Προς το περιεχόμενο

Hantanna

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  14
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Hantanna

 • Κατάταξη
  Member
 1. Την έβαλα και εγώ. Όλα τρέχουν άριστα. Δουλεύει Flash Player (ARMv6). Είμαι ευχαριστημένος. Παρόλο που έχω root δεν μπορώ να διαγράψω apps που δεν χρειάζομαι. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ και πάλι!
 2. Όσο αφορά για Ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει η εφαρμογή MultiLing Keyboard στο Market που είναι αξιόλογη και έχει Ελληνική γραφή.
 3. Γειά σας, Είμαι κάτοχος ενός SE X8 χωρίς ιδιαίτερα παράπονα για τα χρήματα που έδωσα για αυτό. Διαθέτει Eclair 2.1 πράγμα που όμως δεν με ευχαριστεί απόλυτα. Γνωρίζοντας πως ρδεν θα λάβει καμία ενημέρωση λογισμικού στο μέλλον αποφάσισα να περάσω custom rom (2.3.*). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Διαθέτει η (X) 2.3.* Ελληνικά (πληκτρολόγιο, μενού) ή πρέπει να τα περάσω; 2) Ποιό rom θεωρείτε αρκετά αξιόπιστο; (χωρίς προβληματα στην κάμερα, προβλήματα συνδεσημότητας και αναπαραγωγής πολυμέσων). 3) Θα υποστηρίξει η συσκευή την χρήση του Flash Player με 2.3.* ; Ο λόγος που επ
 4. Πολλά σενάρια "παίζουν". Ίσως όλα αυτά αποσκοπούν στην αποδυνάμωση μεγάλων εταιρειών, στη δημιουργία ψευδαισθήσεων για δικαίωση του αδύναμου και πολλά αλλά. Ας μην προτρέχουμε, μην προδικάζουμε.
 5. Hantanna

  Flash Player για 2.1 ;

  Ακόμα και με ginger δεν θα παίζει flash ;
 6. Διάβασε το description του Link2sd στο market. Είναι σαφές τι πρέπει να κάνεις. :nofear:
 7. Hantanna

  Flash Player για 2.1 ;

  Χαίρετε! Εδώ και καιρό κάνω προσπάθειες να περάσω σε ενα SE x8 2.1 flash player αλλά χωρίς αποτελέσματα. Εχει κανείς απο εσάς καταφέρει να τρέξει flash player σε 2.1; Αν ναι, πως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 8. Hantanna

  Sony Ericson Xperi X8 Γνώμες!

  Απο την SE δεν υπάρχει προοπτική αναβάθμισης λογισμικού για το x8. Μπορείς να βάλεις ρομς αλλά παρουσιάζουν προβλήματα. Στην froyo 2.2 δεν έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο για παράδειγμα. Κοίτα για συσκευές με 2.3 και πάνω. Το να μην μπορείς να δεις flash βίντεο σε μία ιστοσελίδα, ο αποθηκευτικός χώρος για εφαρμογές να περιορίζεται σε μολις 200mb είναι χάσιμο χρημάτων για τα σημερινά δεδομένα.
 9. Hantanna

  Sony Ericson Xperi X8 Γνώμες!

  Συμφωνώ με tsouraki. Το x8 είναι καλή συσκευή με δυνατότητες αλλά οχι για τους απαιτητικούς χρήστες. Το γεγονός ότι θα μείνει στην 2.1 είναι ένα απο τα βασικά μειονεκτήματα του. Δεν έχει zoom στην κάμερα μα ούτε και φλας. Μην αγοράσεις το x8.
 10. Θα χρειαστείς το links2sd απο το market. Δουλεύει για συσκευές με 1.6+ Για να τρέξει η εφαρμογή θα πρέπει να εχεις root πρόσβαση στην συσκευή σου. Για root ψάχνεις για το SuperOneClick. Εαν επιθυμείς να συνεχίσεις επι αυτού θα ηταν φρόνιμο να διαβάσεις τα εγχειρίδια των εφαρμογών. Στην sdcard θα χρειαστείς δύο τόμους (particion) τύπου FAT32. Επέλεξε εσύ τα μεγέθη βάση τις ανάγκες που έχεις. Ενας τόμος απο τους δύο θα δουλεύει σαν μνήμη τηλεφώνου (internal). Τους τόμους θα τους κάνεις από τον υπολογιστή σου με διαμόρφωση (format). Κάνοντας root την συσκευή χάνεις την εγγύηση. Ελπίζω να βοήθησα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.