Προς το περιεχόμενο

Corona

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  105
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

20 Excellent

Σχετικά με Corona

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/08/1978

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  cmdir
 • Ενδιαφέροντα
  SysAdmin, CentminMod, IPS

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.964 προβολές προφίλ
 1. Είχα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος σε συνδυασμό με CentminMod. Hetzner Cloud CX11 | 1 Intel Xeon Processor (Skylake, IBRS) - 2GB RAM
 2. Corona

  SSL & Mixed content

  Πρόσθεσε μέσα στο <head> <meta http-equiv="Content-Security-Policy" content="block-all-mixed-content"/>
 3. Καλημέρα, μπορείς σε παρακαλώ αν θες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερες να συνδεθείς σε πάροχο έχοντας μόνο Internet?
 4. Μιας και έχω ανοιχτό το topic αυτό, για Πάτρα ποια πιστεύετε θα ήταν η καλύτερη επιλογή για νέα σύνδεση με έμφαση στο ADSL ή και γιατί όχι (αν διατίθεται) στο VDSL?
 5. Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ας έχω και τηλέφωνο, δεν πειράζει.
 6. Ξέρετε αν γίνεται σε νέα σύνδεση σπιτιού να μπορώ να έχω μόνο Internet και όχι τηλεφωνικό αριθμό; και για ποιο οικονομικό πακέτο αλλά και ότι δεν χρειάζομαι σταθερό τηλέφωνο. Το έχει κάνεις έτσι; αξίζει;
 7. Corona

  Free Udemy Courses .

  Όλα τα free courses μπορούν να βρεθούν γράφοντας στην αναζήτηση free και από τα φίλτρα να επιλέξουμε τι ακριβώς μας ενδιαφέρει.
 8. Corona

  προβλημα dns website

  Ρίξτο στο hosts αρχείο του λειτουργικού ή συνδέσου με κάποιο free VPN μέχρι να ανανεώσουν τους DNS. Συνήθως μέσα στο Σ/Κ και αργίες δεν ανανεώνονται οι DNS από τους ISP. Λογικά, σήμερα, αύριο θα είναι οκ.
 9. This is just a heads up that alot of VestaCP users' servers have been reportedly hacked and compromised and sending out spam and DDOS attacking other sites from the compromised servers.: VestaCP servers exploited
 10. Λογικά εκεί βλέπει ο καθένας μόνο τα δικά του θέματα άσχετα αν υπάρχουν και άλλα από άλλα μέλη, εγώ δεν βλέπω κανένα γιατί δεν έχω δημιουργήσει κάποιο, οι συντονιστές-διαχειριστές μόνο τα βλέπουν όλα.
 11. Sorry, κατάλαβα λάθος εγώ, νόμιζα ότι ήθελες Quote C/P σε άλλο post άλλου topic. Επίσης μπορείς να εφαρμόζεις Ctrl+Δεξί κλικ για επικόλληση χωρίς μορφοποίηση δλδ χωρίς τον bbcode στις περιπτώσεις που αντιγράφεται και αυτός.
 12. Δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, για αντιγραφή σε άλλο post μπορείς να πάρεις το link του post που περιέχει το περιεχόμενο που θες να επισημάνεις και να το επικολλήσεις, θα το πάρει αυτόματα ως embed, παράδειγμα, αντέγραψα το link του post που έκανες (εικόνα) και το επικόλλησα παρακάτω.
 13. Στο Pages (Αρχική) το pagination της πρώτης σελίδας είναι στα αριστερά ενώ στις υπόλοιπες έρχεται στο κέντρο, επίσης ο editor στην πρώτη σελίδα είναι επάνω από τα σχόλια ενώ στις υπόλοιπες έρχεται κάτω από τα σχόλια. Ξέρω, λεπτομέρεια είναι...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.