Προς το περιεχόμενο

stelakis1914

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  393
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

142 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με stelakis1914

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.179 προβολές προφίλ
 1. stelakis1914

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Όντως, αν κάποιος έχει κάνει το βήμα ας μας ενημερώσει. Ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια μέσα στα ψέμματα...
 2. stelakis1914

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Το ΔΕΗ myHome Online είναι το νέο καινοτόμο προϊόν της ΔΕΗ που απευθύνεται σε Οικιακούς πελάτες, ανεξάρτητα από το μετρητή που διαθέτουν. Με το ΔΕΗ myHome Online έχετε: − Χαμηλό ενιαίο πάγιο − Χρέωση ενέργειας χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης − Σταθερότητα των τιμών, χωρίς μηχανισμούς αναπροσαρμογής − Διαχείριση λογαριασμών μέσω ebill − Μηνιαία έκδοση λογαριασμού − Αυτόματη πληρωμή λογαριασμών με πάγια τραπεζική εντολή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας − Διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες Πηγή
 3. Αυτό είναι το μόνο χάσιμο στην περίπτωση μου, συν το κόστος για την αντικατάσταση του μετρητή όταν έγινε. Είχα πριν και εικόνα από φίλο που είχε νυχτερινό με ΚΟΤ Α΄. Το προχώρησα όμως γιατί έβλεπα ότι στο μέλλον θα υπάρχουν ανατιμήσεις και αλλαγές που μπορεί να με βγάλουν εκτός ΚΟΤ. Τείνουν να κάνουν ασύμφορο το Γ1Ν της ΔΕΗ. Αν δεν υπήρξε η πάγια εντολή θα είχα είδη κάνει την μετάβαση στο online.
 4. Να αναφέρω ότι στο Γ1Ν ΚΟΤ Α', οι νυχτερινές KWh υπολογίζονται στην ίδια αρχική τιμή με αυτές της ημέρας (0,11058€) πριν μπει η έκπτωση. Στην ουσία δεν υπάρχει κανένα κέρδος με το νυχτερινό στο Γ1Ν ΚΟΤ Α' και χρεώνεσαι το πάγιο νυχτερινού.
 5. Σε όσους έχουν συνολικές οφειλές πάνω από 10.000€ σε τράπεζες, εφορία, δημόσιους οργανισμούς κτλ. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στο διαδίκτυο
 6. stelakis1914

  Apple Siri Remote 2021

  Είναι δεδομένο ότι κοιτάω πλέον αποκλειστικά για bluetooth remote. Αυτό που κάνει αρνητική εντύπωση είναι η συμπεριφορά της apple. Αφού (καλώς ή κακώς) κατήργησε την λειτουργία υπερύθρων από όλα τα τελευταία μοντέλα (mini, macbook, imac) δεν κυκλοφόρησε κάποιο remote control για αυτές τις συσκευές. Μπορούσε να υποστηρίξει πλήρως το τελευταίο Siri Remote χωρίς να καταφεύγουμε σε τρίτες εφαρμογές που να καλύπτουν αυτή την έλειψη.
 7. stelakis1914

  Apple Siri Remote 2021

  Μετά την αλλαγή από imac σε mac mini M1 έμεινα χωρίς remote control για το χειρισμό του υπολογιστή. Είχα συνηθίσει να χρησιμοποιώ το παλιό infrared remote στον καναπέ για έλεγχο έντασης ήχου, πλοήγησε σε μενού kodi, παύση αναπαραγωγής κτλ. Τώρα παίρνω μαζί μου το πληκτρολόγιο, κάτι που δεν είναι πολύ βολικό. Η apple κυκλοφόρησε το νέο Siri Remote χωρίς να αναφέρει ότι είναι συμβατό με υπολογιστές mac. Αν υπάρχει κάποιο μέλος που το έχει κάνει pair στο mac του, θα ήταν πολύ χρήσιμο να αφήσει το σχόλιο του. Δεν θέλω να δώσω κι άλλα χρήματα σε εφαρμογές που διαφημίζουν ήδη ότι αποκαθισ
 8. Πλην του να προσθέσεις σύμβουλο, σύζυγο & εξαρτώμενα μέλη δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις, Στην ουσία τους δίνεις έγκριση για πρόσβαση σε όλα τα οικονομικά σου δεδομένα σε αυτήν την πρώτη φάση.
 9. Μπήκα δοκιμαστικά για να διαπιστώσω αν είναι ανοικτό το σύστημα και μου έδινε κανονικά την δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης με σύνδεση ως αιτών. Μήπως ξεκίνησες νωρίτερα τη διαδικασία για κάποια αίτηση και την άφησες στη μέση; Αυτό ίσως είναι κάτι που μπλοκάρει προσωρινά την διαδικασία.
 10. Θα ξεκινήσεις την αίτηση σαν αιτών, μετά θα εισέλθεις από τις άλλες κατηγορίες αν στην αίτηση σου προσθέσεις σύζυγο, σύμβουλο κτλ. για την απαιτούμενη έγκριση.
 11. Ναι το δεύτερο. Εδώ και ο απευθείας σύνδεσμος
 12. Προφανώς είναι κάποιο θέμα του συστήματος. Δοκίμασε να εισέλθεις ξανά μετά από κάποιες ώρες και λογικά θα λυθεί, όπως γράψαμε και παραπάνω.
 13. stelakis1914

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Εγώ είμαι ήδη σε Γ1Ν με ΚΟΤ Α' , ebill και μηνίαιο λογαριασμό. Εκτιμώ ότι αν μπω στο myHome online θα κερδίζω ένα ποσό κοντά στα 6€ τον μήνα. Διαβάζω όμως ότι προαπαιτεί εξόφληση μέσω πάγιας εντολής ή πάγια μέσω κάρτας και αυτό είναι κάτι που με φρενάρει.
 14. Να αναφέρω ότι πριν από λίγα λεπτά επισκέπτηκα ξανά την πλατφόρμα για λογαριασμό της συζύγου του αιτούντα και υπήρχε πλέον η δυνατότητα έγκρισης. Αρκετά θετικές οι εντυπώσεις από το πρώτο στάδιο λειτουργίας της πλατφόρμας, ας ελπίσουμε και σε ανάλογη συνέχεια. Το πιο σημαντικό βέβαια θα είναι να γίνει κάποιο ψαλίδι στις υποχρεώσεις των συνεπών δανειοληπτών όπως γίνεται στα επιχειρηματικά δάνεια των "κολοσσών της ελίτ".
 15. Ξεκίνησα κι εγώ μια αίτηση ως σύμβουλος. Όλα τα βήματα προχωρούσαν χωρίς πρόβλημα για τον αιτούντα και τον σύμβουλο. Στην είσοδο της συζύγου όμως δεν εμφανιζόταν η αίτηση για να προχωρήσει η έγκριση της. Ελπίζω να είναι προσωρινό πρόβλημα και να λυθεί σύντομα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.