Προς το περιεχόμενο

koliniol

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ koliniol

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλημέρα Νομίζω ότι αυτό που αναφέρεις δεν είναι απολύτως ακριβές. Δηλαδή μπορεί να μην μου επιτρέπει την συναλλαγή όχι λόγω του προιόντος που αγοράζω (μη απαγορευμένο) αλλά λόγω της κύριας δραστηριότητας του εμπόρου (απαγορευμένη). Δεν μπορώ να δηλαδή να αγοράσω ένα βιβλίο (επιτρεπόμενο) από μία επιχείρηση που κατα κύριο λόγω πουλάει ηλεκτρονικά. Δεν έχω καταλάβει βέβαία πως καθορίζεται αυτό . Ούτε και είμαι και απόλυτα σίγουρος για αυτό που αναφέρω. Μιλάω εμπειρικά. Φυσικά το κόλπο με το paypal balance πιάνει πάντα αλλά πληρώνεις προμηθεια στο paypal για να γεμίσεις το balance σου.
 2. καλησπέρα Μολις έκανα transfer (μέσω request money στον εαυτό μου) στο pp μέσω eurobank prepaid. Προηγουμένως μέσω πειραιως debit δεν το είχε δεχτεί. Επίσης την prepaid την φόρτισα μόλις τώρα.
 3. Μολις δοκίμασα και εγώ να κάνω verify πιστωτική visa της eurobank στο paypal και μου έστειλε την χρέωση 1,5 ευρώ. Πιστεύω την ΔΕΥΤΕΡΑ θα έχω και τον κωδικό συναλαγής για να κάνω τελική επιβεβαίωση. επίσης από ότι είδα μπορεις πλέον στην eurobank να εκδόσεις νέα prepaid καρτα. Φοβερό ε ; μόλις ψηφίστακαν τα μέτρα ξεκλείδωσαν όλα. Τυχαίο ;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.