Προς το περιεχόμενο

sariil

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  200
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από sariil

 1. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Το κουμπί δεν εμφανίζεται εάν η λίστα λήψεων είναι άδεια και το Show Downloads είναι γκρι. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι και ξαναδές το.
 2. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Το έχεις ενεργό?
 3. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Έχω pro late 2013 και πάει μια χαρά, ίσως λίγο καλύτερα από πριν, ως προς την ταχύτητα και την ομαλότητα. Θυμήσου όμως να απενεργοποιήσεις το Enable Power Nap while on battery power, γιατί είδα ότι δεν κάνει για τις "δουλεμένες" μπαταρίες μας δυστυχώς. Αν και μου φαίνεται ότι γενικά εξαντλεί την μπαταρία γρηγορότερα.
 4. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Δοκίμασε να έχεις ενεργοποιημένο το bluetooth στις συσκευές που θέλεις το handoff.
 5. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Τελευταία τα έδινε η apple προς τα τέλη Σεπτέμβρη, άλλα έχουμε και περιπτώσεις μέσα στον Οκτώβρη, (Panther, Leopard, Mavericks, Yosemite...) Έχω την αίσθηση ότι θα αργήσουν και αυτή την φορά.
 6. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Ρίξε και μια ματιά στα preferences του Safari
 7. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για το Safari;
 8. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Το Big Sur δεν έχει ακόμα την απροβλημάτιστη λειτουργία του Catalina. Έχω ξαναπάρει macOS beta, το συγκεκριμένο όμως με "ξεβόλεψε" περισσότερο. Ακόμα και αρκετές εφαρμογές τρίτων είναι σε δοκιμαστικές εκδόσεις. Δουλεύοντας το, βρήκα πολύ χρήσιμο το νέο στήσιμο στα notifications με τα widgets και το control center.
 9. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Έφτασε η public Beta 6. Επιτέλους διορθώθηκε το Airplay και ο ήχος στην tv.
 10. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Δεν είχα βρει κανένα σχόλιο που να αναφέρεται στο Airplay και σκέφτηκα μήπως είναι μόνο δικό μου πρόβλημα. Είμαι σε macbook pro 2013 με Apple tv 4K. Βλέπω ότι και κάποια προγράμματα δεν έχουν πάρει ενημέρωση για Big Sur ακόμα και δεν δουλεύουν, ( π.χ.το Little Snitch)
 11. sariil

  Big Sur προβλήματα

  Έβαλα πρoχτές την public Beta 5 του Big Sur. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ούτε με την εμφάνιση ούτε με την απρόσκοπτη λειτουργία του. Έχει θέματα με υψηλότερες θερμοκρασίες από πριν και τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν περισσότερο. Το βασικότερο όμως είναι το Airplay που κυριολεκτικά έχει πεθάνει! Δουλεύει για 2-3 λεπτά και αυτά χωρίς ήχο. Μετά αποσυνδέεται και πρέπει να το συνδέω ξανά και ξανά! Αν προσπαθήσω να ορίσω χειροκίνητα τον ήχο σε Airplay τότε αποσυνδέεται άμεσα. Υπάρχουν και άλλα θέματα λιγότερο ουσιαστικά, αλλά η συμβουλή μου είναι ότι πρέπει να περιμένει όποιος θ
 12. Σε ένα iPhone Xs με iOS 13.2 ξαφνικά το πρωί διαπιστώνω ότι είχαν εξαφανιστεί οι πρόσφατες κλήσεις της κινητής τηλεφωνίας και οι αναπάντητες. Είχαν μείνει μόνο οι κλήσεις facetime. Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό; Κάτι λύσεις που προτείνουν άλλα site είναι erase and restore το iPhone από την αρχή, (πράγμα πολύ χρονοβόρο).
 13. sariil

  Ερώτηση

  Αν το πρόβλημα σου είναι μόνο η χωρητικότητα, εγώ θα σου πρότεινα απλά να σβήσεις ότι δε σου χρειάζεται. Κράτα την επαναφορά για πιο «ζόρικες» περιπτώσεις. Όταν χρειάστηκε να το κάνω, με καμιά 250ριά εφαρμογές στο iPhone, είχα κάνει κατάληψη στο ίντερνετ του σπιτιού για αρκετή ώρα.
 14. sariil

  macOS Sierra

  Προφανώς πριν την αναβάθμιση δεν είχες παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σου πρότεινα να καθαρίσεις τα ανεμιστηράκια. Γενικά είμαι υπέρ του "clean install", το οποίο θα σε συμβούλευα να κάνεις. Δοκίμασε όμως πρώτα να κάνεις ένα macOS recovery πριν.
 15. Ίσως για 37 ανεμογεννήτριες, είναι υπερβολή να λέει κανείς ότι αλλάζει το μικροκλίμα της περιοχής. Τα πάντα όμως είναι σχετικά και χωρίς κάποια σοβαρή μελέτη δεν μπορεί να μιλάει κανείς. Εγώ ζω σε περιοχή της ανατολικής Κρήτης που τριγύρω μου και σε κάθε βουνοκορφή υπάρχουν τουλάχιστον από 100 ανεμογεννήτριες, χωρίς υπερβολή. Μία επίπτωση στο περιβάλλον που έχω παρατηρήσει είναι ότι σκοτώνονται πολλά πουλιά, ενδημικά και μεταναστευτικά. Σε άλλες ανεμογεννήτριες λιγότερα και σε άλλες περισσότερα. Το χειρότερο όμως είναι ότι σκοτώνονται και αρπακτικά, τα οποία δεν αναπαράγονται συχνά, με αποτέ
 16. Είναι πρόβλημα μπαταρίας. Το ίδιο πράγμα μου είχε συμβεί και σε μένα σε ένα iPhone 6S. Φόρτιζε μόνο απενεργοποιημένο. Αφού δοκίμασα τα πάντα, (μέχρι και reset έκανα στο iPhone), το πήγα τελικά για σέρβις. Εκεί, αφού έκαναν τα διαγνωστικά τους, τελικά μου έδωσαν ένα καινούργιο, επειδή ήταν ακόμα στην εγγύηση. Τελικά κατάλαβα ότι δεν τους ήταν άγνωστη αυτή η βλάβη. Αν κάνεις μια αναζήτησή θα δεις ότι πολλά iPhone έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι αλλάζοντας καλώδια. Πήγαινε το κατευθείαν για σέρβις.
 17. sariil

  Mac Os High Sierra

  Μην σε πάρω στο λαιμό μου, η objective development έβγαλε αυτή την ανακοίνωση.
 18. sariil

  Μπαταρία και iOS 11

  Εύχομαι το 11.0.1 να βγει σύντομα και να είναι χρήσιμο.
 19. sariil

  Μπαταρία και iOS 11

  Νομίζω ότι το χάλι που λες, χειροτέρεψε κατά πολύ. Οι συνήθειές μου δεν άλλαξαν. Η μπαταρία είναι αυτή που αδειάζει σαν τρελλή!!!
 20. sariil

  Μπαταρία και iOS 11

  Ίσως δεν διάβασες καν το θέμα μου, (Πριν το αναβαθμίσω από iOS 10 σε 11, το βράδυ πριν το βάλω να φορτίσει είχε συνήθως 25 με 30%.) Σιγά μην αρχίσω να κουβαλάω και μπαλαντέζα στο τέλος.
 21. sariil

  Μπαταρία και iOS 11

  Πέραν τούτου, ξέρεις αν υπάρχει κανένα workaround που να βοηθήσει? Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η διαπίστωση και αν το γνώριζα δεν θα το έβαζα ακόμη. Ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί που το δούλεψαν τόσο καιρό σε beta, γιατί δεν έκαναν καμιά αναφορά.
 22. sariil

  Mac Os High Sierra

  Παίζει αλλά δεν παίρνει άλλη αναβάθμηση.
 23. sariil

  Mac Os High Sierra

  Πρέπει να αγοράσεις το upgrade του little snitch, με το καινούριο λειτουργικό.
 24. sariil

  Μπαταρία και iOS 11

  Έχει παρατηρήσει κανείς, αν το καινούργιο λειτουργικό, τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα; Έχω ένα iPhone 6S το οποίο δε μου βγάζει ούτε την μισή μέρα. Πριν το αναβαθμίσω από iOS 10 σε 11, το βράδυ πριν το βάλω να φορτίσει είχε συνήθως 25 με 30%. Τώρα χρειάζεται να κουβαλάω power bank μαζί μου. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση, ή απενεργοποίηση κάποιων λειτουργιών;
 25. Έχω το 6s δυο χρόνια τώρα και παίζω το ενεργοβόρο παιχνίδι ingress για 3-4 ώρες, συν τοις άλλοις και μου κρατάει ίσα ίσα όλη τη μέρα. Μπορώ να πω ότι, σε σχέση με τη χρήση που του κάνω, είμαι ευχαριστημένος.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.