Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

alexc

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  208
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

12 Good

Σχετικά με alexc

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. - Τρέχων σύστημα: AMD Ryzen 5 1600 Nvidia GeForce GT 1030 G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz Asrock AB 350M Pro4 Ποσό που διαθέτουμε : 150 Χρήση υπολογιστή : μέχρι τώρα development και ΑΠΟ τώρα gaming. Μερικοί τίτλοι που θα παιχτούν σίγουρα είναι: The forest (με την GT1030 είδα 25fps στα 1080p σε medium settings) Lostwood Διάφοροι άλλοι horror/thriller τίτλοι από 2015 και μετά Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα, δεν με ενοχλεί από που θα έρθει, τη
 2. Θα ξεκινήσω σύντομα ένα απλό API για κατανάλωση Retrofit γραμμένο σε Kotlin για χρήση σε Android client. Στόχος είναι να είναι generic και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχετικά εύκολα με οποιοδήποτε domain.
 3. Hello ! Ψάχνω μέρος είτε για οργανωμένο camping είτε με αρκετά φτηνά δωμάτια κοντά στην Αττική για Σεπτέμβριο για 10 μέρες. Θα είμαι μόνος, 26 οπότε καταλαβαίνετε ότι θέλω να υπάρχουν και συνομήλικοι μου. Είμαι fan του camping, έχω λατρέψει την Σαμοθράκη όπου έχω μείνει 20 μέρες ψιλοοργανώμενος, αλλά τώρα λόγω απόστασης δεν βολεύει και από οτι έψαξα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ κοντά(?) Έχω δει Αγκίστρι(με χάλασε το οτι δεν υπάρχει νερό πουθενά για να είμαι χύμα 10 μέρες ούτε οργανωμένο camping.) To budget είναι γύρω στα 400.
 4. - Σερβις σε μπαρ - Βοηθός/σερβις σε αίθουσα δεξιώσεων - Εμπόριο ψαριών σε λαικές αγορές - Ιδιαίτερα σε μαθηματικά - ξένες γλώσσες - Υπάλληλος σε internet cafe παράλληλα με τις σπουδές στο τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ - Freelancing android developer για 2 χρόνια - Τώρα android developer σε μεγάλη εταιρεία στην Αθήνα όπου θα μείνω Ετών 26..
 5. Τελευταίος χιονιάς στην Θεσσαλονίκη.
 6. Έχουν μια αισθητή διαφορά με τα πλαινά μετά την σκάλα 7 αλλά δεν έχουν μεγάλο μήκος. Τα πλαινά τα πέτυχα αρκετά καλά, όπως και τα πίσω αν και με είπε ένας φίλος οτι υπάρχουν τούφες. Whatever θα το στρώσω σήμερα.
 7. Ωραία σύμπτωση, μόλις πριν 1 ώρα τα πήρα μόνος μου σε αυτό το στυλ. 20 λεπτάκια με ξυριστική σκάλα 7. Τα είχα αφήσει καιρό να μεγαλώσουν και τώρα ψιλοφέρνουν σε αυτό που θες.
 8. Πτυχιακή την δουλεύω, όσων αφορά τα μαθήματα δεν θέλω να αναφερθώ προς το παρόν. Θα μάθω αύριο για τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αλλιώς όπως είπε ο φίλος παραπάνω μένω εδώ να τελιώσω τις υποχρεώσεις, να μαζέψω τα δαιμόνια και βλέπω το εξωτερικό λείαν συντόμως. Ευχαριστώ για τις συμβουλές !
 9. Μπορείς να δώσεις κάποια επιχειρήματα για αυτό ? Γιατί υπάλληλος δουλεύω από τα 16 και μόνο χαλαρά δεν ήταν τα εισοδήματα μου. Ισχύει κάτι τέτοιο ? Γιατί παντού διαβάζω ιστορίες οτι δεν ζορίστηκαν ιδιαίτερα για αυτό σε περίπτωση που όντως δεν θέλαν να πάνε.
 10. Ναι η δουλειά αφορά την θέση προγραμματιστή που έχω και εμπειρία πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Μπορώ να δουλεύω και να δώσω και τα μαθήματα, τα έχω παρακολουθήσει όλα στο παρελθόν και δεν θέλω να το αφήσω το πτυχίο,έχουν μείνει αυτά τα ελάχιστα. Τώρα όσων αφορά το πόσο στρεσογόνα διαδικασία είναι η μετακόμιση, νομίζω οτι σίγουρα θα είναι λιγότερο στρεσογόνα από το να μένω καθηλωμένος σε αυτό το σπίτι.
 11. Πτυχίο πληροφορικής ΑΠΘ είναι και η εταιρεία είναι μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο στην Ελλάδα. Η δουλειά με υπερκαλύπτει.
 12. Δεν έχω πάει, και θα κινηθώ για Ι5, η κανονική αναβολή είναι μέχρι το 2020. Αύριο θα γνωρίζω και το αν νοιάζει την εταιρεία.
 13. Καλησπέρα σε όλους, Σπουδάζω (επί πτυχίω) στην Θεσσαλονίκη, και μου έχουν απομείνει 7 μαθήματα για το πτυχίο. Έχω καθυστερήσει το πτυχίο λόγω του οτι είχα βρει αξιοπρεπή δουλειά από το σπίτι και απέκτησα hands-on εμπειρία. Μετά την remote δουλειά, αποφάσισα να δοκιμάσω την δουλειά σε μικρή εταιρεία στην πόλη μου όπου δεν άντεξα πάνω από 3 μήνες λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς και οργάνωσης. Πιθανόν να έφταιγε και το γεγονός οτι επί 1.5 χρόνο μπορεί να ήμουν κλεισμένος στο σπίτι για 8-9 ώρες λόγω δουλειάς, το οποίο μετά με καθήλωσε από το στρες. Αποφάσισα μετά να σταματήσω, να ξεκουραστ
 14. Σου φάγαν τα 100K και ζορίστηκες? Πώς κυκλοφορούν τέτοιες απόψεις αλήθεια.. Λυπήσου την πολυεθνική εν ονόματι Uber, κρίμα τα λεφτά..
 15. Στο Android πάντως η εφαρμογή έχει γίνει απαράδεκτα βαριά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Τζάμπα resources για λίγα ΑΣΧΗΜΑ animations ΑΣΧΗΜΑ. 100MB APK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και όλα αυτά μετά την πρόσφατη αναβάθμιση. Καγκουροδουλειές κακογραμμένες.... Και σαν developer που το χρησιμοποιώ καθημερινά, άμα θέλετε σωστό feedback, βγάλτε μια ανθρώπινη LITE! έκδοση να κάνουμε την δουλειά μας. Απαράδεκτα βαριά για το τίποτα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.