Προς το περιεχόμενο

Tabletistas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  105
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με Tabletistas

 • Κατάταξη
  Senior Member
 1. θα πρότεινα το e-tablet.gr Έχω πάρει αρκετά tablets απο εκεί και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Η δυνατότητα τιμολογίου σίγουρα συμφέρει. Πάλι ακριβότερα είναι, όμως η διαφορά συμψηφίζεται κατά την γνώμη μου με την μεγαλύτερη εγγύηση και την πιο άμεση υποστήριξη. Το τελευταίο tablet που πήρα είναι το Sanei N90 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ περισσότερο σε σχέση με το Aoson M19 που είχα επίσης. Αν ψάξεις και στο Skroutz θα βρεις και αρκετά ακόμη ελληνικά μαγαζιά που πουλάνε tablets παρόμοια με το merimobiles.
 2. Και η έξοδος του PC-Laptop-Tablet κ.λπ και το καλώδιο πρέπει να είναι 1.4.
 3. Tabletistas

  Tablet με USB και SIM

  To Xoom 2 3G παίρνει sim και έχει micro usb. Όλα είναι κινέζικα, έχεις δίκιο. Το ICS είναι η κωδική ονομασία της τελευταίας έκδοση του Android 4.0 Οποιοδήποτε επιλέξεις, προφανώς λόγω τιμής. Mια από τα ίδια, ούτε και εγώ το βρίσκω κάπου, άσχετα αν σε 1-2 μήνες φτάνει Ευρώπη.
 4. Tabletistas

  Tablet με USB και SIM

  Δες στο multirama. Οποιοδηποτε εκτός των Arnova θα σου κάνει την δουλειά στο 3G μοντέλο του.
 5. Tabletistas

  Tablet με USB και SIM

  Εκτός από αυτό που πρότεινα, νομίζω είναι δύσκολο να βρεις κάτι σε υπερ-επώνυμο που να μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό σκληρό λόγω των mini ή micro υποδοχών τους κυρίως. Μπορεί βέβαια να γίνεται, γι'αυτό και σου πρότεινα να ρωτήσεις επιτόπου(σε περίπτωση που γνωρίζουν) γιατί οι τεχνικές περιγραφές των μεγάλων καταστημάτων είναι συνήθως ιδιαιτέρως ανεπαρκείς κατά την γνώμη μου.
 6. Tabletistas

  Tablet με USB και SIM

  Επώνυμα με USB(mini ή micro) και 3G υπάρχουν. Πάνε μια βόλτα σε Πλαίσιο, Multirama και παρόμοια σχετικά καταστήματα, και δες από κοντά τι έχουν. Μην ξεχάσεις όμως να ρωτήσεις τι συνδέσεις υποστηρίζουν στην USB τους.
 7. Tabletistas

  Tablet με USB και SIM

  Ένα tablet που έχει σχεδόν όλα όσα ζητάς είναι το Aoson M19 3G. α) Εγγύηση ελληνικού καταστήματος(e-tablet.gr). Δεν το έχουν στον κατάλογο τους απ'ότι έχω δει, αλλά μπορείς να ρωτήσεις αν μπορούν να το παραγγείλουν. β) Ναι και είναι full. γ) Ναι δ) Οι 2 φορητοί που σύνδεσα δεν δούλεψαν γιατί προφανώς η τροφοδοσία που έχει το Μ19 στην USB του δεν είναι αρκετή. Εξωτερικοί σκληροί με τροφοδοσία λογικά δεν έχουν πρόβλημα. ε) Το 3G μοντέλο εννοείται ότι έχει. στ) Μοιάζει με iPad λόγω της 4:3 οθόνης αλλά το θεωρώ σαφώς ομορφότερο ζ) Έχει 9.7" οθόνη Σε 10.1" δεν γνωρίζω κάποιο μοντέλο π
 8. Tabletistas

  netbook or tablet?

  Οτιδήποτε σε αυτήν την κατηγορία τιμής θα σου παρέχει θεωρητικά αυτά που πρέπει να σου παρέχει από πλευράς υποστήριξης, εφόσον αυτό είναι σημαντικότερο για σένα. Για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο πάρ'του το iPad. Και εσύ θα έχεις κάνει δώρο το super-duper iPad και αυτός θα πουλάει μούρη(αφού καταλάβει από τους γύρω του τι σημαίνει να έχεις iPad). Αν το έχει ακουστά κιόλας, η καλύτερη του
 9. Tabletistas

  netbook or tablet?

  Εννοείται ότι υπάρχουν καλύτερες λύσεις όχι μόνο σε αυτήν την τιμή αλλά και σε πολύ χαμηλότερη. Και φυσικά αναφέρομαι στα κινέζικα(που όλα είναι έτσι και αλλιώς) επώνυμα αλλά άγνωστα σε σχέση με τα υπερακριβά επώνυμα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κινέζος έχει βελτιωθεί εξωφρενικά σε όλους τους τομείς και αν δεν έχεις απαραιτήτως είτε εσύ είτε ο νυμφευόμενος την "μανία" με τα επώνυμα και trendy και δεν ξέρω γω τι άλλο, τότε δεν βλέπω τον λόγο για τα 619 ευρώ του iPad εκτός και αν σου περρισεύουν με ιδιαίτερη άνεση, οπότε πάω πάσσο. Και πάλι όμως θα επέλεγα android(αν επιμείνεις σε
 10. Tabletistas

  Ampe A90

  Αν κρίνω από το Sanei μου, δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι. Αν δεν γίνεται αποσυμπίεση τότε το αρχείο είναι corrupted οπότε μην το παιδεύεις.
 11. Tabletistas

  Ampe A90

  Tην έκσδοση skype που ανέφερα την δοκίμασα σε 3 διαφορετικά tablets με allwinner επεξεργαστή και σε όλα δουλεύει οκ. Έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται σαν να μην είσαι συνδεμένος με το ιντερνετ. Δεν νομίζω ότι με την τελευταία rom θα γινόταν κάτι διαφορετικό εκτός και αν όντως επιλήφθηκαν του θέματος του skype και το έλυσαν ώστε να δουλεύει με την τελευταία έκδοση του. Χλωμό το βλέπω αν σκεφτούμε ότι Ampe και Sanei είναι το ίδιο εργοστάσιο και λαμβάνοντας υπόψιν ότι η τελευαταία rom του Sanei ου πέρασα δεν διότθωσε κάτι σε σχέση με το skype. Ο σίγουρος τρόπος να μην πάθει τίποτα η micr
 12. Tabletistas

  Ampe A90

  Απ΄όσο γνωρίζω δεν υπάρχει γιατί το Α90 βγήκε εξαρχής με ICS. Έχω το Sanei N90 που είναι ίδιο με το Ampe(τα βγάζει το ίδιο εργοστάσιο). Εδώ υπάρχει η τελευταία rom για το Ampe. Και εδώ forum γαι το Ampe. Προσωπικά το Ν90 μου πάει σφαίρα. Έχει τεράστια διάρκεια μπαταρίας για "κινεζιά". 10 ώρες και 10 λεπτά συνεχούς βίντεο MP4 ταινίας και 8 ώρες και 15 λεπτά συνεχούς αναπαραγωγής youtube. To play store του δεν ήταν full και υποθέτω το ίδιο συμβαίνει και στο δικό σου. Αυτό λύνεται εύκολα με το market fix για το Onda Vi610 από τον colonel zap(googlαρε το). Και για το skype στα tabl
 13. Tabletistas

  bet365 σε tablet android

  Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν μπορώ να φανταστώ οποιοδήποτε τωρινό tablet να έχει πρόβλημα σε αυτό που θέλεις να κάνεις με τον xScope ή και κάποιον άλλο browser πλην του προεγκατεστημένου φυσικά.
 14. Kαι το playTAB e7, Sanei N90, Zenithink C91 υπάρχουν και εντός και από Κίνα εννοείται. Εντός είναι ακριβότερα αλλά με 2 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη άμεση και στα ελληνικά.
 15. Tabletistas

  bet365 σε tablet android

  Mόλις το δοκίμασα στο Sanei N90. Με τον stock browser βγάζει μόνο το mobile site. Κατέβασα τον xScope browser από το Store και όλα σούπερ. Καλύτερος browser και ανοίγει κανονικότατα την desktop έκδοση. Πιο μέσα δεν μπήκα αλλά η αρχική σελίδα είναι αυτή που βγάζει στο PC.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.