Προς το περιεχόμενο

nikosgkil

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  208
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

15 Good

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ nikosgkil

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 09/12/1992

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.978 προβολές προφίλ
 1. nikosgkil

  Wifi extender

  Όχι, εσωτερική καλωδίωση δικτύου δυστυχώς δεν υπάρχει. Οκ, οπότε θα προσπαθήσω με το extender και μία καλή κεραία για το pc. Ευχαριστώ!
 2. nikosgkil

  Wifi extender

  Κατάλαβα, η συσκευή θα μου κάνει την δουλειά δηλαδή. Όσο για την εσωτερική καλωδίωση εννοείς να πάω σε κάτι τέτοιο; https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4010pkit-av600-powerline-adapter-with-ac-pass-through-starter-kit-p-PER.612535 Αν ναι, την πάτησα γιατί το αγόρασα και μετά συνειδητοποίησα ότι επειδή το σπίτι έχει 3φασικό ρεύμα, οι 2 όροφοι είναι σε διαφορετική φάση και έτσι δεν επικοινωνούν οι πρίζες για να μεταφερθεί το σήμα. Εκτός αν δεν έκανα κάτι σωστά.
 3. nikosgkil

  Wifi extender

  Καλησπέρα σας. Σε 2 όροφο σπίτι, θέλουμε να "μεταφέρουμε" το σήμα από το ισόγειο όπου και βρίσκεται το ρουτερ, στον επάνω όροφο και στο παιδικό δωμάτιο. Κάτι τέτοιο θα με κάλυπτε; https://www.e-shop.gr/tp-link-re305-ac1200-dual-band-wireless-wall-plugged-range-extender-p-PER.612831 Σας ευχαριστώ πολύ!
 4. nikosgkil

  Αγορά tv box

  Το παρέλαβα σήμερα! Ολα μια χαρα! Ευχαριστώ!! Ευχαριστώ πολύ!
 5. nikosgkil

  Αγορά tv box

  Αυτό; https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB.html Αν ναι, το παραγγέλνω απευθείας
 6. nikosgkil

  Αγορά tv box

  Καλησπέρα! Ψάχνω να πάρω ένα αξιόπιστο tv box τους γονείς μου. Η χρήση θα είναι για youtube και netflix. Το mibox θα με καλύψει; Επίσης, τα 2gb RAM που έχει είναι λίγα; Οκ, τα 8gb αποθηκευτικού χώρου ξέρω πως είναι λίγα αλλά δε νομίζω να χρειαστεί να αποθηκευτεί κάτι άλλο στο boxακι. Οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση είναι δεκτή! Σας ευχαριστώ!
 7. Θέλει ο θείος 😁 να πάρει έναν σταθερό Η/Υ για τώρα στις γιορτές. Το budget είναι μικρό αλλά κάτι θα μπορεί να γίνει για την χρήση που το θέλουν.. Υπάρχει κάποια πρόταση;; Ποσό που διαθέτουμε : 300€ - 350€ Χρήση υπολογιστή : Χρήση internet browsing, παιχνίδια τύπου LoL, PES(όχι τα πιο πρόσφατα, πιο παλιές εκδόσεις) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βέροια Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν με απασχολεί Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να κάνω τη συναρμολόγηση, αν όμως γίνεται από το κατάστημα με διευκολύνει λόγω έλλειψης χρόνου Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: Όχι Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
 8. Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : 750€ Χρήση υπολογιστή : Gaming Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βέροια. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα, αν βολεύει από ένα μόνο το προτιμώ. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Προτιμώ τη συναρμολόγηση από το κατάστημα λόγω έλλειψης χρόνου αλλά αν ανεβαίνει το κόστος το συναρμολογώ κι εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, θα βάλω τα windows 10. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
 9. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 500Ε ii) Tη χρήση του υπολογιστή γενική χρήση. Web browsing, μουσική, youtube, καμιά ταινία κλπ iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: όχι κάτι ιδιαίτερο iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Ναι αλλά να είναι και TV v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι. vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Βρίσκομαι Βέροια, δε με ενοχλεί από πόσα καταστήματα θα είναι vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το συναρμολογήσω αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, αν η σύνθεση βγει πχ απ΄το eshop ή κάποιο άλλο που προσφέρουν δωρεάν συναρμολόγηση θα με διευκόλυνε πάρα πολύ! viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? μικρές πιθανότητες να μπει κάρτα γραφικών μέτριων επιδόσεων αργότερα x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όχι Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
 10. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 2.5μ.. Δεν με καίει να έχει smart tv αλλά είναι καλοδεχούμενο,, Θέλω σίγουρα media player για καμιά ταινία από usb.. Κοίταξα λίγο στο skroutz και βρήκα αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/9494858/LG-43LH630V.html#specs Είναι καλή;; Επίσης, έχετε καμιά άλλη πρόταση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Νίκος
 11. Μόλις μπήκα και η τιμή είναι στα 215Ε. Τι παίχτηκε;; άκυρο έτσι;;
 12. Λέγαμε για τη μνήμη χθες και σήμερα με πήρα από το inter-eshop και μου είπαν οτι υπάρχει έλλειψη. Να πάω στην αντίστοιχη 8αρα σε ένα dimm από αλλού;; Παρήγγειλα μόλις αυτήν: http://www.quickshop.gr/ProductDetails/Computers-C/Hardware-Comp-CA21/RAM-CAT42/Desktop-CAT433/KINGSTON%20MEMORY%20HX421C14FB_slh_8,%20DDR4,%202133MHZ,%20DUAL%20RANK,%208GB.aspx
 13. Oook! Άντε με το καλό να έρθουν και θα πω εντυπώσεις μετά. Επειδή το pc το παίρνω κυρίως για επαγγελματικούς λόγους και έπειτα για παιχνίδια, αυτή https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html σε συνδυασμό με την nvida που είπα προηγουμένως είναι καλή επιλογή;; Επίσης, όσον αφορά τα παιχνίδια, θα έχω κάποιο θέμα;; Τι παραπάνω θα κέρδιζα δηλαδή με μία lg οθόνη σε συνδυασμό με amd κάρτα γραφικών + freesync;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.