Προς το περιεχόμενο

dimitrakis199

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με dimitrakis199

 • Κατάταξη
  Member
 1. Έχω ένα blog. Έφτιαξα μια σελίδα στο facebook με σκοπό κάθε ποστ να το εμφανίζω εκεί με feedback που προσφέρει η bloger. Όλα καλa. Κάθε φορά όμως που κάνω το feedback μου βγάζει στο facebook την ίδια (άκαιρη) εικόνα απο το blog. Πως θα γίνει να επιλέξω εγώ την εικόνα που θα βάλω???
 2. Σε περίτωση που κάποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα εμένα προκαλέσθηκε απο trojan. Μου εμφάνισε και μήνυμα : κεντρική διεργασία για υπηρεσίες των windows σταμάτησε να λειτουργεί. Εκανα ενα scan με avg και μου εμφάνισε trojan αλλα δε μπορεσε να τα αφαιρεσει. Τα αφαίρεσα με antimalwarebytes. Οδηγίες για κατέβασμα της δωρεάν έκδοσης εδώ:http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=118020
 3. Ντάξει το ποντικι αφης του λαπτοπ λειτουργει.Μέχρι να βγάλει κατι πιο σοβαρό δε κανω format
 4. εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα
 5. Επανεγκατέστησα τους drivers και δουλευει μονο το φλασακι για καποιο λογο αλλα οχι το ποντικι. Το ποντικι δε περνει καν ρευμα
 6. Πριν απο αυτό παιζει να κανω κατι με drivers;
 7. Εδω και λίγες μέρες συμβαίνει το εξής: το λάπτοπ δεν αναγνωρίζει εξωτερίκό ποντίκι και φλασάκι σε όποια θυρα USB και αν το συνδέσω. Είναι 3 ετών hp pavilion. Επίσης αναγνωρίζει μια εξωτερική ψύκτρα κανονικά που συνδέεται και αυτή με USB. Πέιτε καμιά ιδέα!
 8. Το laptop που είναι Ηp pavilion dv6-1210sc Espresso πιάνει θερμοκρασίες μεταξύ 50 και 60 βαθμών. Γενικά τώρα το καλοκαίρι είναι αρκετά ζεστό.Δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα (πχ μπλέ οθόνη ή αυτόματη επανεκίνηση). Οι θερμοκρασίες αυτές είναι φυσιλογικές; Εχω βάλει και μια βάση ψύξης.
 9. ψάχνω κομμάτια με ακουστική κιθάρα με η χωρίς τραγούδι παράλληλα. Πχ σε στύλ εισαγωγής του τραγουδιού :http://www.youtube.com/watch?v=ggbrxS9D7e0
 10. Για να γίνω κατανοητός επειδή δε το έγραψα καλά θέλω να μην υπάρχει ΠΟΤΕ η δυνατότητα να πάρω "ακατάλληλα" αποτελέσματα. Ανεξάρτητα το λήμμα η αναζήτηση να αποκλείει τέτοιου είδους αποτελέσματα.
 11. Αναζητώ τρόπο (πρόγραμμα ή κάποια ρύθμιση) για ασφαλή αναζήτηση σε torrent sites. Να μην εμφανίζονται δηλαδή torrent αρχείων με ακατάλληλο περιεχόμενο μόνο για ενήλικες.
 12. Ανοίγοντας το laptop που είναι Ηp pavilion dv6-1210sc Espresso μου έβγαλε μηνυμα (πρίν φορτωθούν τα windows) οτι η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι χαμηλή και οτι μπορεί να χρειαστεί να αλλαχτεί. Αν την κρατήσω το laptop απλά δεν θα μπορεί να λειτουργεί εκτός μπρίζας ή τελικά δεν θα λειτουργεί καθόλου αν η χωρητικότητας της μπαταρίας μειωθεί πολυ::
 13. http://www.youtube.com/watch?v=R6sK04h050k είναι το μονο που υπαρχει αλλά δεν έχει εικόνα. Με΄τα απο τόσα χρόνια αυτο έχει μείνει
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.