Προς το περιεχόμενο

AgMa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  319
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  96%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

67 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ AgMa

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 08/11/1987

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Ηράκλειο

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.838 προβολές προφίλ
 1. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Τους ίδιους έχω στα υπνοδωμάτια και συνεργάζονται με yeelight smart λάμπες. Έχω βγάλει τους συμβατικούς διακόπτες και τους έχω βάλει στην ίδια θέση για να κρύβουν και τις τρύπες.
 2. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Στο σβήσιμο των φώτων, το έχετε σε αυτοματισμό ή χειροκίνητα; Προσωπικά το κλείνω χειροκίνητα, με αυτοματισμό στα 10 λεπτά αδράνειας που σημαίνει ότι ξεχάστηκε ανοικτό. Σε περίπτωση μπάνιου, έχω επαφή παραθύρου που ακυρώνει τον αυτοματισμό απενεργοποίησης στο φως αν κλείσει το παράθυρο (άρα κάποιος κάνει μπάνιο και με κλειστή κουρτίνα δεν θα τον εντόπιζε).
 3. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Εδώ είμαστε 😄
 4. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  +1 για την συμβουλή για καλύτερο δίκτυο. Το παρατήρησα όταν είδα το mesh που είχαν φτιάξει οι συσκευές μέσω deconz. Είχα πχ. έναν αισθητήρα στο χέρι μου και καθόμουν στο pc επειδή βόλευε, συνδεόταν με τον αναμεταδότη εκείνου του χώρου και μετά που πήγαινα τον αισθητήρα στην τελική του θέση (σε άλλο δωμάτιο) το mesh του γινόταν κίτρινο από πράσινο λόγω εμβέλειας.
 5. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Τι έγινε ρε παιδιά, πολύ πεινασμένο μας βγήκε το docker. Έχω περασμένο home assistant supervised (περιέχει αρκετά container η αλήθεια είναι) και image docker για το unifi controller. Δεν με φτάνουν 2gb ram;🤨
 6. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Προσωπικά όχι (ακόμη) αλλά διαβάζω κυρίως για kodi και Spotify.
 7. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Αυτό που ξέρω έως τώρα. Και εγώ ακόμη το ψάχνω.
 8. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Καλημέρα, οι εντολές είναι: Docker: curl -fsSL https://get.docker.com -o get-docker.sh sudo sh get-docker.sh Με enter μεταξύ των 2 εντολών. Home assistant: docker run --init -d --name="home-assistant" -e "TZ=Europe/Athens" -v /home/pi/homeassistant:/config --net=host --restart=always homeassistant/raspberrypi3-homeassistant:stable Αν έχεις pi4 τότε άλλαξέ το στο τέλος εκεί που λέει raspberry pi3
 9. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Αυτές είναι οι εντολές; docker run -d --name="home-assistant" -v /PATH_TO_YOUR_CONFIG:/config -v /etc/localtime:/etc/localtime:ro --net=host homeassistant/home-assistant:stable
 10. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Το κρατάς μόνο σε περίπτωση που έχεις κάνει εκμάθηση εντολών αντί των έτοιμων που έχει. Λογικά έτσι είναι το a/c;
 11. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Ακριβώς, ο λόγος ύπαρξής του είναι καθαρά και μόνο για να εμφανίζεις το config σου.
 12. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Ναι το έχω και εγώ και δεν έχω καταλάβει πως θα δουλεύει αργότερα. Γενικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν θες κάτι που να το βάλεις να παίξει και να το ξεγνοιάσεις, πρέπει να μην κάνεις ποτέ κανένα update (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).
 13. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Ναι, η 115.1 το διόρθωσε. Παίζουν όλα κανονικά πλέον.
 14. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Ναι αλλά χωρίς το host και το type. Αν και μου βγάζει μήνυμα στα logs ότι και το switch θα πρέπει να είναι μόνο για χειροκίνητες εντολές, μέσω εκμάθησης δηλαδή. Screenshot από όλο το integration menu μετά από διαγραφή και restart:
 15. AgMa

  Home Assistant Hassio RPi

  Αυτό το οποίο το πρόσθεσα χειροκίνητα, δεν μου το αναγνώρισε όπως εσένα. Αλλά και πάλι δεν μου δημιουργεί τη νέα οντότητα και εμφανίζει λάθη το log.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.