Προς το περιεχόμενο

kastorass

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  77
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

10 Good

Σχετικά με kastorass

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.293 προβολές προφίλ
 1. Να μην σε αγχώνει, είναι κάτι που μπορεί να γίνει και όλες οι ελληνικές τράπεζες το υποστηρίζουν. Υπογράφεις μια σύμβαση με την τράπεζα, σου στέλνει το τεχνικό εγχειρίδιο και μετά ξεκινάς την υλοποίηση.
 2. kastorass

  Woocommerce vs Prestashop vs ?

  Την απάντηση την έδωσες και μόνος σου. Αν θέλεις σοβαρό eshop με πολλά προϊόντα πας σε prestashop. Αν έχεις 100 προϊόντα σου αρκεί και το wordpress. To prestashop έχει out of the box πολλές δυνατότητες μιας και έχει χτιστεί για αυτό το σκοπό. Το wordpress έχει χτιστεί για άλλο σκοπό και όσα πράγματα και να προσπαθεί να σου δώσει ένα plugin, δεν θα μπορέσει να φτάσει ούτε τις δυνατότητές του, αλλά ούτε και το performance του.
 3. Το μεγάλο λάθος σου είναι ότι προσπαθείς να μπλοκάρεις τα bots μέσω javascript. Κάνε τον έλεγχο μέσω της PHP και θα σταματήσει το spam σου.
 4. Το unlimited είναι απάτη. Δεν είναι ποτέ unlimited. Αν διαβάσεις τα μικρά γράμματα στους όρους θα δεις ότι σε όλες τις εταιρίες αναφέρει "είναι unlimited όσο εφαρμόζεις την πολιτική ορθή χρήσης". Η πολιτική ορθή χρήσης είναι ουσιαστικά ο περιορισμός του πακέτου. Κάποιοι δηλώνουν ακριβώς το "όριο" του unlimited, ενώ άλλοι το αφήνουν ανοιχτό, μέχρι να το ξεπεράσεις και να σε ενημερώσουν ότι πρέπει να πληρώσεις παραπάνω αλλιώς πάρε το site σου και φύγε. Δεν έχει σημασία αν είναι μικρή ή μεγάλη εταιρία. Είτε δίνεις 1 ευρώ είτε 1000 ευρώ το μήνα, από τη στιγμή που βλέπεις unlimited και πληρώσ
 5. kastorass

  Paypal fake email?

  Ένας εύκολος τρόπος να δεις αν είναι ψεύτικο ή όχι είναι να προωθήσεις το email στο [email protected] και θα σου απαντήσουν αυτοί αν είναι. Γενικότερα έχει διάφορες δικλείδες ασφαλείας το paypal στα email της και μία από αυτές είναι ότι δεν έχει το όνομά σου μέσα όπως ανέφερε και ο elorant. Μπορείς να δεις όλες τις δικλείδες ασφαλείας εδώ: https://www.paypal.com/us/smarthelp/article/how-to-spot-fake-emails-faq2340
 6. kastorass

  Secure Connection Failed" error message

  Βάλε ανακατεύθυνση τα https να γίνονται http ή αγόρασε νέο ssl
 7. kastorass

  PHP πρόβλημα με zip

  Θα πρέπει το συγκεκριμένο folder να ζητήσεις από αυτόν που σου κάνει το hosting να το προσθέσει στις ρυθμίσεις του open_basedir. To open_basedir δεν αφορά permissions του λειτουργικού (ή του apache) αλλά είναι περιορισμός της ίδιας της PHP που θέτει στα scripts όταν προσπαθήσουν να έχουν πρόσβαση σε ένα αρχείο/folder.
 8. kastorass

  ρύθμιση url

  Βάλε μέσα στο wp-config.php τις παρακάτω τιμές: define('WP_HOME','http://localhost/wp2'); define('WP_SITEURL','http://localhost/wp2');
 9. kastorass

  PHP πρόβλημα με zip

  Υπάρχει περιορισμός και αναφέρεται στο πρώτο warning που υπάρχει στη τελευταία φωτογραφία που ανέβασες. Ουσιαστικά προσπαθείς να φτιάξεις ένα αρχείο σε path στο οποίο δεν επιτρέπεται στην php να έχει πρόσβαση. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ: http://www.php.net/manual/en/ini.core.php#ini.open-basedir Θα πρέπει να μιλήσεις με τη εταιρία που σου κάνει το hosting για να σου κάνει allow το path που χρειάζεσαι.
 10. Κάθε πλατφόρμα eshop έχει διαφορετική δομή και κάθε πλατφόρμα ERP έχει διαφορετικό σύστημα για να τραβάς/στέλνεις δεδομένα. Από την εμπειρία μου έχω δει ότι κάποια ERP σου δίνουν ένα δικό τους API, άλλα με ενδιάμεση βάση, άλλα με κάποιο webservice, άλλα στέλνουν/λαμβάνουν excel αρχεία κ.τ.λ. Για αυτό το λόγο μην περιμένετε αυτοματοποιημένες λύσεις για αυτή τη δουλειά. Σε ένα opensource platform μπορείς να κάνεις σύνδεση με ένα ERP, απλά η σύνδεση αυτή θα πρέπει να γραφτεί για τις ανάγκες των συστημάτων και όχι να την βρεις έτοιμη σαν plugin.
 11. Τα εικονίδια σου στην ουσία είναι γραμματοσειρά. Το γιατί δεν εμφανίζονται (ή μαλλον καλύτερα γιατί δεν φορτώνει η γραμματοσειρά) μπορείς να το δεις: Access to Font at 'http://devcanvas.org/wp-content/plugins/ubermenu/assets/css/fontawesome/fonts/fontawesome-webfont.woff?v=4.2.0'from origin 'http://blog.devcanvas.org' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://blog.devcanvas.org' is therefore not allowed access.
 12. kastorass

  Web hosting για εικόνες

  Δοκίμασε αυτό: https://buyvm.net/storage-vps/ Πολύ αξιόπιστα μηχανήματα, τεράστιες χωρητικότητες και υπέροχες τιμές.
 13. Όπως έχεις καταλάβει όταν στέλνεις ένα email μπορείς να βάλεις ότι αποστολέα θέλεις. Για να καταπολεμηθεί αυτό έχουν αναπτυχθεί διάφοροι τρόποι για να πιστοποιούν αν όντως είσαι εσύ έγκυρος αποστολέας από το συγκεκριμένο domain. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που ονομάζεται DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance). Αυτό το πρωτόκολλο ουσιαστικά λέει στον πάροχο του email σου πως θα ενεργήσει όταν δεν μπορεί να γίνει πιστοποίηση ότι ο αποστολέας είναι έγκυρος, ανάλογα με το τι θα έχει επιλέξει ο ιδιοκτήτης του domain. Έτσι το yahoo έχει δηλώσει στο D
 14. Απ'όσο καταλαβαίνω στέλνεις το email στο gmail και βάζεις ως αποστολέα το yahoo email, σωστά? Σε αυτή τη περίπτωση λογικό να στο κόβει, γιατί βλέπει ότι ο αποστολέας δεν είναι το yahoo αλλά ένα "fake host".
 15. Σωστά, ο κώδικας σου δεν είναι ασφαλής επειδή η προσέγγισή σου είναι λάθος. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον δικό σου server για να "μιλήσει" με το server της softone. Τα δεδομένα στον χρήστη δεν θα τα τραβάς από την softone, αλλά από τον server σου. Ουσιαστικά θα χρειαστείς μια server-side γλώσσα όπως είναι η PHP. Από εκεί θα κάνεις μια κλήση προς την softone (http://php.net/manual/en/refs.webservice.php) για να τραβήξεις ότι δεδομένα χρειάζεσαι. Ιδανικά τα αποθηκεύεις στη βάση δεδομένων σου και από εκεί εμφανίζεις στον χρήστης του site σου ότι χρειάζεται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και a
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.