Προς το περιεχόμενο

non-serviam

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.713
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  99%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.281 Excellent

9 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ non-serviam

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. non-serviam

  Xbox Series X Topic v2 [10 Νοε 2020]

  Παίζει να μην έχει RTX on στο PC και απλά να είναι όλα τα άλλα στο Ultra απλά; Ή κάποιο patch για RT στο PC που λείπει;
 2. Αν είναι να το δώσει το SH η Konami, τότε καλύτερα θαμμένο πεθαμένο. Ας το δώσει στην Sony να το δώσει στον Κοτζίμα να κάνει δουλειά της προκοπής. Πάντως το Silent Hill στο PSX ακόμα παίζεται ευχάριστα, και αυτό γιατί το παιχνίδι είναι όπως είναι λόγο hardware limitations (νταξ, οι ηθοποιοί είναι ποιότητας μεσημεριανού στο Σταρ, αλλά οκ). 😅
 3. Θέλω από τα ναρκωτικά που παίρνει ο Ιάπωνας... https://wccftech.com/ps5-sales-200-300-million-700-console-war/
 4. non-serviam

  Nintendo Switch Topic v2

  Μπες μια φορά στο λογαριασμό, απενεργοποίησε το 2FA (αυτό με τον έξτρα κωδικό), αφού ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτό, τότε και μόνο τότε, διαγράφεις από την εφαρμογή στο κινητό τους κωδικούς της Ν ώστε να μην τα μπερδέψεις πάλι στο μέλλον, μετά ενεργοποιείς ξανά το 2FA (λογικά θα σου δώσει ξανά άλλους 12 νέους κωδικούς, άλλοι δηλαδή αυτό κάνουν), σκανάρεις το QR με το κινητό σου (αν μπορείς να αποθηκεύσεις την εικόνα και σε κάποιο ασφαλές μέρος, σε περίπτωση που αλλάξεις κινητό) και είσαι έτοιμος.
 5. non-serviam

  Nintendo Switch Topic v2

  Μην το λες... 😝 87 τελική εμένα μου βγαίνει από το Ισπανικό Αμαζον ο Λουίτζης. Από την μια το θέλω, από την άλλη αν το βγάλω στο σπίτι ο μικρός ενόχλας θα το διαλύσει ή/και θα θέλει να παίζει, οπότε η μάνα του θα πετάει παντόφλες. 😅
 6. non-serviam

  Nintendo Switch Topic v2

  Μερσί, μπήκε η παραγγελία ήδη. Αν και δεν έχει χαρταετό όπως το τζαπανιζ, είναι κάτι και αυτό.
 7. non-serviam

  Nintendo Switch Topic v2

  Τελικά η Limited του Hyrule Warriors δεν παίζει να έρθει και προς τα εδώ;
 8. Αυτό, αλλά δυστυχώς τα φραγκα είναι στο μουλτι...
 9. Αυτό! Έλεος δηλαδή με ορισμένους ανθρώπους. Πάντως μπορούμε ήδη αν υπάρχει κάπου γραπτώς αυτό να το στέλνουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΕ, ώστε να πράξουν ανάλογα αυτοί.
 10. Συγκρίνεις καταγραφή από πάροχο τηλεφωνίας, που διέπεται από την κρατική νομοθεσία, με ένα τυχαίο χρήστη, μιας τυχαίας εταιρίας στην άκρη του πουθενά, του οποίου (χρήστη) ουδέποτε έδωσες άδεια καταγραφής. Για δοκίμασε να κινηθείς νομικά εναντίων μια ντόπιας εταιρίας και δοκίμασε να κινηθείς εναντίων μιας ξένης εταιρίας που απλά δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, με έδρες κάτι Λουξεμβούργα κλπ (προσωπική εμπειρία). Το ήπιες στην δεύτερη περίπτωση, ενώ στην πρώτη (σε μια φυσιολογική χώρα, όχι μια νοτιοαφρικανική όπως η Ελλάδα) το πιο πιθανό είναι ότι θα βρεις το δίκαιο σου. Σκέψου επίσης σε χώρες τύπου Murica πόσοι θα κινηθούν νομικά με την ευκαιρία αυτού. Επίσης η λογική "έλα μωρέ και τι έγινε αφού όλα τα ξέρουν ήδη", νομιμοποιεί τις πράξεις τους και προετοιμάζει για χειρότερα. Επίσης υπάρχουν τρόποι να μειώσεις κατά πολύ το ίχνος σου στο διαδίκτυο. Το ότι δεν τους χρησιμοποιείς εσύ, δεν σημαίνει ότι παίρνει η μπάλα και τους υπόλοιπους.
 11. Επίσης έχεις δυο χρόνια από το κατάστημα λόγο ΕΕ (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι η οδηγία έχει γίνει νόμος, αλλά οκ).
 12. non-serviam

  Nintendo Switch Topic v2

  Δεν πειράζει. Καλύτερα ολοκληρωμένα παιχνίδια και με καθυστέρηση, παρά μισά και να τα έχουμε αύριο. Έχει κουράσει πια αυτή η τακτική του day1 patch των άπειρων γιγα. Ας πάρουν τον χρόνο τους αν είναι να βγουν καλά τα παιχνίδια.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.