Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Black Flag

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  473
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Black Flag

 • Ημερομηνία γέννησης 31/12/1983

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Λάρισα
 • Ενδιαφέροντα
  PC Hardware, Music New Technologies, History

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.247 προβολές προφίλ

Black Flag's Achievements

 1. Εδώ πρώτοι είχαν φτιάξει λεκάνες τουαλέτας με βουρτσάκι μια χρήσης για να καθαρίζουν τον πρωκτό μετά την αφόδευση.
 2. Πότε επιτέλους θα μπορούμε να βγάλουμε νέες ταυτότητες; Το Ιράν της Ευρώπης, με το Θεοκρατικό καθεστώς έχει ακόμα παλαιού τύπου ταυτότητες.
 3. Το βλέπω στην δουλειά μου. -65% ο τζίρος σε σχέση με πέρσι τέτοια εποχή. Και όχι δεν έχει σχέση με εστίαση.
 4. Το Open Shell και επίσημα τα υποστηρίζει. Θα τα δοκιμάσουμε τότε.
 5. Είχαν κανονικότατα. Σε πιάνω αδιάβαστο.
 6. Και για να είμαι ειλικρινής μόνο στα 9x έβλεπα μπλε οθόνες λόγω ασυμβατότητας hardware, IRQ ή DMA conflicts, ή drivers που ήταν σε alpha στάδιο. Σε Windows 3.x από το 1992 ελάχιστες φορές θυμάμαι μπλε οθόνες, ειδικά στα 3.11 For Workgroups που ήταν σκυλιά.
 7. Μόνιμα είναι σε αναμονή ή αδρανοποίηση όλα μου τα PC από το 2001 και μετά.
 8. Εγώ από το 2004 με XP, 7 και 10 δεν έχω δει ποτέ BSOD μέχρι σήμερα.
 9. Fifa μέχρι το 2001 και PES μέχρι το 6, ήταν κορυφή, ότι και να λέτε. Ευτυχώς έχουμε Sega Model 3 emulator και παίζουμε κάνα Virtual Striker.
 10. Black Flag

  Καταγγελία

  Κλασικός ΕΛ αστυνομικός με νοοτροπία σερίφη. Αν η οικοδομή είναι προ του 1953 ισχύει άλλος νόμος, εάν είχε και τότε πόρτα και θέση στάθμευσης. Στο πατρικό του πατέρα μου που έχει άδεια ανέγερσης του 1951 και έχει και άδεια για νέα οικοδομή του 1987, θεωρείται παρόδια ιδιοκτησία ο χώρος στάθμευσης και δεν χρειάζεται άδεια. Απλώς όποιος φέρει αντίρρηση του επισημαίνεις το άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ. και βάζεις απαγορευτικά στάθμευσης. Επίσης στο πεζοδρόμιο που είναι νέο καθώς έγινε διπλός ο δρόμος με νησίδα το 2013 - 2015, έχουν βάλει από την Περιφέρεια απότμηση μπροστά στην είσοδο και δεν μπορεί κανείς να πει κουβέντα.
 11. Όποιος θέλει ένα PC για Browsing και Multimedia δεν χρειάζεται καν τα Windows. Από το 2001 πάντα έχω έναν δίσκο μόνο με Linux στα συστήματα μου.
 12. Πάντα αυτή την νοοτροπία είχε μετά τον Apple II, οι περισσότεροι όμως δεν λέγανε να το αποδεχτούν. Μέχρι και την επιστροφή του Jobs δεν άλλαξε νοοτροπία, τα 12 χρόνια χωρίς αυτόν.
 13. Τότε που θα γίνουν επιτέλους εκλογές στην χώρα μας.
 14. Και στα 1990s πολλά παιχνίδια ήταν ακριβά για τα δεδομένα της εποχής. Π.χ. το Phantasmagoria έφτανε το 1995 να κοστίζει 19.900 Δραχμές. Με βασικό μισθό τότε τις 120.000 Δραχμές.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.