Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

sariil

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  214
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sariil

 • Ημερομηνία γέννησης 13/09/1985

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Crete

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.637 προβολές προφίλ

sariil's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

44

Φήμη

 1. Απ’ ό,τι βλέπω έχουν την ίδια τιμή με την σειρά 6, η οποία αποσύρεται και μένει μόνο το στοκ που έχουν ήδη τα καταστήματα. Δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά με την σειρά 6. Όλοι οι αισθητήρες είναι οι ίδιοι, ακόμα και ο επεξεργαστής, που απλά του έχουν δώσει άλλο όνομα. Εγώ λέω να περιμένω την σειρά 8, μήπως και προσθέσουν θερμοκρασία σώματος ή ακόμα και μέτρηση ζαχάρου.
 2. Έφτασε το 15.0.1 και έλυσε το πρόβλημα με το "iPhone Storage Almost Full", ελπίζω σε όλους.
 3. Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ. Αμέσως μετά την αναβάθμιση μου πέταξε ένα, "iPhone Storage Almost Full", (χωρίς βέβαια να συμβαίνει κάτι τέτοιο) και δεν μπορώ να το ανοίξω. Σε iPhone 12 Όμως δεν θέλω και δεν έχω χρόνο να κάνω restore! Μάλλον θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση. Εκτός κι αν βρεθεί ωστόσο κάποιο workaround.
 4. sariil

  iOS / iPadOS 15 Beta - Ερώτηση

  Εγώ αντιμετωπίζω ένα bug. Αμέσως μετά την αναβάθμιση μου πέταξε ένα, "iPhone Storage Almost Full", (χωρίς βέβαια να συμβαίνει κάτι τέτοιο) και δεν μπορώ να το ανοίξω. Σε iPhone 12
 5. sariil

  Service Apple γερμανος COSMOTE

  Απ’ ότι ξέρω και εγώ, ο Γερμανός συνήθως αναλαμβάνει να τα στείλει για σέρβις. Εγώ έχω εξυπηρετηθεί άμεσα από την infoquest. Αν πρόκειται για οθόνη, ενδεχομένως να το πάρεις και αυθημερόν.
 6. Τι εννοείς ακριβώς λέγοντας «ανακατασκευή οθόνης»; Μήπως θέλεις να πεις αντικατάσταση οθόνης;
 7. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Πολύ θα ήθελα να ήξερα και εγώ από που προκύπτει αυτό!
 8. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Σε ένα mac του 2013, χωρίς να έχω κάνει clean install, μετά από τα τελευταία update, πλέον τρέχει χωρίς κανένα, (ορατό τουλάχιστον), πρόβλημα. Σταθερότατο, με πολύ καλές θερμοκρασίες και ίσως καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας, (παρόλο που είναι παλιό, έχω την εντύπωση ότι έχει αυξηθεί η αυτονομία). Να τα λέμε και τα καλά!
 9. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Να υπολογίζεις ότι chrome είναι γνωστός temperature killer και battery killer!
 10. Κάθε φορά που αλλάζεις γλώσσα χρησιμοποιείται η τυπική διαμόρφωση, στην οποία το caps lock δεν είναι on. Και γω ψάχνω κάποια λύση αρκετό καιρό. Στο κάτω κάτω είναι "caps lock" και όχι "caps ενίοτε"!
 11. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Δοκίμασε πρώτα να κάνεις boot σε safe mode
 12. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Δοκίμασε την προεπιλεγμένη ανάλυση >System Preferences>Displays>Default for Display Είναι ένα θέμα που απασχολεί και άλλους και δείχνει να είναι bug. Ίσως όμως να έχει σχέση με τροποποιήσεις συστήματος "τρίτων" ή και με δικές σου παρεμβάσεις, (extensions). Αυτό θα to δεις αν κάνεις boot σε safe mode .
 13. sariil

  Εκτυπωτής Inkjet για macOS Big Sur

  Έχω τον HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 εδώ και πέντε μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι wifi με εύκολες ρυθμίσεις και είναι κομψός και μαζεμένος με συρταράκι για το χαρτί. 'Έκανα την ίδια σκέψη με σένα! Πήγα τον παλιό στην ανακύκλωση γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα που έχανα τόσο χρόνο μαζί του.
 14. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Τα "συμπτώματα" που αναφέρεις δεν είναι απίθανο να τα προκαλεί κάποιο malware ή κάποιο Extension. Έλεγξε αν μπορείς να αλλάξεις το Homepage στις προτιμήσεις. Ένα από τα χαρακτηριστικά κάποιου malware που με ταλαιπωρεί αρκετό καιρό τώρα με εμποδίζει να το αλλάξω και έχει μόνιμα μια διεύθυνση που κάνει redirect σε κάποιο fake "Yahoo Search". Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα Extension σου αν έχεις, για να δεις αν έχει κάποια διαφορά.
 15. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Το κουμπί δεν εμφανίζεται εάν η λίστα λήψεων είναι άδεια και το Show Downloads είναι γκρι. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι και ξαναδές το.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.