλους!! Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με την εισαγωγή δεδομένων για μια εργασία μου . Έχω έναν δισδιάστατο πίνακα τον οποίο θέλω να γεμίσω με τυχαίες δεκαδικές τιμές χωρίς να πρέπει να κυμαίνονται σε κάποιο διάστημα. Προσπάθησα με την σύνταξη αυτή που βρήκα στο internet γιατί το βιβλίο δεν έλεγε και πολλά αλλά πέρα του οτι έχει διάστημα η σύνταξη αυτή, ο compiler μου το βγάζει λάθος και σκέφτομαι μήπως φταίει ο τύπος του πίνακα που έχω ορίσει(δεκαδικός). Με έχει ταλαιπωρήσει πολύ αυτή η εργασία και την παραδίδω σήμερα,παρακαλώ ρί
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.