Προς το περιεχόμενο

Bobi_

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  24
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Bobi_

 • Κατάταξη
  Member
 1. Bobi_

  Επιλογή tablet

  καμια αλλη προταση εχετε να μου κανετε ?
 2. Bobi_

  Επιλογή tablet

  Είναι όντως καλύτερο, έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα και είναι πιο λεπτό αλλα αξίζει τα 30 euro περισσότερο ??
 3. Bobi_

  Επιλογή tablet

  Ενδιαφέρομαι να αγοράσω tablet από Ελλάδα κύριος για να βλέπω ταινίες και youtube. Έχω βρει αυτό Intenso Tab 814 8" (8GB) | Skroutz.gr γιατί έχει μεγάλη οθόνη. Αν έχετε να προτείνεται κάτι να είναι γύρο σε αυτή τι τιμή όχι πάνω από 150 euro.
 4. Δεν θα χριστό τελικά βοήθεια το πρόβλημα διορθώθηκε.
 5. Downstream Upstream SNR Margin 40.0 20.0 db Line Attenuation 39.5 20.0 db Data Rate 2048 512 kbps έχει ανεβεί στα 0.4 αλλα και πάλι σέρνεται είχα σταθερά 2mb
 6. Έχω σύνδεση conn-x 2mb και εδώ και μια εβδομάδα έχει πέσει στο 0,1.Το upload έχει μείνει σταθερό στα 0.35.Πήρα τηλ και μου έκαναν restart αλλα δεν άλλαξε τίποτα και το δηλωσαν βλάβη. Εσείς τι λέτε να φταίει?
 7. Bobi_

  αγορά tablet

  θα ήθελα βοήθεια για τον αγορά ενός καινούριου table. Σκεφτόμουνα αυτό η κάτι άλλο σε αυτή περίπου τι τιμή (Αν είναι κάτι που κάνει τι διαφορα μπορεί να πάει και πάνω από 100$) Ακούω προτάσεις
 8. Bobi_

  Πρόβλημα internet

  Παιδιά έφτιαξε ξαφνικά προχτές. Μου κάνει κάτι περίεργα και με πετάει που και που για μισό λεπτό αλλα γενικά η ταχύτητα είναι σταθερή.
 9. Έχω την σύνδεση conx 2mbps εδώ και πόλους μήνες και πάντα είχα στα θέρο internet. Τις τελευταίες 5 ημερες έχει πέσει στο κάτω από μισό και έχει μείνει εκεί. Καμια ιδέα τι μπορεί να γίνετε ??
 10. ναι αλλα βγαίνω εκτος budget αξίζει να το κάνω τώρα και να τελειώνω η να το αφήσω και ναι τον πάρο 7εξόριστα αργότερα??
 11. mmmm μπορώ να πάρο ένα τέτοιο γρήγορο για να βάλω τα windows και να κρατήσω τον άλλο για τα αρχεία μου??
 12. Aμα βάλω 70 euro και πάρο αυτόν που είπες θα έχει διαφορα στην απόδοση του υπολογιστή η απλά θε έχω περισσότερο αποθηκευτικό χορό??
 13. Σκληρό δίσκο ?? Αυτός που έχω τώρα είναι SATA 232 GB έχω και ένα εξωτερικό WD 500GB που αποθηκεύω όλες τις ταινίες και τι μουσική που έχω άρα πέρα από προγράμματα δη αποθηκεύω τίποτα άλλο στο σκληρό. ’μα πάρο και καινούριο μπορώ να τους βάλω και τους 2 μαζί ee??
 14. Πως το λένε δεν ξέρω . . .
 15. Αυτό -> Samsung DVD-RW SH-222BB Sata Black Bulk και η θήκη χρειάζονται??
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.