Προς το περιεχόμενο

Root_Master

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  11
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Root_Master

 • Κατάταξη
  Member
 1. Παιδιά,βρήκα τα αρχεία language στα Windows 8 και μπωρω να τα επεξεργαστώ.Σύντομα ένα BETA,τις Ελληνικής γλώσσας από εμένα. Δείτε και μία εικόνα.
 2. Οκ,τώρα ψάχνω και άλλους τρόπους επαναφοράς,μέσω debug/kernel mode.Αν βρω κάτι θα σας πω!
 3. Ορίστε ο οδηγός. Οδηγός
 4. Ορίστε ο οδηγός. 1. Κατεβάστε το Easy BCD μέσα από τα Windows 8 Consumer Preview. Λήψη/Download 2. Τρέξτε το Easy BCD μέσα από τα Windows 8 Consumer Preview. 3. Επιλέξτε το Add New Entry 4. Στο Type,επιλέξτε Windows Vista/7 5. Στο Name σβήστε ότι γράφει,και γράψτε MS Windows 7 6. Στο Drive επιλέξτε το Drive Letter,που βλέπουν τα Windows 8 Consumer Preview,ως Drive Letter του δίσκου που είναι τα Windows 7 σας. 7. Πατείστε το Add Entry 8. Κάντε Reboot και επιλέξτε από τον Bootloader το MS Windows 7 Αυτό ήταν,τρέχουν τα Windows 7 σας και πάλι. ΠΡΟΣΟΧΗ,ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ
 5. Είχα κάνει άλλο partition,δοκίμασα και το repair από το DVD των windows 7,τώρα προσπαθώ να δω μήπως έχει πρόβλημα ο bootloader,αν το φτιάξω θα σας πω. Παιδιά το έφτιαξα,το πρόβλημα ήταν ο bootloader,γιατί είχα τα windows 7 στον δίσκο c:/ και τα windows 8 τον μετονόμασε σε G:/.Τελικά το έφτιαξα μέσω του ms-dos ,αλλά γίνεται και με το easy bcd.Σε λίγο θα γράψω έναν οδηγό για την επιδιορθώσει.
 6. Παιδιά,πέρασα το Windows 8 Consumer Preview X64,Dual-Boot,με Windows 7 Ultimate X64.Αλλά δεν μπορώ να τρέξω τα Windows 7,πάω να τα τρέξω,και με βάζει αυτόματα για επιδιόρθωση,και μου λέει ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί το σφάλμα.Τι να κάνω?
 7. Παιδιά,πέρασα το Windows 8 Consumer Preview X64,Dual-Boot,με Windows 7 Ultimate X64.Αλλά δεν μπορώ να τρέξω τα Windows 7,πάω να τα τρέξω,και με βάζει αυτόματα για επιδιόρθωση,και μου λέει ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί το σφάλμα.Τι να κάνω?
 8. Παιδιά πείρα ένα SE X-Peria Mini,και με είχε πρήξει με το Update,και το έκανα.Τώρα έμαθα από τους φίλους μου το Root άρισμα. Μπορώ να κάνω Root στο κινητό μου? Όταν πάω στο Σχετικά με το τηλεφωνώ μου λέει τα εξής Αριθμός μοντέλου ST15i Έκδοση Android 2.3.4 Έκδοση βασικού φάσματος 8x55A-AAABQOAZM-203028D-64 Έκδοση Kernel 2.6.32.9-perf [email protected] #1 Αριθμός έκδοσης 4.0.2.A.0.62 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 9. Βάλτε και αυτές Ελληνική Δημοκρατία - http://www.presidency.gr/ NATIONAL BANK OF GREECE! - http://www.nbr.gr/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ - http://cpapoutsis.gr/ Και έχει και συνεχεία
 10. Παιδιά τα Attacks έγιναν μέσω Denial Of Service Attack,σε λίγες ώρες θα ξαναρχίσουν!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.