Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

nerodpoker

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  68
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με nerodpoker

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.689 προβολές προφίλ
 1. ένα σύστημα με fx 9590 αξίζει η καλύτερα με fx 8320? το καθένα έχει πλην και κατά αλλα ο 9590 με έχει τρομάξει η καταναλώσει και το liquid στήσιμο . thanks για το monitor μπορεί να το πάρο σαν feature upgrade στον fx.
 2. ναι δυστυχώς έχεις καμια στο νου σου?.? κοίταζα τον fx-9590 αλλα αυτός πρέπει να κανεις παπάδες στο tower για να το έχεις δεν είμαι και guru στο desktop maintaince άμα γίνει καμια στραβή την κάτσαμε.έψαχνα μια ψήκτρα στο google όλοι λέγανε corsair hydro 801 αλλα το eshop ξέμεινε από αυτές και δεν γνωρίζω ποτε θα φέρουν ούτε και αυτοί λογικά.
 3. ευχαριστώ παιδιά για της απαντήσεις από ότι μου φαίνεται άμα είναι πρέπει να έχω παραπάνω υπομονή και να περιμένω για zen. έχουν πει στο περίπου αν θα έχει πχ μεγάλη διαφορα σε σχέση με τους fx της προηγουμενης αρχιτεκτονικής 8320ktl?
 4. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1300 euro ii) Tη χρήση του υπολογιστή: hardcore gaming, δεν σκοπεύω να κάνω mining με αυτό το σύστημα iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: υπάρχει περιπτώσει για κάνα stream μελλοντικά iv)Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?:όχι ,έχω την samsung syncmaster2223nw 24'.εκτος από την Asus Rog Swift PG278Q καμια άλλη favorite αλλα 750euro είναι το much v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: όχι vi) Το Hardware-περιφερ
 5. το καινούριο generation handheld πρέπει να είναι μικρό σαν 3ds- vita γραφικά δυνατότερο από vita καλύτερο 3d από το 3ds και ένα oculus support η δικια τους etc εταιρία τότε θα μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμο αλλα δυστυχώς έχουμε ακόμα χρονάκια για κάτι τέτοιο.
 6. Αυτός εδώ καταρρίπτει την παροιμία "Έχε τα πόδια σου ζεστά και την κάφαλη σου κρύα" Που σε μάνα να τon δεις !!!
 7. Σαν pickup φάση μου φαίνεται δεν νομίζω άμα την ρωτήσω οτιδήποτε έχει σχέση με τεχνολογία θα κάνει την φάτσα του σκυλιού όταν κοιτάει ένα κόκαλο..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.