Προς το περιεχόμενο

enflamed

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  11
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με enflamed

 • Κατάταξη
  Member
 1. http://www.ukamericansportsstore.co.uk/ Αυτό το site το βλέπετε ασφαλές? Να προχωρήσω σε παραγγελία ή είναι ρίσκο? Όποιος ενδιαφέρεται ας το τσεκάρει γιατί αναλαμβάνουν αυτοί τη μεταφορά από αμερική και γλιτώνεις στα σίγουρα τελωνεία !
 2. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Επίσης γνωρίζεις κάτι για το fansedge.com και το κατά πόσο ισχύει το custom and duties prepaid ? Στο site λέει πως πληρώνοντας κάποιο ποσοστό από τα λεφτά της παραγγελίας σου εγγυώνται πως δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις την στιγμή της παραλαβής.Αυτό σημαίνει πως δεν θα ανησυχώ για το τελωνείο?Και τέλος υπάρχει περίπτωση να το στείλουν στην Αθήνα και να μείνει εκεί?(είμαι από θεσσαλονίκη και θα υπάρξει πρόβλημα αν γίνει αυτό ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 3. Μπορεί κάποιος που ξέρει να πει αν αυτό το site φαίνεται ασφαλές?(http://www.ukamericansportsstore.co.uk/?ccUser=3ae544896fa77cabf800e47744b2a69b)
 4. Για παραγγελίες από Αμερική συμφέρει απο site που τα στέλνουν με DHL Global Mail ? Ξέρει κανείς αν περνάνε σύνηθως τελωνείο έτσι?
 5. Ναι φίλε μου έχει και παππούτσια
 6. Παιδιά για το fast break fanatics ξέρει κάποιος κάτι? Νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη ποικιλία από το eastbay αλλά δεν γνωρίζω για τις τιμές του και την πολιτική του shipping που ακολουθεί. Αν κάποιος ξέρει κάτι για τον τρόπο που τα στέλνουν και αν περνάνε συνήθως τελωνείο ας βοηθήσει!Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 7. Μάλιστα οπότε ούτε το "δώρο" εξασφαλίζει ότι δεν θα περάσουμε τελωνείο. Οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
 8. Έχω την εντύπωση πως γίνεται. Ρώτησα άν μπορώ να γράψω ότι είναι δώρο και μου απάντησαν ναι. Τώρα για τα διαφορετικά πακέτα υποθέτω ότι γίνεται αφού μπορώ να αλλάξω το billing adress και να βάλω μία διεύθυνση ενός φίλου ή συγγενή.
 9. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Μία τελευταία ερώτηση βοηθάει αν τους πω να μου στείλουν το πακέτο με την αναγραφή δώρο και τον λογαριασμό σε ξεχωριστό package?
 10. Μήπως γνωρίζεις τότε πόσο να περιμένω τελωνείο (άμα τελικά δεν το γλιτώσω) για 2 παντελόνια και 3 t-shirt αξίας με μεταφορικά 125-160 δολλάρια?
 11. Καλησπέρα παιδιά.Ψάχνομαι αρκετό καιρό για να παραγγείλω από Αμερική κάτι προιόντα ρουχισμό nba( δυστυχώς μόνο από αμερική βρίσκεις ικανοποιητική ποικιλία).Βρήκα 2 αξιόπιστα site και ρώτησα τον τρόπο που μου στέλνουν τα δέματα. Το ένα μου απάντησε πως χρησιμοποιεί την DHL Global Mail και ότι η τελική μεταφορά θα γίνει το πολύ σε 5 εβδομάδες από την ταχυδρομική υπηρεσία της περιοχής μου.Το άλλο μου απάντησε πως το international shipping στην Ελλάδα είναι μέσω του Hellenic Post. Ποιο από τα δύο θα έπρεπε κατά την γνώμη σας να επιλέξω ώστε να γλιτώσω το τελωνείο? (Το δέμα θα περιλαμβάνει 4-5 t-sh
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.