Προς το περιεχόμενο

me3ikan

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  525
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

162 Excellent

Σχετικά με me3ikan

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.871 προβολές προφίλ
 1. Ε ναι, ο σοβαρός χρήστης θα δώσει 1000€+ για να πάρει μηλόφωνο το οποίο σε 2-3 χρόνια θα πάρει "update" που θα το κάνει να σέρνεται για "το καλό της μπαταρίας του." Χαχαχαχαχαχα ΥΓ: Γνωρίζω ότι πλέον έχουν αλλάξει κάποια πράγματα λόγω μηνύσεων, ωστόσο το συμβάν αυτό είναι το μεγαλύτερο scam που έχει κάνει κατασκευαστής κινητών.
 2. Μπα, το iq ανεβαίνει όταν πληρώνεις μια cross platform υπηρεσία σαν το Netflix μέσω Apple και της δίνεις νταβατζιλικι. Και πιστεύεις ότι αυτό είναι υγιές και συμφέρει στον καταναλωτή.
 3. Πόσο πήγε το μαλλί; Χειροκίνητο φαντάζομαι.
 4. me3ikan

  Download 7.26 Mbps

  Λογικά έχεις 24αρα για να πιανεις τόσο. Παίρνεις τηλέφωνο τον πάροχο σου και ρωτάς για 50 100 η 200 mbit αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Ανάλογα τι θα επιλέξεις και δεδομένου ότι η καλωδίωση σου είναι σωστή θα πρέπει να ανέβεις στα 5+ στην 50αρα και στα 10-11+ στην 100αρα.
 5. Εφόσον το θέλεις μόνο για background θα πρότεινα από ένα τέτοιο και ξεχνάς καλώδια και ιστορίες. Τα συνδέεις όλα στο wifi και μετά μπορείς να τα βάλεις να παίξουν μαζί. Μπορούν να παίξουν spotify, youtube ιντερνετικό ραδιοφωνο μέσω tune in και άλλα πολλά
 6. Σαφώς και γίνεται, ψάξε για το freepbx ή raspbx.
 7. Μήπως χρησιμοποιείς το κινητό σου με usb tethering?
 8. Ίσως δεν έκανες κάτι σωστά? Δουλεύει κανονικά. Ίσως λόγω κορονοϊού βέβαια να είναι επιβαρυμένοι οι σέρβερς τους.
 9. Δοκίμασε το Speedify. Εφαρμογή που ενώνει τις συνδέσεις σου.
 10. Google Duo μόνο. Ασύγκριτη ποιότητα σε Android συσκευές. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Και από ευκολία, ότι καλύτερο για μεγάλες ηλικίες.
 11. Υπάρχει δυνατότητα να προωθήσουν δέμα που έχει φτάσει σε κατάστημα σε άλλη πόλη;
 12. me3ikan

  Εγκατάσταση sonoff mini.

  Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν είχα πάρει κάποιον sonoff touch για να μην δυσκολεύονται οι υπόλοιποι να τον χρησιμοποιούν. Τελικά όμως δε χωράει το mini πίσω από το διακόπτη οπότε αναγκαστικά θα πάρω sonoff touch.
 13. Θέλω να εγκαταστήσω ένα τέτοιο στο δωμάτιο. Είναι ένα μικρό module που μπαίνει μέσα στον διακόπτη και τον μετατρέπει σε smart. Ο διακόπτης είναι aller retour αλλά θα τον κάνω απλό γιατί ο 2ος δεν χρειάζεται. Το θέμα μου είναι ότι το sonoff χρειάζεται ρεύμα για να δουλέψει και άρα ουδέτερο. Επειδή ακριβώς από κάτω υπάρχει πρίζα, και η καλωδίωση της περνάει από τον διακόπτη, σκέφτηκα να πάρω ουδέτερο από εκεί. Υπάρχει προβλήμα με αυτό;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.