Προς το περιεχόμενο

ploumouris

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  179
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

234 Excellent

Σχετικά με ploumouris

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16 Οκτωβρίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Α8ήνα_Αiγıo_Ξάν8η

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.454 προβολές προφίλ
 1. Τα 449 € που αναφέρεις γιά το Note 2 είναι μετέπειτα τιμή καί όχι day one. Οι τιμές που αναφέρω είναι οι αρχικές μιάς κι έχω το ελάττωμα να τ' αγοράσω άμεσα. Το S2 γιά να καταλαβαινόμαστε είχε 600 € πρώτη τιμή. Όσον αφορά τις Houa, Xiaomi έχεις δίκιο ότι ήρθαν καί αυτές στο ρετιρέ των τιμών, θα έπρεπε ν' αναφέρω ως παραδείγματα Poco, Realme κλπ. PS Το Note 2 ήταν το καλύτερο Note (αναλογικά) πού κυκλοφόρησε ποτέ.
 2. Φίλε μου καλέ, από την αρχή που εμφανίστηκαν τα κινητά οι κορυφαίες προτάσεις αυτές τις τιμές είχαν σχεδόν. Δύο γρήγορα παραδείγματα (μεγάλης χρονικής απόστασης) από αυτά πού πέρασαν από τα χέρια μου: 1996. Motorola StarTac 85 Τιμή: 300.000 δραχμές (2 μηνιάτικα περίπου) 2005. Qtek 9000 Τιμή 1050 € (2 μηνιάτικα περίπου) Η Samsung τότε ήταν ανερχόμενη εταιρεία στα smartphones καί ακολουθούσε άκρως επιθετική τιμολογιακή πολιτική, κάτι σαν την Xiaomi σήμερα. Μόλις καθιερώθηκε το brand έπιασε καί αυτή ταβάνι στις τιμές. Όπως δηλαδή θα κάνουν καί οι επόμενοι που έ
 3. Βασικά το ίδιο λέμε. Τα air gestures αυξάνονται άρα καί οι απαιτήσεις.. Υποχρεωτική λοιπόν αύξηση μεγέθους καί φόρτιση μπαταρίας. Στο τάμπλετ μου (Tab S7+) το πενάκι έχει πλέον μέγεθος κανονικού στυλό.
 4. Δυστυχώς αυτό είναι αδύνατον. Το πενάκι έχει πλέον μπαταρία όποτε αυξήθηκε ο όγκος του. Αλλά καί η μπαταρία να μην υπήρχε, δεν θα θυσίαζαν τόσο χώρο που καταλαμβάνει. Όποτε θα βολευτούν (όσοι το θέλουν) με θήκες τύπου TabS.
 5. Σίγουρα θα είναι εκτός συσκευής το πενάκι. Επίσης μία διόρθωση στο κείμενο. Το πρώτο Note είχε 5.3" οθόνης και όχι 5.1"
 6. Οι σειρές S και Note θα ενοποιηθούν, όπως έγινε καί στα tablet's που συνέκλιναν τα Note καί τα Tab. Το πενάκι θα είναι εξωτερικό γιατί είναι μεγάλο το τίμημα σε όγκο, μιάς καί απαιτείται να μεγαλώσει. Προστίθενται σε αυτό νέες λειτουργίες και μπαταρία. Θα μείνει η Samsung με 2 σειρές hi end συσκευών (Η άλλη θα είναι τα Fold)
 7. Κωλοτούμπες καί πιρουέτες γράφουν οι ειδικοί εδώ μέσα. Δηλαδή η στρατιά από μάνατζερς που έχει η Samsung καί που εγκρίνουν τις διαφημίσεις και τα τρολαρίσματα, δεν είχαν ενημερωθεί γιά την συγκεκριμένη είδηση/φήμη. Αλλάξτε πλευρό τώρα καί σκεπαστείτε καλά γιατί έρχεται η Κίρκη.
 8. Ουσιαστικά όμως απέκλεισε τις εταιρείες μιάς και τα έσοδά τους βασίζονται στις εφαρμογές. Της Facebook καθ' ολοκληρίαν της δε Google επί το πλείστον.
 9. Πως δεν έχει αποκλείσει ολόκληρες εταιρείες. Google και Facebook γιά παράδειγμα δεν είναι αποκλεισμένες ς;
 10. Γενικά στα Note φέτος θα μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω. Αντίθετα σε σημεία υποχώρησαν (έχουν αναλυθεί να μην τα ξαναλέμε) Εκεί που έμεινα ευχαριστημένος είναι τα tablets και συγκεκριμένα το Tab S7+ το οποίο και έκανα προπαραγγελία. Εν αναμονή λοιπόν του Note 30 ελπίζοντας να λάβει υπ' όψην της η Samsung το feedback των χρηστών που σίγουρα θ' ακολουθήσει.
 11. Η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφεις. Όσοι έχουμε παρακολουθήσει την σειρά το γνωρίζουμε. Ακόμα λειτουργεί χωρίς προβλήματα το Note 12,2 Pro (2014) πού έχω. Περίμενα πως και πως την εμφάνιση μίας τέτοιας ταμπλέτας. Τώρα όσοι προσφέρουν συμβουλές χωρίς να έχουν πιάσει στα χέρια τους ποτέ τις συγκεκριμένες, τους ευχαριστούμε αλλά έχουμε δική μας κρίση. Η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφεις. Όσοι έχουμε παρακολουθήσει την σειρά το γνωρίζουμε. Ακόμα λειτουργεί χωρίς προβλήματα το Note 12,2 Pro (2014) πού έχω. Περίμενα πως και πως την ε
 12. Λέγοντας στους προηγούμενους ιδιοκτήτες καί δείχνοντας επάνω απευθύνεσαι σ' εμάς που σχολιάσαμε χωρίς να μας γνωρίζεις. Επί προσωπικού λοιπόν απαντόντας σου γράφω ότι τηρώ μέχρι κεραίας τα παραπάνω που ειρωνικά περιγράφεις. Αν αμφιβάλλεις καί μένεις Αθήνα στείλε pm και θα πάμε μαζί στους ενοικιαστές μου να βγάλεις συμπεράσματα. Θα πάμε όμως και στους ιδιοκτήτες (νυν και πρώην) τους δικούς σου.
 13. Συμφωνώ μέχρι τελευταίας τελείας. Παθών επανειλημμένως.
 14. Κι όμως ρε φίλε, μου έμεινε η ατάκα που έγραψες στο δίπλα φόρουμ. "Ότι η καλύτερη φωτογραφική μηχανή είναι αυτή που έχεις μαζί σου" Καλύτερα δεν θα μπορούσα να το θέσω. Στην τελευταία μου εκδρομή (προ κορΔονοϊού) είχα μαζί μου μόνο το smartphone. Ούτε την dslr πήρα μαζί μου, ούτε το camcorder. Όσο βελτιώνονται τόσο καλύτερα γιά 'μας.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.