Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

hablando

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  84
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

hablando's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

9

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. Αυτό ακριβώς που ψάχνω! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Εύχομαι τα καλύτερα!
 2. Αρχικά, Χρόνια Πολλά με υγεία! Σχετικά με την παραπάνω περίπτωση, υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με το μέρος που βρίσκεται η smart tv/smartphone/tablet/pc ? Δηλαδή μπορεί να δείχνει το ίδιο αθλητικό κανάλι στο δορυφορικό δέκτη και το ίδιο να το βλέπω ταυτόχρονα σε μια smart TV/smartphone που βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία; Αν ναι αυτό είναι που αναζητώ, κ όπως είπα δεν με ενοχλεί το έξτρα κόστος.
 3. Γνωρίζετε αν επίσημα και νομότυπα κάποια εκ των 2 υπηρεσιών που λειτουργούν στην Ελλάδα (Cosmote - Nova) υποστηρίζει την επι πληρωμή ταυτόχρονη θέαση αθλητικών σε 2 συσκευές που βρίσκονται η μία στο σπίτι και η άλλη on the go σε Android συσκευή εκτός του ίδιου δικτύου, δηλαδή με άλλη ip. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 4. hablando

  PlayStation Plus [PS Plus]

  Μάλιστα ... Κρίμα...
 5. hablando

  PlayStation Plus [PS Plus]

  Να κάνω λάθος...; https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUS12MTH50OFF/
 6. hablando

  PlayStation Plus [PS Plus]

  Παιδιά να ρωτήσω για μια περίπτωση. PSN Card Sharing ανάμεσα σε 2 άτομα. Ο ένας έχει πληρώσει την συνδρομή και την μοιράζεται με τον 2ο (ξάδερφος). Ο ξάδερφος μπορεί να αγοράσει την 12μηνη κάρτα στην τιμή των 29.90 που ισχύει τώρα, χωρίς να την ενεργοποιήσει, και ΟΤΑΝ λήξει η τρέχουσα του 1ου χρήστη τότε να την ενεργοποιήσει ώστε να ωφεληθούν και οι 2 με την τρέχουσα προσφορά;
 7. Αυτό μάλιστα, είναι συγκεκριμένη λύση. Αναμένουμε νεότερα από το μέτωπο, ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον. Επί της ουσίας με την κεραία αυτή, η οποία δέχεται SIM, συνδέουμε στην Wan ενός Router (μια διευκρίνιση, ΔΕΝ χρειάζεται να είναι ModemRouter σωστά;) και το πακέτο αυτό μοιράζει 3G-4G data στον χώρο που θα έχει εμβέλεια το Router, μέσω Wifi.
 8. Γι'αυτό ήθελα την άποψη ενός φίλου που να το έχει δουλέψει και να μπορεί να μας δώσει 2-3 πληροφορίες. Σχετικά με την ακτινοβολία θεωρητικά θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο.
 9. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση, υπάρχει μια συγκεκριμένη λύση που έχει δουλέψει σε κάποιον και θα την πρότεινε;
 10. Εν τέλει, ποια λύση από τις 2 προτιμήθηκε; Ψάχνω κ εγώ κάτι αντίστοιχο για Cosmote, με ενδιαφέρει κυρίως το Data κομμάτι και μετά η ομιλία. Πως μπορώ να ξέρω σε κάθε περιοχή στην Ελλάδα αν τα 1800Mhz είναι διαθέσιμα; Πχ Ορεινή Ναυπακτία έχω 4g όμως πολύ εξασθενημένο.
 11. Εν τέλει, ποια λύση προτιμήθηκε; Ψάχνω κ εγώ κάτι αντίστοιχο για Cosmote, με ενδιαφέρει κυρίως το Data κομμάτι και μετά η ομιλία. Πως μπορώ να ξέρω σε κάθε περιοχή στην Ελλάδα αν τα 1800Mhz είναι διαθέσιμα; Πχ Ορεινή Ναυπακτία έχω 4g όμως πολύ εξασθενημένο.
 12. Γεια σας, Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει monitor έναν φάκελο, και όταν δημιουργούμε ένα υποφάκελο να υπάρχει ένα triggered action βάσει του οποίου να ξεκινάει μέσω command line η εγγραφή ενός cd με τα περιεχόμενα του υποφακέλου? Δουλεύετε με κάποιο cd burning πρόγραμμα που να ξέρετε πως παίζει και με command line, ώστε να συνεργαστεί με το Folder Monitor ? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
 13. Γεια σας, κάποια στιγμή θα πάω σε 55" τηλεόραση και ψάχνομαι για βάση τοίχου με δυνατότητα εκτός του κλασικού Landscape να δείχνει και Portrait, ώστε να μπορώ να συνδέσω ασύρματα ένα κινητό και να δείχνει native απεικόνιση... Θα ήθελα λοιπον τη πολύτιμη βοήθειά σας!
 14. hablando

  Smart Home

  Γεια σας, Ήθελα να μου προτείνετε μια έξυπνη βάνα νερού...σαν αυτή... η οποία θα μπορεί μέσω wifi ή tuya-zigbee να μπορεί να συνδυαστεί με ανιχνευτές διαρροής νερού ώστε μόλις κάποιος ενεργοποιηθεί να κλείνει αυτόματα την παροχή νερού στο σπίτι. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.