Προς το περιεχόμενο

firefarter

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    32
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με firefarter

  • Κατάταξη
    Advanced Member
  • Ημερομηνία γέννησης 15/09/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη
  • Ενδιαφέροντα
    Αθλητης

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.287 προβολές προφίλ
  1. P20 pro... υψώθηκε το λάβαρο του κωλοδάκτυλου
  2. επικινδυνο το κοβω..ασε μη παθουμε τπτ
  3. Το εχω κανει και δεν εχει προβλημα ο δισκος...πρεπει να βρω καποιο τροφοδοτικο να το τεσταρω τοτε..μην αγοραζω τζαμπα καινουργιο
  4. Λοιπον ακουστε τι εγινε...αφου εβγαλα τα παντα και τα ξανασυνδεσα για ακομα μια φορα ειπα να μη συνδεσω τους σκληρους. Το pc ανοιξε κανονηκα μπηκε στο bios setup. Με το που βαζω παλι τους 2 σκληρους παλι κολαει και δεν δειχνει τπτ.. Με τα πολλα με τα λιγα αυτη τη στιγμη εχω συνδεσει μονο τον ενα σκληρο με τα windows μπαινει κανονικα φορτωνουν τα παντα αλλα παλι σε καποιο restart κολλαει. Βαλε βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου on/off το διακοπτη και παλι δουλευει. Οποτε μαλλον παιζει να φταει το τροφοδοτικο.... Εκτος και αν καποιος εχει κατι καλυτερο!! Να προσθεσω οτι οταν εβγαλα
  5. Τα καλωδια τα δοκιμασα ειναι ΟΚ.
  6. Καλημερα, εχω το εξης PC: m/b asus a8r32 (s939) , AMD ATH64 4200, 4x1G ddr , ati gecebe x1800 512, 550W power Εντελως ξαφνικα χτες που τον ανοιξα εμφανισε NO SIGNAL στην οθονη. Ο υπολογιστης ανοιγε κανονικα, οι ανεμηστηρες δουλευαν , τα γνωστα μπιπ το ιδιο. Εγω εβγαλα και ξαναεβαλα ολες τις RAM, τεσταρα την καρτα γραφικων σε αλλο υπολογιστη (η καρτα ειναι μια χαρα), εκανα reset το BIOS, εβαλα-εβγαλα ολα τα καλωδια ρευματος. ΤΠΤ Στη DVI θυρα παλι NO SIGNAL. οταν συνδεω με μετατροπεα DVI-VGA στη θυρα VGA της οθονης τοτε φαινετε μια εικονα απο το αρχικο boot αλλα τρεμοπαιζει
  7. Με ολα τα λειτουργικα το κανει....δεν εχω αλλο τροφοδοτικο..400W ειναι αυτο που εχει...δεν ξερω τι παιζει..λογικα θα εκανε το ιδιο οταν τρεχει στα game στο φουλ...τι να πω..
  8. Καλημερα, εχω το εξης προβλημα με την καρτα μου που συνηθως παρουσιαζετε στην εκκινηση των windows με το που μπαινει στην επιφανεια εργασιας, εμφανιζετε η εικονα θολη με καθετες γραμμες και τρεμοπαιζει η εικονα. Το προβλημα το αντιμετωπιζω με συνεχομενα sleep. Δεν ξερω τι ειδους προβλημα εχει, το πηγα στο plaisio και μου ειπαν οτι η καρτα ειναι μια χαρα και οτι δεν παρουσιαστικε το προβλημα που σας ειπα καθολου...ΕΛΕΟΣ... Η καρτα ειναι μια gecube x1800xt. Την εχω δοκιμασει σε πολλες οθονες και κανει τα ιδια. Αλαξα τις αναλυσεις παλι τα ιδια. Να προσθεσω οτι οταν ηρερμει και δεν το κανει αυ
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.